QUNICK fajne fotki Ninki hi hi, ja juz matę edukacyjna zlikwidowałam bo Amelci nie w głowie było tam sie zabawiac tyle ciekawszych rzeczy w domku np. po co sie bawic na macie jak mozna sobie pogrzebac w ziemi w doniczkach albo powywalac płyty z filami tatusia hahahaha.
No filmiki nakrece ale nie wiem kiedy umieszcze bo to maż musi mi je potem zgrac na kompa a u niego krucho z czasem ale cos wysmyczę.
No moze lepiej idz z tym jej kaszlem tak dla świetego spokoju, ja ide bo moi nigdy praktycznie nie gorączkuj a przynajmniej Amelcia nie jak juz to Kacpiemu sie zadazy wiec ona nawet jak miała wtedy zap. pluc w 8 tygodniu to tez nie gorączkowała wiec wiem zeby nie czekac na pojawienie sie temp. bo to bez sensu oczywiscie nie strasze cie tylko pisze jak to u moich, ze czesto bez temp. a cos groznego sie zaczyna ;) ale bądzmy dobrej mysli.
A propo tego kremu bambino, ej no własnie ja uzywałam do kacperka bambino ale znam tylko jeden rodzaj w takim rózowym pudełku blaszanym chyba i on nawilzający jest a półtłustego nie znam hhmmmm
MAMCIA oki to jak bedziesz miała linka to podeslij.
Tej a co do zastrzykow to witaj w klubie,ja tez miałam czesto tyłek kłuty nap
rawde az mi sie w kilku miejscach porobiły takie jak to zwą zrosty po zastrzykach ale sie rozeszło na szczescie z wiekiem .
Wiec ci powiem ze ja tyle tego dostawałam bo sporo chorowałam ze tez mi z czasem chodzenie do przychodni po zastrzyk sprawiaał przyjemnosc albo czekałam kiedy pielegniarka przyjdzie do mnie do domku hahahahha ale jazda.Ja dostawałam leki w zastrzykach bo wtedy w tamtych czasach czesciej to robili a mi zreszta droga taka szybciej pomagało niz w syropie czy tabletchach. Teraz kurcze jak sie cos z dzieckiem dzieje powazniejszego to od razu u nas do szpitala sla na leczenie juz pielegniarki nie chą chodzic,jak pytałam kilka razy przy kacpim to moze mi pani doktor przepisze kuracje w zastrzykach i bedziemy dochodzic do przychodni albo pielegniarka przyjdzie to usłyszałm odpowiedz: jak mi pani znajdzie chętna pielegniarke ktora bedzie wykonywac takiemu maluchowi zastrzyki to chętnie rozpisze zastrszyki wiec zgłupiałam ej bo nie wiem czy było za duzo przypadkow ze jakos zle zrfobiły zastrzk czy co nie mam pojecia ale juz tak nie przepisuja a szkoda bo przez to tyle razy musielismy z kacpim byc w szpitalu

((((((.
No i własnie teraz sie martwię o niego bo jak zajdzie potrzeba to on mi znow nie wypije antybiotyku bo na widok białego koloru juz ucieka

a nawet próbowalismy mu syropku malinowego dolac zeby kolor sie zmienił i nic to
DOROTA.M. a własnie to ty chyba pisałas mi ze znalazłas chyba w jakiejs gazecie o podawaniu antybiotyku tak?
to jak mozesz to podaj mi prosze hhmmm to ty bylaś?
Acha pieluszki 4+ jak najbardziej oki więc ten rozmiarek nam pasuje idealnie
asiam_26 no to super ze chrzcinki tuz tuz i bedzie po sprawie,Łukaszek napewno bedzie grzeczniutki jak aniołek hi hi hi ;) trzymam kciuki za niego.
QUNICK,ASIAM_26 no wąłsnie piszecie o bambino ale one nawilzające są z tego co czytałam na tym jednym pudełeczku a teraz na chlody to nawilzające nie sa wskazane lepiej póltłusty zeby buzka sie nie odmroziła ,QUNICK co ty masz za kremik Bambino ten póltłusty ?ciekawa jestem bo go nie znam a moze poznam hahahahahah