wpaslam powiedziec dobranoc
[ Dodano: 2007-10-19, 23:16 ]Gosiu moja mala tez uwaza ze zupki innemobiadki sa ble, je tylko owocki i kaszki, ale caly czas probujemyz, moze w koncu polubi :)
bylo cos o wadze... kochane wy chudniecie a ja od 3 miesiecy stoje z waga w miejscu i juz z tego powodu mam takiego dola ze szkoda gadac... dalej mam +15... kurcze chyba musze przejsc na glodowke bo nie widze juz zadnego sposobu na zrzucenie kilosow... dodam ze zadna kobieta w mojej rodzinie nie wrocila do swojej wagi po ciazy... a to jest jeszc ze bardziej przytlaczajace...
jutro 10h siedzenia na nonono na uczelni - juz mi sie nie chce studiowac...
wy macie 6 egzaminow... fajnie, ja mam 10 przedmiotow z czego 6 trzeba pomnozyc razy dwa bo to wyklady i cwiczenia... i osobne zaliczenia z tego... jak pomysle o sesji, to
Normalnie czuje ze sie rozkladam... gardlo boli, z nosa leci, oczy lzawia... chyba bede
Kinia dzisiaj spedzila caly dzien z babcia, a ja caly czas na zajeciach myslalam o niej i chcialam zeby sie juz skonczyly...
[ Dodano: 2007-10-19, 23:26 ]no dobra to ja juz gasze to swiatlo
dobrej nocki
[ Dodano: 2007-10-20, 06:27 ]No to teraz mówię dzień dobry :) nie cierpie wstawac o tej godzinie... ale maz mnie zawiezie na uczelnie weic nie bede sie tluc autobusem i kolejka, nocke mialam kiepska...co chwilla sie budzilam, nie wiedzac czemu, a i w miedzy czasie snil mi sie wczorajszy wyklad z psychologi... a konkretniej to slowo "behawioryzm"
nie wiem czy wytrzymam dzisiaj na uczelni... mam same wyklady to najwyzej sie zerwe,
Kinga tez dzisiaj byla w nocy niespokojna... 3 pobudki, ale tatus sie nia zajmowal bo ja nie mialam sily wstac... z reszta nie wiem jak udalo mi sie wstac o tej 6
dobra ide cos wszamac, pomalowac sie i lece...
"ŻEBY MI SIE TAK CHCIAŁO JAK MI SIĘ NIE CHCE", powiedział Kubuś Puchatek. To moje mottto na dziś i pewnie jutro
a gdybym dzis nie wpadla, to nie zapomnijcie ze jutro są wybory i zeby pojsc, a jak nie chcecie pojsc to kliknijcie na ten link :)
http://luckycrown.ovh.org/downloads/img ... Berety.jpg