eSKa pisze:nie wytrzymaliśmy z mężem tych 6 tygodni
ja mam dziś wizyte u gina, pewnie zapisze mi tabletki anty. dla karmiących, no i planuje że dzisiaj może cos zadziałamy ..hehe jak Szymuś pozwoli
Dobrze to wymyśliłaś płacimy na NFZ wiec trzeba to wykorzystać a nie bulić dodatkowo kasę. Ja trzymam kciukole żeby ten neurolog stwierdził ze jednak rehabilitacja nie jest potrzebna. A może pokaże wam jakies cwiczenia które mozecie sami wykonywać a za jakis czas tylko do kontroli. Ja w tym tygodniu wybieram sie z Alusiem do doktorka na pierwszą wizyte, ciekawe co nam tam powiedzą.eve81 pisze:wiec zdecydowałam ze pojde do neurologa prywatnie, jak powie ze trzeba rehabilitowac to wroce do tego rehabilitanta (tak sie umówiłam z nim) i dodatkowo ustale sobie termin na NFZ, po prostu bede chodzic prywatnie a później jak przyjdzie termin to może przeskocze na NFZ no zobaczymy jeszcze ...
ja też nie wierzyłam choc obejrzałam chyba wszystkie filmiki na tej stronce i wydawało mi się to niemożliwe, a jednak prawdziwe . Dzis znowu bedziemy kąpać w wiaderku i juz zaprosiłam mame żeby sobie zobaczyła bo jak obejrzała to wiadro to sie smiała jak dziecku mozna wsadzic do takiego czegos.Kocura Bura pisze:Ciężko mi było w to uwierzyć jak oglądałam filmik
mama_zuzi1980 pisze:Zla wiadomosc ktora zaczelam dzien to taka ze moja przyjaciolka z Pl, chrzestna Zuzi, dzis stracila swoje Malenstwo
mama_zuzi1980 pisze:Coraz bardziej niepokoje sie nieobecnoscia Pauliny z Maja, co jest??? No i Justynka z weekendu jeszcze nie wrocila?
Dominisia pisze:Probowalam wszystkich metod zeby obudzic moje dziecko i nic
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość