Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 08:03

a ja jestem zmeczona a moja corka oglada noddy!!!!
juz po kupie ale zbitej
nie wiem co mam robic zeby jej rozrzedzic te kupki?
jakie wasze dzieci robia kupki po tych wszystkich ryzowych kaszkach?
czy to tylko moja zakleja?

ja jej wogule nie daje ryzowej tylko ryz kuk i kleik kuk

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2007, 08:05

Gosia A, takiego malucha łatwiej jest zostawić w domu, bo on właśnie nie kuma tyle , co taki dwu trzylatek, to jest dopiero. Pamiętam jak Kacper poszedł do przedszkola jak ja poszłam do pracy, pracowałam długo i jeszcze dojazdy, a jego z przedszkola odbierał Sikor i siedział z nim aż ja przyjadę, a on nocami często pracował. I jednego dnia moje dziecko narysowało na kartce dwa kwiatuszki i mówi, że ten kwiatuszek to jest tata, a ten drugi to synek, a ja się pytam gdzie jest mama, a on na to: W PRACY, łzy same popłynęły mi z oczu, nawet teraz jak to pisze, to jakoś tak mi się źle na sercu robi. Jak zaszłam w ciążę to Kacper tak bardzo się cieszył, że w końcu mama będzie w domu.

O rany ale z rana się rozpisałam i rozczuliłam. Lecę teraz mięsko na obiadek wyjąć, dziś wątróbkę będę robić. :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 08:18

jagodka24, moze dawaj malej soczek jablkowy, albo jabluszko, my zawsze po nim mamy luzna kupke. a duzo tych kaszek dajesz jej? bo ja slyszalam ze jeden posilek mleczny powinno sie zastepowac kaszka

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 08:21

no wlasnie ikorka zgadzam sie z toba w 100%
moja szwagierka teraz zaczela posytłac synka do zloba
maly ma 2,5 roku i do tej pory siedzial z nadopiekunczymi dziadkami
a generalnie ciagle trzyma sie mamusinej spódnicy
mowie wam nigdy nie widzialam dziecka w tym wieku ktore jest tak uzaleznione od matki :ico_olaboga:
tak wiec w kazdy weekend mały dostaje goraczki 39st z nerwów
a jak go zaprowadzaja to jest ataka histeria ze :ico_olaboga:

a wiecie co moje dziecie odwaliło?
siedze sobie orzed kompem i stukam a ona na lezaczku
nagle odwracam sie do niej a ona slodko chrapie :-D dawno jej sie to nie zdarzylo
moze przez ta pogode bo u nas dzisiaj ciemnica i chlodno

ostatnio chciałam kupic malej kombinezon
wiec weszlam do coccodrillo a tam same chlopakowe :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-18, 08:23 ]
doris, ona np wczprja jadla ok 18 jablko samo!!!
a dzisiaj taka kupa
kaszke dostaje tylko raz dziennie na noc

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 08:27

Witam witam :ico_oczko:

Wszystkiego najlepszego dla Kingusi z okazji wkroczenia w 6 miesiąc :ico_prezent:

Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 08:30

jagodka24, no to nie wiem co z ta kupa... moze sprobuj jej dzisiaj nie dawac tej kaszki i zobacz jaka kupa bedzie jutro

[ Dodano: 2007-10-18, 08:35 ]
Obrazek
dla naszej kochanej imienniczki Kingusii, wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 5 miesiecy :)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 08:55

jagodka moze nie dawaj kaszki na noc??Mili ma super kupki jak na razie po kazdym jedzeniu, miekkie i zólte...wiec nie wiem co poradzic...

dla Kiniusi :ico_buziaczki_big: na ten 6 m -c

humor dzis do nonono jak ta pogoda za oknem... :(

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 09:11

witajcie!
dla Kingusi
Obrazek
wszystkiego najlepszego

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 paź 2007, 09:46

Najlepsze zyczonka dla Kingusi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

My dzis tez 1 pobudka :ico_brawa_01: ostatnio chyba zapomniala ze tez tak mozna slodko spac...
Dzis ma mnie odwiedzic ta kolezanka z 6mcznym synkiem ,ktory to juz w 5 miesiacu sam siedzial i gazetke przeglądal...hmmm pewnie juz chodzi? :ico_oczko: :ico_noniewiem:

posmarowalam Mayi wlasnie dziaselka calgel'em....bo juz nie moge patrzec jak gryzie palce....ale w dziwnym miejscu bo tak bardzo z boku ze wydaje mi sie ze to nie zeby...a ona tak sie cieszy jak moze cos pogryzc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 09:53

nie wiem sama ale boje sie ze jak jej nie dam na noc tej kachy to nie przespi mi nocy

a z drugiej strony to nie mogłabym jej nic dac bo marchweka tez ja zakleja :ico_olaboga:
a wiadomo ze wszystkie obiadki no moze oprócz szpinaku i dyni sa z marchewka
a mala bardzo lubi marchewke a ja jej nawet nie moge dac soczku

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”