Lemonii chrzciny robie ok czerwca dopiero bo wtedy chyba dopiero przyjedzie moj brat z Irlandii bo on ma byc chrzestnym, zreszta do konca nie wiadomo jeszcze...ciuekawe czy mi w ogole beda chcieli ochrzcic malego , skoro my z T nie jestesmy malzenstwem
wiecie co az takiej pomocy to bym nie chciala...no moze zeby od czasu do czasu ktosd mi dom posprzatal, ale przyznam sie wam ze czuje sie spelniona jak wysprztaam porzadnie , w domu jest blysk i pachnie, obiadek zrobiony, poprasowane i poprane, maluszek oporzadzony, ja mam czas dla siebie na tt, na cwiczenia...wtedy czuej sei swietnie..
ciekawe jak to bedzie wszystko wygladalo jak worce do pracy lub an uczelnie
[ Dodano: 2007-03-19 ]Oskarek ma drugie...
nazywa sie Oskar Tomasz (po tacie), jakos tak dalam mu dwa, ja mam dwa Natalia Liliana i moj T takze ma dwa Tomasz Jerzy, wiec czemu nie...
a moze nie ebdzie chcial byc Oskarkiem tylko Tomaszem..moja ciotka ma na imie Rozalia Aleksandra i wszyscy moiw do niej Ola bo ona nie lubi Rozalii
[ Dodano: 2007-03-19 ]Lemonii a ty kiedy chcesz chrzcic Kornelka???
moj szkrab bedziwe juz duzy , bedzie mial ok 9 miesiecy..ciekawe jak go ubiore hehe..tymbardziej ze juz cieplutko raczej bedzie..
jeju wiecie jaki mam problem z wyborem chrzestnej...zreszta nie mam az tak wielkiego wyboru...
a moja siostra ma np 2 chrzestne...IZE I RENATE...bo tak mozna, moga byc albo 2 kobitki albo 2 mezczyzn...hehe malo kto o tym wie