Witajcie!
Musze sie pochwalic , ze w koncu pokonalam okna a byly w skandalicznym stanie.Co prawda nie brudza sie w straznym tempie, ale ja sobie pozwolilam na katastrofalnie dluga przerwe, bo ostatnio mylam je ...

na swieta Wielkanocne (majac przy tym nadzieje na przyspieszenie porodu)

Mam tez wszysciutko wyprasowane, a ten stan u mnie naprawde jest rzadkoscia.
Czytalam WAS ale nie pamietam wszystkiego
Agi-rozumiem jak jest Ci ciezko-zabkujace dzieci daja w kosc, zwlaszcza jak nie ma wokol ludzi , ktorzy jak to moja babcia mowi przerwia rece-czyli choc na chwilke zajma sie naszm malenstwem.Moze rzeczywiscie warto sie postarac o bursztynowy naszyjnik nawet jak brzmi to niesamowicie

Ja jeszcze stosuje u malego taki przyrzad z Nuka do masowania dziaselek:
http://www.nuk.pl/content/256.206.php
Ma takie jeszcze koleczko zabezpieczajace, zebycale nie wpadlo do gardlo .Moj nawet zasypia jak mu tak daje to pogryzc i masuje tym dziaselka.
No i u nas sa homeopatyczne kuleczki na bole spowodowane zabkowaniem,mozna dawac nawet co 15 minut 6 kuleczek.Moze sprobuj z ta homeopatia
Kasik-wielkie brawa dla Wikusi!!!!!Pieknie siedzi.

Antonio to ciagle kiwaczek, nie umie utrzymac rownowagi-pediatra mi mowila, ze takie wysokie dzieci moga miec problemy z rozwojem ruchowym, no nic poczekam, w koncu ma chlopak jeszcze czas.
Justynat-te gorne zeby to jakas plaga bo u nas tez.Noce dla mnie to koszmar-co godzine, dwie cyc, w poradni laktacyjnej pocieszyli mnie, ze to normalne przy zabkowaniu, bo cyc uspokaja (szkoda, ze nie mame tez)Brawa dla siedzacego polroczniaczka
Kolka-Boze, tak blisko mialas do Kamelka...Bylyby kolejne fajne zdjecia z Tiktakowego spotkania

A ta bratowa czy szwagierka to dala czadu

i teraz to naprawde glupia sytuacja

i cos mi sie zdaje, ze te firanki jednak pojda w odstawke
Caro-ja juz marze o czterech ciegiem przespanych godzinach...
Jogobella-witaj Kochana, pisz co u Was, fajnie, ze chociaz w weekendy potrafisz miec troszke luzu i wejsc na tt.
Kamelek-widzisz, pic juz umiez butli jak zalapala z zupa to mleczko tez bedzie pila-tylko cierpliwosci :
Kari-5 wesel

ja juz nie pamiatam kiedy bylym ostatnio...Jak bede w Twoich okolicach to przyjde po nowe paznokcie

Ja tez nie lubie kontroli, nawet jak wszystko w porzadku to czlowiek czuje sie nieswojo a jak toi jest US to sie nie dziwie, ze kolezanka musiala lyknac relanium