mamaJulci, echhh chyba skoncze pisac o tej polityce bo ciagle zle mnie rozumiesz, ale ogolnie moja opinia o polityce to ze nie jestem nia zainteresowana ani polska ani dunska, do konsulatu mam 600 km jak nie wiecej jechac tam nie mam zamiaru, bo nawet niewiem co sie teraz w polsce w polityce dzieje, nie bylo mnie od czasow Kwasniewskiego, i widzisz ty np jestes za tym by interseowac sie polityka, ja jestem za tym by o niej zapomniec, mamy rozne zdania, i przez trzy posty sie niezrozumialysmy, moze dlatego wlasnie o polityce i religi nie powinno sie rozmawiac

przynajmniej nie na noworodkach i niemowletach, bo i tak malo ludzi odpowiada, ale wiesz tu na tiktaczku jest chyba tez specjalny watek o polityce, zajrzyj tam, wydaje mi sie ze byl taki watek. tylko to juz na pierwszej stornce Tiktaczka musisz poszukac.
[ Dodano: 2007-10-20, 08:30 ]
kobietki wiecie mam okropny problem kurcze z mezem, czesto w nocy jak sie budze on normalnie na lunatyka sie na mnie rzuca, i nawet nie wie co robi, nigdy nie pamieta, ale zawsze to samo, ze sie budze jak mnie caluje ( jeszcze tak na spiaco hahaha ) i sie do mnie dobiera, a jak sie obudze i mowie kurcze co sie dzieje to on tylko Cisiiiiiiiiiii mowi i No chodz, No chodz, dzis az go walnelam normalnie bo kurcze trzecia w nocy a tu mnie rozbudza, i on taki skruszony spac idzie, ale wyglada zawsze jakby pijany byl , mimo ze nic nie wypije, i nigdy nic nie pamieta.......mysli ze zmyslam jak mu o tym opowiadam

Julenka teraz tez gada przez sen, wstaje i zaraz siada albo se zacznie spiewac, amm nadzieje ze nie bedzie takim lunatykiem jak A.
dzis Julenka wstala o 5.35, jest sobota wiec A. mial do niej wstac a do lozka poszedl po 1 , ale ja go obudzilam, bo zamiast siedzec przy tv mogl isc spac, i sie ja zajal, a ja spalam do 8.00

jutro z kolei jego dzien ze moze sie wyspac, a ja sie rano zajmuje Julenka.
[ Dodano: 2007-10-20, 08:43 ]
magdzinak no rzeczywiscie mam czas, mimo tego ze posprzatam, bo w sumie nawet dobrze ze i na to znajduje czas, to i tak pewnie ze sobie siade kawke wypije, do was na pisze, ciesze sie z tego, teraz w grudniu na studia wraca i na praktyki ide wiec pewnie bardziej padnieta bede ale to tez tylko 5 godizn dziennie, chce do pracy w weekendy isc bo wtedy placa podwojna stawke, ale zobaczymy co z tego bedzie, czy sie oplacac bedzie, jaka bedzie stawka, ale w wakacje znow bede miala wolne 3 miesiace, i kazde ferie itp. takze nie moge narzekac, moze powinnam przestac marudzic hihihihi
karolas dorota m. kurcze dalyscie mi pomysl! bo A. jest alergikiem to on no zadnych takich perfumow do domu , czy zapachowych wkladow nic nie moze wachac, wiec ten olejek zapachowy bylby w sam raz! a tak mi brakuje takiego zapachu, ja musze podlogi niestety chlorem myc np w holu kuchni i lazience, a tutaj w pokoju to plyn bezzapachowy, wiec u nas jak w szpitalu kurcze, a taki olejek by sie przydal w sam raz!!!
dorota:M sliiiiczny ten kombinezonik, no to niespodzianka byla! i taki ladny ten kombinezonik i cieplutki, bedzie rosnal z Agatka!! pierwsze tarzanie sie w sniegu bedzie super!