tyle zastrzyków
  tyle zastrzyków   Michałek to z tatusiem ubawia się przy techno
 Michałek to z tatusiem ubawia się przy techno   albo coś podobnego
  albo coś podobnego   ale najbardziej lubi muzykę z " M jak miłość"
  ale najbardziej lubi muzykę z " M jak miłość"   

i nie moge znalesc czasu na tt, tyle co kiedys
  i nie moge znalesc czasu na tt, tyle co kiedys  
  tzn oprzestal sam chodzic... po wyjezdzie T przestal, i chodzil znowu tylko obok mebli i scian, ale ostatnio znowu zaczal sie puszczac i na spacerku znowu zaczynal sie wyrywac i sobie tuptal a ostatnio wyrznal malego "orla " i znowu przestal chiodzic
 tzn oprzestal sam chodzic... po wyjezdzie T przestal, i chodzil znowu tylko obok mebli i scian, ale ostatnio znowu zaczal sie puszczac i na spacerku znowu zaczynal sie wyrywac i sobie tuptal a ostatnio wyrznal malego "orla " i znowu przestal chiodzic  
   kurde... znowu tylko sciany i meble, tylko czasem sie puszcza jak sie zapomni i wtedy zasow ale jak sie zorientuje ze idzie sam to od razu siada
  kurde... znowu tylko sciany i meble, tylko czasem sie puszcza jak sie zapomni i wtedy zasow ale jak sie zorientuje ze idzie sam to od razu siada   , moje dzieck okurcze jakas traume chyab ma zwiazana z chodzeniem czy cu..???
 , moje dzieck okurcze jakas traume chyab ma zwiazana z chodzeniem czy cu..??? , on tez sie kiwa i buaj ale przy roznej muzyczce, nawet jak ja spiewam to tanczy
 , on tez sie kiwa i buaj ale przy roznej muzyczce, nawet jak ja spiewam to tanczy  

i nie moge sie skupic...
 i nie moge sie skupic... 

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość