Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

17 paź 2007, 09:17

Dzień dobry
Wpadła się przywita i oznajmić, że żyję. Niestety u mnie brak czasu. Nawet nie mam kiedy sie po tyłku podrapać :-D . Bardzo tęsknię za Wami i jak znajdę chwilkę to się odezwię. Buziaki dla wszystkich i miłego dnia życzę. Ja dzis już na nogach od 5 rano, niestety teraz jestem w prcay więc tak tylko na chwilkę zajrzałam i jak zwylke mimo że dopiero 9 rano to ja padam i :ico_spanko: bo moje dziecię jak nie przesypiało nocek to dalej nie przesypia. a dziś w nocy to już przeszła samą siebie :ico_buziaczki_big: :516:

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

17 paź 2007, 10:37

caro, Jestem już z kawką :-) Ale chyba nieco spóźniona...

Gabrysiu- kochanie, trzymam za Ciebie kciuki! Dasz radę- silna babka z Ciebie! I podziwiam Cię, naprawdę, ja bym chyba nie wyrobiła na zakręcie. Dla mnie sen w nocy to podstawa- inaczej dzień mi się nie ma prawa rozpocząć :ico_haha_01: Trzymaj się cieplutko :ico_buziaczki_big:

caro

17 paź 2007, 10:41

Cześć Gabrysiu u nas tez w nocy tak samo jak było, tzn. dzis były 3 pobudki a zdarza sie że jest więcej, o 3.30 obudził sie na całego, wypił 180 ml i pospł jeszcze 1 godzinke, no ale ja nie muszę do pracy iść, dlatego naprawdę mi Cię szkoda, trzymajcie się ciepło, bardzo Ci zycze, żeby Oleńka zaczęła w końcu przesypiać nocki, bo inaczej to chyba zwariujesz, powiedz jej że jak sie nie poprawi to teściowa do niej przyjedzie i powaznie z nią porozmawia :-D :-D

[ Dodano: 2007-10-17, 10:46 ]
Kolka mogę wypić drugą :-D :-D :-D

U mnie też sen zawsze był brdzo ważny, przewaznie to do 9-tej w łóżku leżałam, ale teraz to wszystko sie tak poprzestawiało, że muszialam się po prostu przyzwyczić, no bo co innego miałam zrobić :-D :-D , tak na marginesie to teraz moim największym marzeniem jest przespanie ciągiem 12 godzin :-D :-D , a kiedys marzyłam o Peugot 206 :-D :-D

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 paź 2007, 11:02

kolka - ja sciagam mojej dziewczynce mleczko swoje z cycusia wiec juz niewiem o co chodzi zapewne ni etrafiłam na smoka albo juz niewiem co zawiaze cycki na supeł zeby nie mogła z nich ssac to sie nauczy z butelki :ico_olaboga: j ana tym punkcie dostaje głupoty
dziewczyny j atez uwielbiam spac niewiem jak to bedzie jak trzeba bedzie wrocic do pracy i wsatawac o 6 :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

17 paź 2007, 11:32

teraz moim największym marzeniem jest przespanie ciągiem 12 godzin :-D :-D , a kiedys marzyłam o Peugot 206 :-D :-D
:-D No widzisz jak teraz nasze dzieci skutecznie sprowadzają nas na ziemię? :-D

kamelek1, to ja już nie wiem o co chodzi :ico_noniewiem: Pozostaje mi tylko życzyć Ci, żeby Lence szybko się odmieniło i polubiła butlę.

Julka którejś nocy wyjątkowo obudziła się ok 4 to nie wiedziałam co się dzieje- tak odwykłam od takiego wstawania w nocy :-) Ale od 6 już mnie nic nie dziwi. Dziś wstała o 6,30, zjadła mleczka i dalej psiała- do 8,30 :ico_brawa_01:
A teraz leży sobie w kojcu i gnębi misie :-D A ja TT-kuję :ico_brawa_01:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 paź 2007, 11:54

wezcie moze zbiorowo ja zaczarujcie bo kurczaki jestem bez silna w tej kwestii

Awatar użytkownika
Kolka

17 paź 2007, 12:00

kamelek1, Taką śliczną dziewczynkę czarować?? Przecież ona wygląda sama jak słodka czarodziejka :ico_brawa_01: Jakoś się dotrzecie, musisz tylko uzbroić się w cierpliwość

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

17 paź 2007, 12:27

Kolka zaczarowac pod katem picia z butli musze byc cierpliwa nie ma co jakos musze dac rade mysle ze w zyciu nie takie kłody do pokonania jeszcze beda

Awatar użytkownika
Blanka26

17 paź 2007, 13:09

witajcie kochane. Ja mam lekko super humor, bo co?????????Bo mam okresssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D już dawno tak się nie cieszyłam z ciotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a jeszcze rok temu się cieszyłam, ze nie mam :-D
tak czy inaczej ciotka pokrzyżowała mi plany, bo zamierzałam sobie pojechać w poniedziałek na cytologię i nie pojadę :ico_zly:
piszę lekko super, bo Oli znów coś wyskakuje na szyjce, już nie mam sił :(
na szczęście piątek już pojutrze. chociaż niewiele się spodziewam po tych wynikach. :(
kolka czekamy na was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kamelek, mam nadzieję, że Lenka szybciutko polubi butlę. Niestety nie potrafię Ci doradzić w tej kwestii, bo moja Oleńka w sumie od samego początku zapoznała się z butlą, a później z nutramigenem :ico_zly:

caro

17 paź 2007, 18:28

Delicja to dobrze że masz okres, tak szybko mieć drugiego dzidziusia to byłoby ciężkie, u mnie na pewno pod względem spania, bo jak by Oskar zaczął przesypiać noce to drugi dzidziuś by mnie budził :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Trzymam kciuki za wyniki

A ja dziś to lekko zdechła jestem, chodziliśmy ze 4 godziny po mieście, przyszłam ledwo żywa!!!!!!!!!!!!! No ale musiałam mu trochę ciuchów kupić, body, rajstopki i jeszcze wzięłam mu taki grubiutki koc na zimę do wózka, bo nie miałam, ale taki milusi jest że mogłabym sie do niego tulic i tulić!!!!!!!!!!
A że po drodze był lumpek to wstapiłam i sobie kupiłam 2 pary dżinsów :-D :-D , od razu mi się weselej zrobiło :-D :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”