Juli ja wiem,ze bedzie dobrze u Was ....staracie sie,a to cos znaczy ....nie zawsze jest pieknie,sa tez problemy...ale dzieki nim doceniamy to co mamy,wiec glowa do gory
Kamilko Ty mi sie snilas,ze bylysmy na jakiejs imprezie dla dzieciaczkow...ja bylam z mama i nagle Ciebie dojrzalam i mowie do mojej mamy,ze to Ty he he i podeszlysmy i bylo fajnie,a Ty mialas dluzsze wloski,takie jak wtedy,gdy bylas w ciazy

a
Madziorke spotkalam w sklepie (w tk maxie) ,miala rude wloski ...i chyba poszlysmy do kina

ja to mam sny
dalam dzis pierwszy raz jabluszko...ale mu smakowalo ...balam sie dac wiecej wiec taka lyzeczke wieksza dostal na probe

a teraz zasnal w foteliku anioleczek.......matko ile mam roboty,jutro przyjezdza T siostra i kuzyn,a w sobote chrzest

a ja mam lenia
[ Dodano: 2007-10-18, 14:46 ]
ja nie chce wracac do pracy,ale nie wiem czy nie bede musiala chociaz na pol etatu

w tym czasie T siedzialby z malym,bo u mnie w pracy jakos sie dostosuja ...ale i tak mi zal....no i sama nie wiem czy wroce,zalezy jak bedzie z kasa ,bo gdyby nie to ,to napewno bym nie szla ....no i chce karmic piersia do roku,wiec bedzie problem echhh