madzia22 nareszcie wkleiłaś fotkę swojej Lenki, śliczną masz córeczkę
kminek ja mam to samo z karmieniem nocnym, jestem już tak padnięta, że nawet nie wiem ile razy karmię Joasię, a od 4 nad ranem do ok 7 to już chyba cały czas mała mi na cycu wisi. No i lekarka mi powiedziała, że to tak właśnie jest, że dzici w ten sposób rekompensują sobie nieobecność mamy w ciągu dnia i może to jeszcze dłuuuuuuuuuugo potrwać
mamaJulci zdróweczka życzę twojej córci
Wiesz ja nie dostałam od ciebie już potem żadnego maila z hasłem - nie wiem czemu nie doszedł
a te linki nie otwierają się nigdzie, tylko trzeba je wkleić w profilu w podpisie i będą się fotki wyświetlać na forum, jak wrócę do domu wieczorem to jeszcze raz napiszę ci co i jak
Iwona jeśli chodzi o fotelik używany to też myślę, że po wypadku byłoby po nim widać coś, a ten nasz odbieraliśmy osobiście więc była możliwość sprawdzenia, a poza tym ten facet co nam go sprzedał ma bliźniaki i one w tym foteliku akurat za bardzo nie jeździły bo był w innym samochodzie więc jest właścwie jak nowy. Taka nam się super okazja trafiła, a żona tego faceta nic o tym nie wiedziała , że on sprzedał nam ten fotelik i to jeszcze tak tanio i była wściekła na maksa hihih no ale już nic nie mogła zrobić hehe
[ Dodano: 2007-10-17, 15:31 ]dużo słoneczka dla Filipka i Magdalenki
z okazji 8 miesiączków i dla Julki
z okazji wczorajszej 8miesięcznicy