Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

15 paź 2007, 20:27

kolka dobry dowcip :-D
a co do spotkanka, zapraszam bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo serdecznie. Oj chciałabym, żebyśmy się kiedyś wszystkie spotkały....kurcze ale byłaby impreza :-D :-D :-D
chyba ze 3 dni byśmy gadały :-D a ile byśmy miały radości :ico_brawa_01:
zaraz wkleję zdjątko ze spotkanka z Kasikiem

[ Dodano: 2007-10-15, 20:34 ]
dzieciaki zajęte sobą troszkę były. A moja Olenia chwilkę potem zjadła i zasnęła :ico_szoking:
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-15, 20:35 ]
hehe przy okazji reklama kosmetyków :-D

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

15 paź 2007, 21:07

Cześ kocchane. troszeczke brak mi czasu, ale chwilke znalazłam dla was.
Ciężko was nadrobi bo tyle naklikałyście.
Dzieki za współczucie, a babcia choraowała na cukrzyce, ale umarła na zawał, serduszko nie wytrzymało.

U nas wszystko ok. Kamil również próbuje już siadac, tylko że z niego taki narwaniec, chce usiąc ale nie może i jest ryk, dosłownie na mnie wymusza abym to ja go posadziła, bo jak nie to krzyczy na mie że aż uszy bolą. Na spacrku juz nie płacze bo już siedzi w wózeczku i jest zadowolony że wszystko widzi, i przekręca głowe na boki i pochłania ten nasz zaczarowany świat.
Jutro idziemy na szczepienie, i ostanio robiłam małemu wyniki po szpitalne ciekawe jak wyszły mam nadzieje że są dobre.

delicja, bidulka ta twoja Oleńka, ciągle ma te chrostki, ciekawe co ją może tak uczula.
to super że spotkałaś się z Kasią, moze przyjdzie taki dzień i sie wszyskie spotkamy.
A kombinezonik fajniutki, ja nie musiałam kupowa bo kuzyna mi dała po swoim synusiu, mam teraz trzy kombinezonki, więc na zime jesteśmy juz ubezpieczeni, a i kozaczki też już są w drodze.

Kolka, to tasz się z tymi teściami, a i znajomych to ful, ciągle ktoś was nawiedza w domku, to się nie masz kiedy nudzi.

katrin, ja jesienią urodzona to uwielbiam jak jest ciepło, wtedy wida tą naszą Polską Złotą Jesień.
a tak na marginesie to wczoraj skończyłam 28 latek, ale jestem stara.....

Syla brawa dla Martynki, widac że silna dziewczynka.

Zapomniałam co która pisała, tyko pamiętam że ciagle nażekacie na teściowe, ale moja też nie jest lepsze, ma nieraz napady, a są dni że jest normalna, więc chyba juz takie są te nasze teściowe.

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

15 paź 2007, 21:12

hektorka, to jeszcze raz wszelkiego dobra z okazji urodzinek, a 28 to piekny wiek, wiec prosze nie narzekaj :ico_nienie: Jestes mloda mamuska!!!!
Moj maly tez juz nie placze tak czesto na spacerach bo pochlania swiat na siedzaco w spacerowce.Dzis po raz pierwszy spal caly czas na spacerze w sumie 2,5 godziny :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

15 paź 2007, 21:16

hektorka, przykro mi z powodu Babci :ico_placzek:
Brawa dla Kamilka za próby. A dla Ciebie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

[ Dodano: 2007-10-15 ]
DElicja- super zdjęcie. A kto wie... może kiedyś z zaproszenia skorzystamy?? :-) A może Wy odwiedzilibyście nas? :-) jestem za! :ico_brawa_01:

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

15 paź 2007, 21:43

troszeczke powklejam zdjęć.
dziękujemy za życzonka, a stara to ja się nie czuje, tylko to już 28 lat, jakoś za duzo.
A stawiamy torta jeszcze troszke zostało, teściowa upiekła nawet jej wyszedł.
Ona uwielbia piec, zarabia sobie na tym, bo piecze dla ludzi na rózne okazje.
Obrazek

Syn, Tatuś i Dziadek.
Obrazek

A to przyjaciel Kamilaka, Bartuś jest starszy o 1,5 miesiąca.
Obrazek

również uwielbia siedziec przy komputerze, i walic o klawiature.
Obrazek
a ja to czupiradło, miałam wtedy mokre włosy.

Kamil uwielbia byc na golaska, przed kąpilą ze swoim pieskiem narazie Bafi go toleruje ale już Kamil ciąga go za uszy i szczypie.
Obrazek

A tu nasze zaopatrzenie na zime, troche nie widać w nim Kamila, ale chyba mały jeszcze urośnie.

[ Dodano: 2007-10-15, 21:46 ]
sorki chyba się nie wkleiło zdjęcie.
no to jeszcze raz
A tu nasze zaopatrzenie na zime, troche nie widać w nim Kamila, ale chyba mały jeszcze urośnie.
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-15, 21:48 ]
pa laseczki zmykam, dobrej nocki.

Awatar użytkownika
Kolka

15 paź 2007, 22:39

Hektorka- super zdjęcia! A Kamilek jak rośnie :ico_brawa_01: I nawet na dorosłe imprezy się załapuje :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 paź 2007, 09:01

dziekujemy za pochwały i komplementy ale wiecie teraz to z nią mam nic tylko stoi a ze jeszcze tak się kiwa to trzeba ja trzymac i zero czasu na cokolwiek nawet na jedzenie mi brakuje jem czasami dopierowieczorem.ale to sa uroki. jedynie co mnie terazodciąza to chodzik na troszkechociazmozna cos zrobic
HEKTORKAwspółczujęz powodu babciprzykro mi bardzo :ico_placzek:
dlaciebie stolati wszystkiego conajlepsze :ico_brawa_01:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 paź 2007, 11:03

jestem dziewczynki ale nasmarowałyscie ze hoho :ico_brawa_01: no al eoczywiscie co Kasia niewiele pamęta :ico_olaboga: oczywiście zazdrosćimy Hektorce spotkania z Kasik i jej rodzinka fajnie napewno było
moja Lenka tez staje na nózki i jest straszna wierci pieta ze brakuje mi sił w rekach juz by chciala siedziec i chodzic
a kto powiedział ze 28 lat to dużo :ico_nienie: to fantastyczny wiek :ico_oczko:

katrin

16 paź 2007, 11:33

moja Lenka tez staje na nózki i jest straszna wierci pieta ze brakuje mi sił w rekach juz by chciala siedziec i chodzic
u mnie to samo, ale jeszcze taki kiwaczek z niego i sie denerwuje :ico_haha_01:
Hektorka-Kamilek uroczy, w kombinezon wrosnie-sie nie boj, a tort pierwsza klasa!!!!

[ Dodano: 2007-10-16, 11:35 ]
syla-moj jeszcze nie stoi ale taki marudnik i zmierzloczek sie z niego robi, ze dopiero teraz jem sniadanie i klikam, bo udalo mu sie zasnac ,a roboty w domu :ico_olaboga: Ja nie wiem jak to bedzie jak zacznie chodzic, chyba obiad bedzie utopia :ico_olaboga:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 paź 2007, 12:13

ja marze o chwili kiedy stabilnie usiadzie i posadze dupskiem łóżeczku czy na podłodze z zabawkami i bede mogła cos zrobic bo inaczej cienko siebie widzę , no chyba ze etap siedzeni atez szybko sie znudzi i zacznie uczyc sie chodzic :ico_olaboga: i nici z odpoczynku hihi
ale musze sie wam pochwalic ze moje dziecko w pewien sposób zaczyna sie systematyzowac tzn. idzie spac o 10 rano i spi 2 godzinki a nie 30 min i potem okolo 15 tez na 1,5 godzinki wiec tyle dobrego ale niezapeszam bo tak jest dopiero od jakiegos tygodnia.

dziewczyny niemoge nauczyc jej pic z butelki ani kubeczka niekapeczka pomocy :ico_sorki:
jedna dziewczyna u nas na osiedlu mowi ze tez miala taki problem i kupiła butelke medeli i Kubus - jej synek dopiero z tej pociagnał ale ta butla kosztuje prawie 100 zł i teraz mam dylemat kupic czy nie a noż by z tego piła albo nie co robic co robic :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”