Hejka
Dotarłam w końcu na TT, zbieram się już 2 godziny, żeby coś napisać i ciągle mi coś lub ktoś przeszkadza. Krystian śpi już, ciekawe jak długo

, też niestety nie przesypia całej nocki, budzi się na jedzonko taki z niego głodomor i też moim największym marzeniem jest przespać nawet 8 godzin ciągiem ... może za trzy lata marzenie się spełni. Byłam dziś w pracy i powiem wam, że miałam niespodziankę z samego rana Urząd Skarbowy na stoisku

. Mówię wam dziewczyny stresior taki, że szok, na szczęście tylko sprawdzili dokumenty wezwali moją szefową apropo jej to przed przyjściem zjadła 2 tabletki na uspokojenie, pogadali z nią i poszli. No, a tak pozatem to u nas zimno i padał deszcz, więc humorek też nie najlepszy.
Kod: Zaznacz cały
[quote]DLA ANDRZEJKA I CYPRIANKA NAJLEPSZE ŻYCZONKA URODZINOWE [/quote]
KOLKA - co do wesel, to Kochana znam ten ból. W tym roku mamy aż 5 wesel, na 2 byliśmy już, na dwa nie idziemy, zostaje nam jeszcze jedno 27.10.2007r. na które musimy iść, ponieważ mój mąż idzie za świadka. Dostał taką rolę, że nie możemy się już z tej imprezki wywinąć, w dodatku jeszcze wesele jest, aż w Katowicach. A bratową R to

i powiedz jej żeby następnym razem włożyła nos w sos, a nie dodawała swoich pięciu groszy
KAMELEK - brawa dla Lenki, mój mały też lubi dorosłe zupki, a najbardziej to mu rosół podchodzi
KASIK - brawa dla Vikusi

fajnie wyglądacie na zdjęciach, a i kuruj się po tej wizycie u teściów
JOGO - chylę czoła za wytrwałość w karmieniu piersią
CARO - śpij dobrze i dłuuuugo
KATRIN - jeszcze nie cały Nowy Targ ma paznokcie, ale połowa

, zartuję oczywiście, na razie molestuję siostry i mamę hehe
RYBKA - kuruję się Twoimi sposobami i już powoli przechodzi
AGI - Krystian przesyła całuski swojej narzeczonej :ico_buziaczki_big:
Tyle zapamiętałam, mam nadzieję że nic nie poplątałam. Spadam do łóżka spiać, bo jutro muszę załatwić kilka spraw w urzędach i pewnie nie będzie wcale łatwo. Pozdrawiam was serdecznie, buziaki.