Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 18:18

ewcik nie o to mi chodziło :-D Przez ciebie dostałam ślinotoku :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 18:26

dziewczyny nie wiecie moze czy zeby zamiescic ogłoszenie na tt to trzeba sie na nowo logowac z nowym nikiem i hasłem, bo ja nie umie jakos wejsc na swoje dane..

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 18:30

lady nie mam pojęcia...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 18:46

witajcie

ja bylam dzisiaj w bibliotece i postanowilam z biblioteki wrocic na piechote i teraz maz mnie uswiadomil ze przeszlam jakies 8km :ico_szoking: oczywiscie mialam idealny balkonik w postaci wozka :P Kinia prawie cala droge spala, a w miedzy czasie zrobilysmy sobie przerwe na mleczko :) i weszlysmy do klubu fitness dowiedziec sie o zajecia dla mnie i dla nas :) w czwartek idziemy z Kinia na zajecia "mama i dziecko", a pozniej moze pojde sama pofikac na zajeciach, zobnaczymy

Kulka Kinia sie cieszy ze w koncu znalazla narzeczonego :) a w Trojmiescie bedziesz z synami? czy sama?

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

16 paź 2007, 19:30

Doris z Filipem napewno ale z Jakubem to nie wiem .... ale nie martw sie bede teraz czesciej w sopocie bywac ......a w wakacje to na 1000 % :) i to na duuuuuuuzej :))

Jakub juz spi .... Filip juz po bajce zaraz poczytam i lulu ......

[ Dodano: 2007-10-16, 19:31 ]
ps . Nie wiem czy wiesz ale Jakub miał byc Kingą hihi i Filip tez hihihi

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 19:57

KUlka pisze:ps . Nie wiem czy wiesz ale Jakub miał byc Kingą hihi i Filip tez hihihi

no to są sobie przeznaczone nasze maluchy :P

mam andzieje ze uda nam sie spotkac jak bedziesz w sopocie :)

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2007, 20:07

ja tylko tak na chwile - żyje .. jakoś leci - wpadne pewnie jutro ....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 20:19

Gosia coś cię właśnie ostatnio nie ma na tt :ico_placzek: :ico_placzek:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 20:19

gosia tos sie dzis rozpisała... :ico_sorki:

Misiunia juz śpi z pół godz. ja rozsyłałam ogłoszenia...teraz jestem tu, a tu nikogo...
Mili przekreciła sie dzis sama na boczek :ico_brawa_01: to dla niej nie lada wyczyn, bo zrobiła to całkiem sama, w koncu cos zaczyna fikac..
Dzis rozmawiała z ciocią, ktorej corka urodziła w marcu i powiedziała mi ze mała Ania jak sie ja trzyma za rączki to juz chodzi, a raczkowała juz od 2 miesiecy i ja wtedy :ico_szoking:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 20:23

Ja też żyję...ale dziś na full obrotach...Od rana w Toruniu na szkoleniu z kawitacji i mikrodermabrazji...niesttey nie dostałam certyfikatu, bo moja szefowa wolała w zamian kupić kosmetyki do gabinetu...No i nonono, ona go ma, choć kuma mniej...nonono...zaczynam szukać pracy chyba...
Młoda cały dzień z dziadkiem :-D dali sobie radę, spała, była na dworze, zjadła obiadek, mleczko...zrobiła kupkę na mój powrót :-D a potem cyc, zaraz po nim...100ml kaszki mleczno-ryżowej z malinami, ale wpieprzała! pierwszy raz zjadła łyżeczką taką ilość :ico_brawa_01: , a potem kąpiel i butla i śpi. Ale pewnie i tak się będzie budzić. Jak wczoraj...No i znów troszkę nam przeszkadzała :ico_wstydzioch: ale spoko luz :-D

No....dobra, przeczytałam i uwaga...może mi się uda odpisać...

Ewcik no to miałyście miły dzień!

Doris powodzenia na fitnesie! ale Wam dobrze...szkoda, że ja się nie umiem zmobilizować...

Jagódka podziwiam malutką, że zjada dynię z ziemniaczkami. Mojej to nie rpzejdzie przez gardło nawet doprawione... :ico_nienie: za to szpinak...7niebo normalnie! a i ziemniaczki z królikiem też pyszne...Gorzej z zupkami...marchewką...ale wszystko się da z czasem. Dziś polizała ziemniaka z sosem od gołąbków i prawie łyżkę mi wyrwała :-D

Kamizela świetne zakupy!!! ale będzie przystojniak zimowy :ico_brawa_01: A w gondoli to faktycznie on ledwo biedak się mieści...szok! Twoje pasemka widać, super! ale co ma znaczyć ten kucyk??? :ico_nienie:

Kate_k82 no...tak trzymać! będę więc myśleć o Tobie wieczorem :-) i przekażę Ci pozytywną energię!!!

No dobra...tyle pamiętam...a...jeszcze to siadanie Karolusa! :ico_szoking: no to już tylko patrzeć jak usiądzie tak na poważnie...

Idę poczytać tu i tam...jutro znów mam na 15...bez sensu, ale nie ma wyjścia...Lecę jeszcze coś zjeść, poprzytulać się do J...i przyjdę polukać, czy coś tu się dzieje...
A gdzie Massumi?
Gosia Ty...a ja się Was doczekam w końcu>??? wiesz co...tak mnie w sobie i Hubciu rozkochać...i Hanię...a potem porzucić??? obiecać i nie spełnić... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Moja córka zraniona już w niemowlęctwie przez faceta...tego nie zniesę... :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”