Dobry wieczor kochane
Nareszcie wiem juz wiecej...
Bylam dzisiaj u mojego lekarza i wiecie co ....
BEDE MIALA SYNA
Nosze pod serduszkiem malego GROSZKA
Ciesze sie ogromnie i jestem szczesliwa lekarz byl pewny ze to chlopiec i nawet zrobil zdjecie Usg wlasnie genitaliow mojego malego Groszka
I naprawde bylo widac ze to chlopczyk bedzie ohh sama nie moge jeszcze w to uwierzyc ale najwazniejsze zeby byl zdrowy a reszta przyjdzie sama
Pozatym to wszystko ok,moja mala coreczka sobie spokojnie usnela i jakos dzisiaj ma dzien do spania dzisiaj w ciagu dnia spala 2 razy(1 raz po 1,5 godziny a drugi raz tylko godzinke) no ipozatym to ciesze sie i jest ok.
Ciekawa jestem jak malutka zaareaguje na takie malenstwo,mam nadzieje i zrobie wszystko zeby nie byla zazdrosna tylko zeby sie czula ze jest starsza siostra i mysle i wiem ze mi sie to uda
Zubelek zawsze mozesz sie nam wygadac i wyzalic .. a nasze baboski chwilowo zniknely ale ciesze sie ze juz sa znowu z nami
Ja tez cie podziwiam i masz racje musimy i jestesmy i zyjemy dla naszych dzieci
Iza dzieki mojemu mezowi nie jest lepiej,ale jutro idzie do lekarza i zobaczymy skad ma caly czas ten bol w krzyzu.. mnie tez czasami boli krzyz no ale jeszcze umiem wytrzymac
Diem superowo ze wrociliscie i ze pobyt sie udal
Ok laseczki ja uciekam i pobede jeszcze na chwilke na TT a potem ide do mezusia troche z nim pobyc..
Ale wam powiem ze mialyscie racje z tym ze bede miala Chlopczyka Maggie tez tak przypuszczala i prosze sprawdzilo sie
Jednak tesciowa tez miala racje bo moja skora tak ladnie wygladzila sie i wogule czuje sie ladnie ohh zeby wszystko skonczylo sie dobrze to bede szczesliwa
Miejcie ladna noc i dobranoc do juterka papa