Kochane ratujcie bo zaraz kompa rozwale Ma sciagnieta polska wersje psp i teraz tak...Czy moze mnie ktos oswiecic jak mam do tych standardowych ramek w programie dolaczyc te sciagniete z neta????Ja laik jestem,pomocy!!!!Znalazlam swietne stronki z ramkami tubsami itp,ale co z tego jak nie wiem jak to ugryzc
Alka mamaGabi:), na poczatek przeczytaj blog JPo napewno znajdziesz tam wiele odpowiedzi
a tak to ramki najpierw nalerzy rozpakowac , a potm przeniesc do corela do folderu , ramki obrazka badz stworzyc sobie folder i zastosowac sciezke do folderu , a na to jak to zrobic odp masz na blogu Joasi
jejuniu - coś mnie bierze jak codziennie muszę wyłazić na stronę główną żeby zaznaczyć wszystkie posty jako przeczytane... coraz bardziej się zniechęcam do udzielania się tutaj...
...wreszcie się odważyłam zmierzyć z tym skrapkiem...
inspiracja dlhoffer czcionki: LemonChicken, Arial, BickhamScriptFancy2, Felix Titling
JPo pisze:jejuniu - coś mnie bierze jak codziennie muszę wyłazić na stronę główną żeby zaznaczyć wszystkie posty jako przeczytane... coraz bardziej się zniechęcam do udzielania się tutaj...
...mnie tez to denerwuje
Joasiu praca rewelacyjna , po prostu bajeczna
a ja wstawiam swoje ostatnie
materiały:
tło - JPO
kwiatki- brushe do photoshopa