Dzien dobry
Ja na chwilke tylko
U nas nocka ok,wstanela w nocy 2 razy bo mala wyplula smoczka i jej sie znowu go zachcialo,pozatym to nawet sie wyspalam..
Z moja siostra juz jest lepiej,mialysmy tylko takie chwilowe cos ..
U nas od rana pada deszcz i jest zimno,mala czuje sie juz lepiej i wiecie co.. zapowiadaja u nas juz snieg..ma dokladnie jutro padac razem z deszczem zobyaczymy
Zubelek masz po czesci duzo racjii ale nie calkowita
Ja nie potrzebuje az tak bardzo jakis tam chwil dla mnie,mi wystarczy tak 15 minutek zeby pobyc na kompie na TT z wami i jest ok,a nie ze bedzie mi ktos zabieral dzieci na spacer na 2 godziny.,. ja nie jestem tak nauczona.. kazdy ma swoje myslenie na ten temat ja mysle ze jesli mam dziecko (za niedlugo bedzie drugie) to chce spedzac ten czas z moim dzieckiem a jesli ktos do mnie przyjedzie w odwiedziny jak teraz moja siostra to nie znaczy ze odrazu mala Nicole sie musi tylko z ciatka bawic bo z pewnej strony czuje sie odrzucona.. wiadomo ze to cos nowego i dlatego mala bardziej do ciotki idzie ale ja tez bym chciala sie z moim dzieckiem pobawic co robie rzadziej ostatnio ale wszystko wroci do normy doceniam to ze mam bliskie mi osoby tylko ja po prostu lubie byc w domu i zajmowac sie moja coreczka wiem ze mala bedzie kochala babcie dzidka i wszystkich i wcale nie jestem zazdrosna tylko tu sie rozchodzi o to ze babcie widzi raz na czas a ciotka jest i bedzie caly czas i jest mala roznica ale poradzimy sobie..
Aginka wybacz ale jesli chodzi o ta sprawe ze ty pracujesz a po pracy jeszcze bys chciala miec jakis wolny czas od dzieci to naprawde nie umiem tego zrozumiec..
Wydaje mi sie czasami ze ja sie bardzo roznie od was niemam potrzeby dawania dzieci gdzies na spacer zeby sobie odpoczela.. lubie moj tryb zycia taki jaki on jest i niewiem co moge jeszcze dodac..
Lubie byc z moja corcia caly czas i patrzec jak sie rozwija i uczy wszystkiego i ciesze sie ze moge byc z nia w domu i ze nie musze isc do pracy..
Niewiem czy mnie zrozumiecie o co mi chodzi.. Nie pomyslcie przypadkiem ze jestem egoistyczna bo tak nie jest
Moje dziecko moze bawic sie i bawi sie z tym kim chce do mnie tez zawsze przychodzi mam na mysli ze ja sie musze teraz przestawic bo mam siostre u siebie ale bedzie ok wszystko stopniowo..
Justyna to przykre co spotkalo twoja siostre juz tak daleko byla w ciazy i tu takie cos sie stalo
wiem ze takie rzeczy sie zdarzaja
OK ja wpadne pozniej papa milego dnia pa