Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2007, 13:16

To niemozliwe ze was niema????????

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

15 paź 2007, 13:53

zubelek, sie poplakalam prawie jak to wszystko czytalam....jeses niesamowicie dzielną i silną kobitką.podziwiam cie....nie wiem co napisac.. trzymaj sie...ucaluj twoje dwie piekne księzniczki

Kristi, wiesz juz czy o bedzie chlopczyk czy dziewczynka
duzo zdrowka dla mężusia

trzymajcie sie!!!

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 16:54

iza, a mi łezki stają jak czytam takie miłe słowa ...Ja jestem zwykła,normalna i po prostu muszę być...dla nich.
Kristi pisze:To niemozliwe ze was niema????????

trochę tu ostatnio przysmuciłam i pouciekały :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 paź 2007, 18:20

zubelek ucalowania dla dziewczynek, a dla Ciebie WIELE sil, trzymaj sie, bardzie wszystko w porzadku :ico_buziaczki_big:

Moja Asia wczoraj wywinela numer ze hej, jak zasnela po poludniu o 16:30 (bo byla taka marudna i spiaca ze nie bylo jej w stanie przetrzymac) to obudzila sie o..... 5:45 dzisiaj !!!! (pomijajac mlako przez sen, ale to norma.

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 paź 2007, 19:25

hej Baboski :-D

My juz wrocilismy, ccalkiem przed chwila ... witam sie z Wami cieplutko, niestety jeszcze nie doczytalam zaleglosci ... na dniach nadrobie :ico_sorki:

Buziaki dla skarbow i dla Was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Alez sie stesknilam!
Dodam,ze pobyt byl niesamowity ... jestesmy zadowoleni
:ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 paź 2007, 21:13

hej baboski ja tylko na moment pisye do was z niemiec :-D u nas ok jutrojuz wracamy
maly naet grzeczny jest a w samolocie plakal tylko przy ladowaniu ale bardzo go uszka bolaly bo caly czas sie trrzymal za glowke
zubelek zycze zdrowka dla ksiezniczek wysciskaj je mocno i podziwiam cie barrdzo ale masz racje musisz byc silna dla nich :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nasz maly dzis znow sie zapowietrzyl.......boze to chyba nie jest normalne wiec jak pojdziemy do lekarza to zapytam....serce znow mi bilo jakoszalale........ale tak jak ty piszesz zubelek musimy byc silne dla naszych skarbow...dla nich jestesmy w stanie wszytsko zniesc ......nawet same nie wiemy jak jestesmy silne :ico_olaboga:
buziaki dla was i waszych pociech slodkich pa

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 paź 2007, 21:27

Dobry wieczor kochane
Nareszcie wiem juz wiecej...
Bylam dzisiaj u mojego lekarza i wiecie co ....
BEDE MIALA SYNA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Nosze pod serduszkiem malego GROSZKA
Ciesze sie ogromnie i jestem szczesliwa lekarz byl pewny ze to chlopiec i nawet zrobil zdjecie Usg wlasnie genitaliow mojego malego Groszka :ico_brawa_01: :-D I naprawde bylo widac ze to chlopczyk bedzie ohh sama nie moge jeszcze w to uwierzyc ale najwazniejsze zeby byl zdrowy a reszta przyjdzie sama :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Pozatym to wszystko ok,moja mala coreczka sobie spokojnie usnela i jakos dzisiaj ma dzien do spania dzisiaj w ciagu dnia spala 2 razy(1 raz po 1,5 godziny a drugi raz tylko godzinke) no ipozatym to ciesze sie i jest ok.
Ciekawa jestem jak malutka zaareaguje na takie malenstwo,mam nadzieje i zrobie wszystko zeby nie byla zazdrosna tylko zeby sie czula ze jest starsza siostra i mysle i wiem ze mi sie to uda :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Zubelek zawsze mozesz sie nam wygadac i wyzalic .. a nasze baboski chwilowo zniknely ale ciesze sie ze juz sa znowu z nami :ico_brawa_01: Ja tez cie podziwiam i masz racje musimy i jestesmy i zyjemy dla naszych dzieci :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Iza dzieki mojemu mezowi nie jest lepiej,ale jutro idzie do lekarza i zobaczymy skad ma caly czas ten bol w krzyzu.. mnie tez czasami boli krzyz no ale jeszcze umiem wytrzymac :ico_oczko:

Diem superowo ze wrociliscie i ze pobyt sie udal :ico_brawa_01:

Ok laseczki ja uciekam i pobede jeszcze na chwilke na TT a potem ide do mezusia troche z nim pobyc..
Ale wam powiem ze mialyscie racje z tym ze bede miala Chlopczyka Maggie tez tak przypuszczala i prosze sprawdzilo sie :ico_brawa_01: Jednak tesciowa tez miala racje bo moja skora tak ladnie wygladzila sie i wogule czuje sie ladnie ohh zeby wszystko skonczylo sie dobrze to bede szczesliwa :ico_oczko:
Miejcie ladna noc i dobranoc do juterka papa

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 22:04

Barbara, dzięki :ico_oczko:
no to Ci Asia ładnie pospała :ico_szoking:
diem, super,że jesteście zadowoleni :ico_brawa_01:
iwonap, oj tak a z tym zanoszeniem,to czasem nic takiego a czasem wizyta u neurologa konieczna :ico_noniewiem: ale nie straszę bo już na jednym wątku pnie op...że straszę :ico_haha_01: bo ja taka tiktakowa czarownica baba jaga jestem :-D

[ Dodano: 2007-10-15, 22:05 ]
ajć i Kristi oczywiście gratuluję fasolki płci męskiej :ico_oczko: To teraz masz już dwóch facetów :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 paź 2007, 08:56

Witajcie dziewczyny!
U nas noc minela nawet w miare, Asia sie wiercila i poplakiwala, ale tak jakby mniej, ale zebow nie widzac :ico_olaboga: :ico_placzek: . My na nogach od 6:30, bo Tak mnie Asia obudzila. Za oknem niby slonko swieci, ale jest ZIMNO brrr!

Kristi gratulacje groszka :ico_brawa_01: :-)

iwonap szczesliwej drogi, i wracaj / pisz do nas juz z Polski, a z tymi bezdechami, to jest koszmar, moja Asia tez czasami ma, ale to glownie z placzu i w miare zadko sie jej to zdarza....

Caluski dla Was i dla bobaskow!
Milego dnia!!!

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 09:42

witam.u nas też zimno choć słonecznie :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”