Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 18:40

anza, a reszta numeru została taka sama??

Ala dziekuje wszystkim ciotkom za komplementy.

My też darowałyśmy sobie dziś spacer. Za zimno.

Zmykam się pobawić z Alą i Mariuszem, a potem wypadałoby sie trochę pouczyć

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 paź 2007, 18:52

Alunia i Igunia przesłodkie :ico_brawa_01: i anza pokazuj nam swoją slicznotkę częściej, ja właśnie "transferuję" fotki z chrztu więc zaraz sie nimi podzielę z Wami :-D :-D

A po szczepieniu raczej wszystko ok, Kinga nawet nie zakwiliła i jeszcze się śmiała do pielęgniarki, oj ona to straszny śmieszek, potrafi człowieka podnieść na duchu tylko tym swoim pogodnym usposobieniem :ico_haha_01: a waży 7200, rośnie mi mała kluseczka :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 paź 2007, 18:58

http://www.bickiepegs.co.uk/acatalog/Doidy_Cup.html...Anza...to stronka do tego kubka ...tylko ja mam na normalnym papierze instrukcje do niego i opis...i tam pisze ze juz 4 miesieczne dzieci z takich piją-takie cyckiem karmione co butli nie potrafią....

Maya wlasnie probuje napic sie z tego niekapka ale jej nie idzie... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-18, 18:59 ]
a no mowie o tym żółtym nizej.....

[ Dodano: 2007-10-18, 19:11 ]
No i juz Wam mowie...Jagodka...u nas ten kubeczek niekapek sie nie sprawdza,dziecko musi go nagryz i ciągnąć bo jak tylko pociągnie to nic nie leci...mala tego nie czai....i sprobowalam jej wcisnąć butelke z soczkiem jablko gruszka...i idzie ciut lepiej niz z niekapkiem ale tez nieciekawie bo ją az rzuca w siedzonku tak ją kwasi ten soczek :ico_haha_01: :-D

Irmina...czekam juz na foty...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 19:27

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Kingusi!!! dużo zdrówka :-D

Aleście nasmarowały od rana :ico_olaboga:

Alusia śliczna panienka! choć pyzolki już ma mniejsze nie?

Iguśka też słodziaszek malusi!!!

I o czym to było:???a, o zębach Karolusa! :ico_brawa_01: ja też chcę!!!
O jedzeniu zupki maminej...wyluzuj Kasiu, moja też moich zup nie lubi!
Odnośnie potraw z mięsem...ja już od jakiegoś czasu daję, Hania już jadła coś z kólikiem, jagnięciną i indykiem,m nic jej nie było.
Troszkę się pocieszyłam Waszymi postami odnośnie spania maluszków...Moja tak narabia całe noce od ok.2tygodni chyba. Ciężko jej usnąć, a potem ciągle się budzi, popłakuje, wypluwa smoczka, marudzi...je prawie 3razy w nocy... :ico_olaboga: mam dość! i czekam aż to się skończy. Dziąsła uwielbia sobie sama masować i wpycha wszystko co się da, szczególnie smoczek. Są już dość długo spuchnięte, ale nie czerwone, no i nic na razie więcej nie widać :ico_placzek:

I niestety już nic więcej nie pamiętam... :ico_wstydzioch:

Wiecie co moja mama dziś zrobiła? oparła się o leżaczek jak Hania w nim była i się coś z boku złamało... :ico_olaboga: no i teraz jest klops...Może się da naprawić, ale już nie da się go złożyć, a to bardzo kiepsko, bo jak gdzieś jechaliśmy to Hania miała gdzie siedziec. Już chcieliśmy kupic nowy, ale może naciśniemy teraz J siostrę...Ona ma od rodziców z fisher price, to niech pożyczy nie? skoro ona mogła od nas chcieć wszystko, to ja chcę leżak. Bo ile go jeszcze będę używać? 2miesiace? jak młoda usiądzie już swobodnie, to mamy krzesełko do karmienia...

próbuję się skupić nad Waszym pisaniem dzisiejszym i nic nie pamiętam...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 19:29

och moje dzieci juz spia :))

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 paź 2007, 19:58

To jak obiecałam:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 20:04

zborra, ogólnie Alicja jakaś drobniejsza się zrobiła....nie wiem czemu

[ Dodano: 2007-10-18, 20:06 ]
Irminko Kingusia przecudownie wyglądała. Słodziutka z niej istotka

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 20:08

mama dominka no Kinia jest urocza, po prostu urocza,a w tej spineczce...zacałowałabym ja.. :ico_brawa: :-)

Moje dziecie tez juz z pół godz :555:

Ja ukradłam szklanke piwa A. szkoda ze szklanką piwa nie da sie upic, chetnie bym to zrobiła... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 20:13

mama_Dominika Kingula jest słodziutka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mój brzdąc szaleje w łóżeczku - dziś cały dzionek się kula, leżenie na pleckach jest fuj :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 paź 2007, 20:18

mama_Dominika, noooooo suuuuuper :ico_brawa_01: :-D
bardzo ładnie wyglądałaś Ty i Kinia oczywiście mała dama!!! :ico_brawa_01:

Ewcik tak reszta numeru bez zmian, tylko początek nowy :-D

GLIZDUNIA, nie otwiera mi się :ico_placzek: ale może zaraz spróbuję ręcznie wpisać... ale dzięki za pamięć :ico_sorki:

Iga śpi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D :-D :ico_oczko:

aaaaaaaaa i była dzisiaj zupka z indykiem ale mniej jej smakowała niż dynia szpinak i sama jarzynowa...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”