Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

18 paź 2007, 20:06

A ja padam na pysk... w złym humorze. Jestem zmęczona- mojej córci ząbki dają się we znaki i mi również... Tylko rączki, rączki i jeszcze raz rączki. R do 18 był w robocie teraz też zmęczony. A Julka nie wiem skąd energię bierze...
Do tego przez tę pogodę kolano tak mnie napierdziela, że poezja. Nie znacie jakiejś dobrej maści przeciwbólowej na takie dolegliwości? I kręgosłup jeszcze bardziej

No i młodzi gnębią nas z tym weselem. Bratowa R naopowiadała im, że my grosza nie mamy i dlatego nie chcemy iść bo trzeba coś dać w kopertę a ja nie mam na fryzjera i kieckę... Normalnie szok... Az tak źle to nie jest, tylko mi szkoda tej kasy. No i fakt faktem wyszliśmy na nieprzeciętnych dziadów... Tamci nas błagają, żebyśmy przyjechali mimo wszystko i nawet nie chcą koperty i kwiatów :ico_puknij: No bez przesady- aż takie dziady nie jesteśmy, żeby iść z gębą na pączki... Wkurzyłam się :ico_zly:

Kasik- ale super Viki siedzi :ico_brawa_01: Spryciula :ico_brawa_01: Zdjęcia super :ico_brawa_01:

kamelek- ja wtedy z tym mlekiem tak strzeliłam, ale może faktycznie coś w tym jest? Może Ty jesz coś, co przechodzi do pokarmu a potem Lence nie smakuje? :ico_noniewiem: No, w każdym razie z głodu Ci Lenka nie padnie skoro zupki jej smakują.

Idę pod gorący prysznic i paaaa

Awatar użytkownika
Blanka26

18 paź 2007, 20:07

znowu będą się nam mylić posty?? :-D
hmmm Ola jak zwykle zapluta na zdjęciach :-D

[ Dodano: 2007-10-18, 20:11 ]
Bratowa R naopowiadała im, że my grosza nie mamy i dlatego nie chcemy iść bo trzeba coś dać w kopertę a ja nie mam na fryzjera i kieckę...
zawsze ktoś musi się trafić kto wtraci swoje niepotrzebne 3 grosze :ico_zly: też bym się wkurzyła :ico_zly:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2007, 20:42

witajcie widzę że mi rannego posta nie wyświetliło w takim razie
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA ANDRZEJKA I CYPRIANKA STO LAT :ico_tort:
i coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam
KASIK viki pięknie siedzi
moja martynka tez woli inne zabawki np puder albo krem albo pilot albo chustki i takie podobne gadżety
mała od kilku dni śpi ze mna bo co chwile mi sie budziła i sił mi juz zabrakło a ze mną śpi cała noc o co w tym chodzi nie wiem?co prawda tez by chciała cigle stać i trzeba ją trzymac ale ja co chwilke ja przekładam to do chodzika ,do krzesełka to na ziemie na czworaki tylko piesek ją podgryza i muszę uważać a samej to zostawic nie mogę bo dzisiaj wypadła mi z chodzika więc miałam serce w gardle ale nic się nie stało na szczęście.z leżaczka juz wychodzi nawet jak jest przypięta wiec podziękowałyśmy bujaczkowi za współpracę.
KOLKA kup sobie coś fajnego lepiej i juleczce
KAMELEK a widzisz zupa lepsza niżmleczko
ten okres maruderski będzie trwał teraz jakis czas bo ząbki sie wybijają dzieciaczki chca juz chodzic a nie mogą i ciagle coś BYLE DO ROCZKU
my w przyszłym tygodniu do szczepienia ostatnie potem dopiero na 12 miesięcy
moja mała jadła ostatnio paróweczkę i chlebek na śniadanko i myślałam ze mi palce zje
a jogurt daje jej taki ze słoiczka od 6 miesiąca hiipjogurt z owocami bardzo smaczne

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

18 paź 2007, 20:55

Hejka :ico_haha_02:
Dotarłam w końcu na TT, zbieram się już 2 godziny, żeby coś napisać i ciągle mi coś lub ktoś przeszkadza. Krystian śpi już, ciekawe jak długo :ico_noniewiem: , też niestety nie przesypia całej nocki, budzi się na jedzonko taki z niego głodomor i też moim największym marzeniem jest przespać nawet 8 godzin ciągiem ... może za trzy lata marzenie się spełni. Byłam dziś w pracy i powiem wam, że miałam niespodziankę z samego rana Urząd Skarbowy na stoisku :ico_zly: . Mówię wam dziewczyny stresior taki, że szok, na szczęście tylko sprawdzili dokumenty wezwali moją szefową apropo jej to przed przyjściem zjadła 2 tabletki na uspokojenie, pogadali z nią i poszli. No, a tak pozatem to u nas zimno i padał deszcz, więc humorek też nie najlepszy.

Kod: Zaznacz cały

[quote]DLA ANDRZEJKA I CYPRIANKA NAJLEPSZE ŻYCZONKA URODZINOWE [/quote]
KOLKA - co do wesel, to Kochana znam ten ból. W tym roku mamy aż 5 wesel, na 2 byliśmy już, na dwa nie idziemy, zostaje nam jeszcze jedno 27.10.2007r. na które musimy iść, ponieważ mój mąż idzie za świadka. Dostał taką rolę, że nie możemy się już z tej imprezki wywinąć, w dodatku jeszcze wesele jest, aż w Katowicach. A bratową R to :502: i powiedz jej żeby następnym razem włożyła nos w sos, a nie dodawała swoich pięciu groszy :ico_puknij:
KAMELEK - brawa dla Lenki, mój mały też lubi dorosłe zupki, a najbardziej to mu rosół podchodzi :ico_obiadek:
KASIK - brawa dla Vikusi :ico_brawa_01: fajnie wyglądacie na zdjęciach, a i kuruj się po tej wizycie u teściów
JOGO - chylę czoła za wytrwałość w karmieniu piersią :ico_sorki:
CARO - śpij dobrze i dłuuuugo
KATRIN - jeszcze nie cały Nowy Targ ma paznokcie, ale połowa :-D , zartuję oczywiście, na razie molestuję siostry i mamę hehe
RYBKA - kuruję się Twoimi sposobami i już powoli przechodzi :ico_sorki:
AGI - Krystian przesyła całuski swojej narzeczonej :ico_buziaczki_big:
Tyle zapamiętałam, mam nadzieję że nic nie poplątałam. Spadam do łóżka spiać, bo jutro muszę załatwić kilka spraw w urzędach i pewnie nie będzie wcale łatwo. Pozdrawiam was serdecznie, buziaki.

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2007, 21:00

martyna śpi a ja mogę teraz coś tam klikać bo nawet dzisiaj mi spać aż tak się nie chce u nas juz tak zimno że zastanawiałam się czy nie załozyć młodej kombinezonu wczoraj gorąco a dziś zimno jak cholera powklejam jakieś zdjęcia to sobie poogladacie

[ Dodano: 2007-10-18, 21:18 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kolka

18 paź 2007, 21:25

A ja nie mam co robić... za wcześnie jeszcze na mnie...
Witajcie Syla i Kari- te nasze feralne wesele też jest 27- to jakby coś to pobawimy się razem :-D
Dziewczyny, a ile Wy tej dorosłej zupki dajecie dzieciom?? Bo wiem skądinąd, że Julce też smakują- bez wyjątku. Ale ja dawałam jej do spróbowania maksymalnie dwie łyżeczki... Narazie jesteśmy na etapie warzywno-mięsnych miksowanych. Za to warzywa zna już chyba wszystkie. Ostatnio sama ze stołu wzięła sobie ogórka kwaszonego i go cmokała zawzięcie :ico_szoking: A ja myślałam naiwna, że dzieci tylko słodkie smaki lubią.

Mój humor uległ znacznemu pogorszeniu- mężuś waha się co do wesela i chyba jest skłonny iść :ico_zly: A wczoraj był zagorzałym przeciwnikiem...
Przypomniał mi się taki sms, co go kiedyś dostałam- zawsze w takich momentach mi się przypomina:
MODLITWA KOBIETY
Panie- proszę Cię- obdarz mnie mądrością, abym mogła zrozumieć mego męża. Daj mi cierpliwość abym mogła wytrzymać jego idiotyczne pomysły. Proszę cię- daj mi też miłość, abym mogła wszystko mu wybaczyć. Tylko o siłę Cię nie proszę, bo bym go nonono zabiła

Chyba kiedyś go już pisałam, ale to co, jest ponadczasowy :-)

[ Dodano: 2007-10-18 ]
syla75, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super fotki! A Martynka chyba podobna jest do Ciebie, co?

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2007, 21:38

to są dzisiejsze zdjęcia ,z kolezanka martynki jagódka która jest trzy miesiące starsza , z nabytkiem na zimę czapką butkami i rękawiczkami,i po wieczornej kąpieli
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-18, 21:43 ]
KOLKA martynka to raczej do męza a poza tym jak ogladałam zdjęcia nicoli to sa identyczne.
a ten twój mąż to boi się tej swojej rodzinki i tak jak mu wiatr zawieje powiedz mu że jak raz się powie w jedna strone to niech nie zmienia zdania.

[ Dodano: 2007-10-18, 21:47 ]
a musze się pochwalić bo moja nicolka przynosi same pochwały i zajęła 1 miejsce w konkursie informatycznym i bedzie reprezentować swoja klasę w olimpiadzie. :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-18, 21:49 ]
i znowu mnie dołki łapia bo do grudnia tak daleko do nonono takie życie w rozłące nie wiem jak długo tak wytrzymamy ja czasami wymiękam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-18, 21:52 ]
a wiecie ja też ciągle coś kupuje i to tylko nicolce i martynce jak coś widzę ładnego to kupuję a młoda nie wwynosi tego wszystkiego ciagle sobie mówię że już nic nie kupie a ciągle robię tak samo

[ Dodano: 2007-10-18, 21:53 ]
dobranoc dziewczynki bo chyba śpicie kolorowych snów i przespanej nocki nie bedę ze sobą klikać a zebrało mi się dzisiaj na gadanie
a która ma do mnie najbliżej ????????

[ Dodano: 2007-10-18, 22:10 ]
zajrzałam tu jeszcze a tu cisza papapapapaaaaaaaapaapappappa

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 paź 2007, 22:19

kolka j atej zupki to dałam tak z 30 ml i jedna łyzeczke najpierw z łyzki wiecej sie bałam nie ma co przesadzać jeszcze sie najje tych zupeczek dorosłych , j ajak miłam 9 miesięcy na gosciach sie najadłam grzybowej i zyje do dziś wiec moze ona ma takie zapędy po mamusi :) :ico_brawa_01:

kasik Lenka goni swoja bliźniaczke i tez siedzi juz prawie sztywno jeszcze ja rzyca na boki jak zadługo siedzi :-D

syla 75 ale Martynka śliczna dziewczyneczka i jaki pieseczek czy to York??
chyba ide spac moje miłe

[ Dodano: 2007-10-18, 22:26 ]
syla 75 hihi my dzis mierzylismy w h&m taka sama czapusie ale wkońcu staneło na czym innym a małpke zabawke mamy taka sama :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 paź 2007, 23:27

hektorka - dzieki za zyczonka :-D

caro - dobranoc :ico_spanko:

jogo - witaj.Wklej jakies nowe foty mojej synowej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: A zieciunio tez cycochuje ale juz tylko raz dziennie :ico_olaboga:

delicja - Andrzejek tez odespal w dzien nocke i teraz tez sie kreci :ico_zly:

kolka - co za ludzie :ico_olaboga: A sms-ek extra :ico_brawa_01:

syla - dzieki za zyczonka :-D My tez dajemy ten jogurt - chodz nie powinnismy,bo skaza ale nic mu nie jest po nim :ico_noniewiem:
Ale fajne foteczki :ico_brawa_01:

Kari - dziekujemy za zyczonka :ico_sorki: Widzis cytrynka i miodzik dobra rzecz - ciesze sie,ze ci pomaga :-D

[ Dodano: 2007-10-18, 23:28 ]
no a rozstania - no coz - nie zazdroszcze :ico_placzek:

justynat.
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

19 paź 2007, 08:34

Witam!!

Ja na razie tylko na chwile, Cyprian jest nie do zniesienia :ico_olaboga: , wychodza jemu górne jedynki.
W dniu skończenia 6 m-cy samodzielnie zaczął siadac!! Teraz kombinuje jak stanąc na nogi w łóżeczku.

Dziękujemy Wszystkim za życzenia

posty dokladnie poczytam pozniej mam nadzieje ze przysnie...

:ico_brawa_01: Wszystkiego najlepszego dla Jedruli

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”