Witam was wszystkie. Dołączyłam dzis do was. Termin mam na 14 marca 2008r. Jak na razie nie czuję, że jestem w ciąży - żadnych mdłości, śpię jak małe dziecko, trochę pobolewa mnie ostatnimi czasami głowa, z zaparciami sobie poradziłam i jak na razie wszystko jest w porządku. A co do sklerozy to też zaczynam odczuwać jej skutki. Już 5 żel pod prysznic zostawiłam na basenie . Pozdrawiam.
czesc dziewczyny z samego rana, wpadlam do was sie pochwalic ze wczoraj wieczorem bylismy na badaniu i..... bedziemy mieli upragnionego synka pokazal sie w calej okazalosci rozlozyl nozki az milo bylo patrzec najwazniejesze ze jest zdrowy jestem cudownie szczesliwa. filmiki z usg mam na pen drive, jak naucze sie z filmow robic zdjecia to wkleje wam na TT bo nie mam jeszcze pojecia jak sie to robI
Wtam bardzo serdecznie wszystkie marcóweczki
Jestem nowa na tym forum dzis mija 20 tydzień ciąży termin mam na 9.03.2008 i juz wiem ze nosze w sobie synusia bardzo sie z mezem cieszymy choc płec jest dla nas nieistotna wazne aby malenstwo było zdrowe gdyz od poczatku ciazy jak tylko sie dowiedziałam wyladowałam w szpitalu i tak do 19 tyg było duze zagrożenie krwiak na łożysku ale juz go nie ma leżenie w łuzku pomogło i duphaston oraz nospa. pozdrawiam wszystkich
[ Dodano: 2007-10-20, 09:37 ] kamila_torun bardzo gratuluje synusia
Mam naimię Joanna jestem ze Sławna tj woj Zach pomorskie koło Koszalina. Mam 24 latka i od 1.5 roku jestem szczesliwa mężatką. Razem z mężem bardzo pragneliśmy dzidziusia i staralismy sie tylko 3 miesiące i powiem szczeze ze nie sądzilam ze bde tak cieszko przechodzic ciąże 3 razy szpital i leżenie w domu 1.5 m-ca plackiem ale juz jest dobrze i mam nadzieje ze Pan Bóg czuwa nad nami i pozwoli mi do końca juz tylko wpożadku przezywać ciąże. Synus kopie mnie już od 17 tyg ciąży czasami mam bóle brzucha którymi sie martwia ale biore wtedy nospe i magnez. czytałam ze duzo kobiet ma bóle podbrzusza no wsumie moja mama 3 ciąże miała takie bóle. ale wiecie zawsze sie jakoś martwie.
pozdrawiam
[ Dodano: 2007-10-20, 10:25 ] asiab, wierzę, że będzie wszystko dobrze do końca ciąży
[ Dodano: 2007-10-20, 10:26 ] a dzisiaj mi się sniło, że karmiłam piersią naszego synka i już na drugi dzień po porodzie świetnie sie czułam (oby się sprawdziło )
A ja mam na imię Ela i mieszam w woj. podkarpackim a dokładnie w Mielcu. Mam 30 lat więc tym bardziej się z mężem cieszymy że będziemy mieli małego ludzika w domku. W tym tygodniu pewnie poznamy płeć, ale cos czuję że będzie to chłopiec . Choć płeć nie ma dla nas znaczenia najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe. Pozdrowionka
emilia dzieki ja też wierze że już tylko będzie dobrze
za tydzień rozpoczyna mi sie ostatni semesrt studiów zaocznych tylko jak ja wysiedze od 8 do 21 a w marcu akurat mam obrone musze sie wziąć za pisanie pracy licencjackiej leżąc miałam tyle czasu ale jakoś nie mogłam myslec o studiach.