Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2007, 10:19

[swf width= height=]Wszystkiego najlepszego Andrzejku!! Życzymy dużo zdrówka i słoneczka w życiu!![/swf]

Kamelek- a no byliśmy na Targówku :ico_wstydzioch: Ale w sumie ja sama nie wiedziałam, że tam będę. Bo R miał jechać po tę głowicę z moim ojcem. Ojciec nie miał czasu to spontanicznie ja się zgłosiłam na ochotnika. No i zapomniałam, że Ty z Warszawy jesteś... a już w samochodzie zastanawiałam się, która z Was jest z warszawy i zapomniałam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_puknij: Następnym razem się poprawię :ico_sorki:

katrin
- masz rację z tą Ikeą. ten chwyt marketingowy zmusza ludzi do niechcianych pielgrzymek. I zakupów, których normalnie by nie zrobili.. Np ja dziś dumam- na cholerę mi te kwiatki?? :ico_puknij:

A moja Laska śpi.. ja muszę szybko posprzątać, bo nie chce mi się wierzyć co dzieje się na moim piętrze :ico_olaboga: A jak się obudzi jedziemy na zakupy z dziadkami... Lubimy z nimi jeździć :-D

caro

18 paź 2007, 10:47

Cześć wszystkim!!!!!!!!!!!!!!

wszystkiego najlepszego dla Jędruli i spóżnione dla Cyprianka :ico_wstydzioch:

Za dużo nie napiszę, bo jestem padnięta, nocka była po prostu koszmarna, mały budził się chyba co godzinę :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: , teraz też marudzi, ludzie, rece opadaja :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

To ja spadam niestety

Aha Kolka ja bym wybrała ciuszki

Awatar użytkownika
Kolka

18 paź 2007, 10:55

caro, Bidulko... Jak mały Ci zaśnie to idź psiać razem z nim...
ja chyba też wybiorę ciuszki. Lub firaneczki. A właśnie dzwonił do nas przyszły pan młody- z awanturą, bo dowiedział się od szwagierki, że nie przyjdziemy... Nic go to nie obchodzi i mamy przyjść... Czym sie chyba jednak wymówię :ico_noniewiem: Żalu bardzo nie czuję, bo tak jak pisała Katrin- to nie jest jakiś mój bliski znajomy. Bardziej Rafała, ale też trudno mówić o przyjaźni.

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 paź 2007, 11:26

Ja tyxlko na momencik, bo pelno roboty mnie czeka :ico_zly:
Caro-to moze szukaj zeba w buzce Oskarka :ico_noniewiem: Mam takie samo marzenie jak Ty a roznica taka, ze chcialam dotad MINI COOPER-a: :ico_wstydzioch:
Kolka-z Ikea tak wlasnie jest, nie ma tego co chcesz kupic a i tak kupisz tzw pierdolki.Ten ich chwyt marketingowy powoduje, ze juz tam praktycznie nie zagladam.Zycze udanych zakupow.

[ Dodano: 2007-10-18, 11:31 ]
i chcialam Was zapytac czy Wasze dzieciaczki tez wola sie bawic wszystkim co nie nazywa sie zabawka dla niemowlat. :ico_olaboga: mojemu nawet kupilam telefon ekstra dla niemowlat ,piekny,kolorowy, drogi :ico_zly: a on i tak drze sie i woli nasz domowy zwykly czarno-srebrny :ico_olaboga: Swoimi zabawkami bawi sie gora 10 minuta a nad opakowaniem chusteczek pastwi sie pol godziny.

Awatar użytkownika
Kolka

18 paź 2007, 11:39

katrin, :-D Julka ma tak samo :-D Zabawki dla dzieci chyba są dla mięczaków :-D Mój telefon jest najlepszy- gra fajne piosenki, otwiera mu sie klapka, przy ślinieniu kłaczki nie wchodzą do buzi. Najlepiej pić ze szklanki lub kubka- dorosłego! Zamiast chrupków na topie jest chleb- dziecinna zupa jest blleee, kiedy w polu widzenia znajduje się dorosły obiad. Do memłania w ręku najlepsze są: włosy mamy, ubrania mamy i pampersy- czyste oczywiście :-D Dobre są też liście od kwiatów, firanki i piloty. Chusteczkami też nie wzgardzi :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2007, 13:24

kari24, to dobrze,ze dzieciaczki zdrowre :ico_brawa_01: A wstawania nie zazdroszcze :ico_olaboga: Ja musialm dzis wstac na badania krwi na 8,00 i ledwo dalam rade :ico_wstydzioch:

Kolka, wow - kwiaty z ikei - szacuneczek :ico_oczko: A Julcia niezla rozrabiara jest,hy,hy - bardzo dobrze :-D

A co do skorek chlebowych - t moze przyslij ja do nas :-D Ja lubie tylko srodek a skorki zostaja :ico_wstydzioch:

Wesele z obcymy ludzi,ktorzy spija mi meza + kac + dwa nowe walki tluszczu na brzuchu i biodrach od jedzenia w nocy + widok kuzynki,ktora zawsze byla grubsza ode mnie a mi po ciazy jeszcze co nieco zostalo + nieprzespana noc i opieka nad dzieckiem,bo mezus bedzie odsypal czy 400 zl na nowe ciuchy i bibeloty do domu ????????????? :ico_puknij: Ty sie jeszcze zastanawiasz :-D

dziekujemy za zyczonka :ico_haha_01:

kamelek1, trzymamy kcuki :ico_olaboga:

katrin, dziekujemy kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Hmmm....Andrzejek bawi sie grzechotkami,zabawkami ale najbardziej lubi - wstazka,lyzeczka,nasze komorki i piloty ( jak Julka) albo woreczkiem ryzu :-D Zabawki dla dzieci sa tak naprawde dla nas :ico_szoking:

caro, my tez dzis mielismy ciezka noce.ktora skoczyla sie wspolnym spaniem w naszym lozku :ico_spanko: Dzieki za zyczonka :ico_haha_01:

No a teraz kochane :ico_tort: i :ico_urodzinki: i :564: i :gitara: i :581: i :526: :527: :525: i :ico_kawusia: z okazji pol roczku naszego ukochanego syneczka :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 13:39

DLA ANDZRZEJKA Obrazek Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce masz już jeden miesiac wiecej!

Awatar użytkownika
Blanka26

18 paź 2007, 14:26

cześć kochanieńkie. Ja mam dziś spieprzony humor, nie wiem dlaczego. leje deszcz, więc pewnie z Olą dziś nie wyjdę na dwór :( boli mnie brzuch :( i mam nerwę :ico_zly:
jutro wyniki. oczywiście musze czekać do drugiej godziny, bo jak na złość teść dziś idzie do roboty i wraca jutro o 13. :ico_zly:
przysłali mi dziś poradnik żywienia dziecka z Nutricii :ico_brawa_01: z próbkami jedzonka. z dwóch próbek nie skorzystamy, bo to na mleku :ico_placzek:ale jest też słoiczek marcheweczka z ryżem i herbatka jabuszkowa :ico_brawa_01: oczywiście wścibski teść chciał wiedzieć co to jest, ale się nie dowiedział :-D . chyba mu się nudzi coś. Położyłam Ole na brzuszku, to przyleciał i nie dał dziecku spokojnie się pobawić, tylko ją za nogi łapał, nosz nonono!
kolka ja nie poszłabym ma to wesele z dwóch bardzo ważnych względów:
1. i najważniejszy!!!!musiałabym Olę zostawić z teściami,a po raz drugi na tak długo tego nie zrobię, bo jak widzę jak oni nie dadzą jej odetchnąć tylko ciągle gębą ruszają do niej i naśladują różne dźwięki, robiąc przy okazji z siebie idiotę, to mnie szlag trafia. A Ola i tak ma to w nonono. Ale nie chcę, żeby mi dziecka męczyli.
2. szkoda kasy. i tak ledwo zjesz obiad złapiesz kawałek ciasta o i tyle się najesz. A muzykę to masz w radiu. Lepiej sobie coś kupić, np, sexy bieliznę :-D
caro biedulko współczuję męczącej nocki.
a mojej Oli wyskoczyły krostki na czółku. I to od czego???od mojego pudru. co ze mnie za matka :ico_zly: narażać dziecko na krostki, nie dość , ze ją męczą już tyle czasu to ja oczywiście muszę na gębę tyle tych mazideł nałożyć a Olenia się do mnie często przytula.

[ Dodano: 2007-10-18, 14:28 ]
ANDRZEJKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TWOJEGO śWIęTA :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Kolka

18 paź 2007, 14:47

Kolka, wow - kwiaty z ikei - szacuneczek
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-10-18 ]
Cholera- wysłałam za wcześnie... Rybciu- Ty przyślij lepiej skórki :-D

Delicja Ja też za cholerę nie zostawiłabym Julki u teściów z tego powodu co i Ty. Nie dadzą jej chwili spokoju- na zasadzie "zagłaskać kotka na śmierć" Noszą i noszą i tylko narzekają jaka ona ciężka, i przerzucają z rąk do rąk. jedna osoba np ja trzyma a pozostali skaczą obok niej, jedno trzyma za rączkę, drugie za nóżkę, trzecie głaszcze a czwarte całuje, gdzieś z kata zagadują ją inni- normalnie ja się męczę jak na to patrzę a co dopiero dziecko...
Ooo teraz ja muszę do niej lecieć. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 paź 2007, 14:58

dzien dobry

Dla Andrzejka i Cyprianka zdrowka, mnostwa fajnych zabawek i usmiechu od ucha do ucha z okazji skonczenia 6 miesiaczkow!!!!!
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

ja tylko na chwilke, bo ledwo zyje. U Mayi nadal zabkow nie widac, a ona biedna nadal sie meczy. Dzisiejsza noc prawie wcale nie przespana. Maya odsypia ja teraz. Ja chyba tez sie poloze :ico_noniewiem:

Kolka, powtorze za dziewczynami, wybralabym ciuszki(lub firanki) :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”