17 paź 2007, 11:38
ej a teraz jest ten nowy Prenatal dha dla kobiet w ciąży.Ja miałam sobie kupić ale teraz już nie będzie potrzebny.Wiecie,że jak się dowiedziałam,że jednak będę miała tą laparotomię,to nie chciałam podpisać papierów?Byłam już po czyszczeniu,ale miałam nadzieję,sama nie wiem na co.I z tą operacją,to tak jak bym po pysku dostała.Już zaczynałam się żegnać,chciałam się wykrwawić,myślałam w duchu,że pójde tam,gdzie są moje maleństwa.I nie wiem dlaczego jednak to zrobiłam,dlaczego podpisałam.Chyba dlatego,że pomyślałam o rodzinie.O mamie,o moim Misiu.Nie mogłabym ich tak poprostu zostawić.Bałabym się o nich.I zostałam razem z nimi.Na jak długo?Nie wiem.Pewnie do kolejnej takiej histori,bo następnym razem żadnych papieró nie podpisze,nie będzie juz żadnej operacji,nie zgodze się na to bo nie wytrzymam psychicznie.
[ Dodano: 2007-10-17, 11:41 ]
A jak w końcu wróciłam ze szpitala to myślałam,że popatrze na wasze suwaczki,i zrobi się lepiej,że zobacze,ze nie każde dzieciątko na świecie umiera.A tutaj co?Takie wiadomości,nie dość że ja to jeszcze i K@tk@.Myślałam,że chociaż jej się uda,że wszystko będzie w porządku.I może nie powinnam tego tutaj w tym momęcie pisać,bo to mogło zaboleć,przepraszam K@tka jakby co.
[ Dodano: 2007-10-17, 11:46 ]
MONIKAB fr, ja u tej Twojej fasolki widze...ucho!!Mówccie co chcecie ona ma swoje malutkie uszko;]Sweet.