hej, ale się rozpisałyście
My dziś byłyśmy na spacerku, Agatce dobrze się spało na świerzym powietrzu i tak ogólnie to nudaski...nic nowego
karolas przewertowałam część gazet i narazie nic konkretnego nie znalazłam, ale siorka dzwoniła, że cos tam ma (bo ona często zabiera mi gazety jak je przeczytam), więc jutro CI prześlę
eva_1977 mam identyczny kremik - jest super prawda
Gratuluję przebicia się ząbka
kminek współczuje, Agatka też swojego czasu często jadła w nocy ale teraz daje jej piorunujące dawki kleiku i śpi dłużej

W jednej z gazet przeczytałam, że jak dziecko często się budzi do jedzenia, to raz trzeba je oszukać i podać herbatkę i się powinno odzwyczaić od pobódek...hmm....dziwne i ostrzegam nie skuteczne, tylko jeszcze bardziej dziecko zdenerwuje, przynajmniej w moim przypadku tak było....
Iwona ja myślę nad zmianą fotelika, dokładnie mówiąz wiem że dostanę go w prezencie pod gwiazdkę, a raczej Agatka. Oglądałam już wstepnie i widziałam kilka interesujących...są nawet takie fajne że można w razie co, to przypiąć taką "poduszke" dla maluszków by było im wygodniej, spróbuję znaleźć taki w necie i wkleję foto.
olala witaj

super ze jesteś z nami
nie martw się każde dziecko rozwija się w swoim tempie, pewnie jak zacznie "gadać" to zagada Cię na śmierć
[ Dodano: 2007-10-16, 21:20 ]
mamaJulci jejku nie gniewaj się, tysiace buziaków dla Julci
My o żadnej z nas i żadnym dziecku nie zapomnimy, tylko myśle, że po prostu pisanie codziennie życzeń sprawia, że się "mylimy"
Życzę Julci wsio co najlepsze i najsłodsze na kolejne miesiące
[ Dodano: 2007-10-16, 21:21 ]
kajunia masz racje rety prawie 2000 postów