CZESC LASKI ja dopiero teraz sobie was poczytałam bo całe popoludnie nas nie było :). Ale miło spędzilismy ta sobote wszyscy razem w czwóreczkę ;). Poszlismy do tesciow trochę a pozniej 4 pieterka wyzej od tesciow do męża siostry oni maja 14-miesięczną córkę . Było fajowo, kawusia,słodkości ale najlepiej jak sie dzieciaczki bawiły-kacpi, Amelcia i Laura jak sie dobrali do zabawek to niebyło miejsca zeby ich nie znalezc słodko. Laura uwielbia juz zabawy z Kacperkiem a Amela jak to Amela wynalazła sobie cos to nuplała chyba z 3 godziny tak sie bawiał po swojemu hahahahahaha ale nieraz dołaczyła do braciszka i kuzyneczki hi hi hi.
Było miło,mimo ze pogoda do duszy ale przeciez nie była nam do niczego potrzebna bo siedzielismy w ciepełku w milej domowej atmosferce-ach fajnie bo ostatnio przez te choróbska nigdzie nie wychodzilismy hi hi hi :)
qunick jak przeczytał o tej kiszonce to padłam,niezłe smaczki ma Ninka no no no.
KELLY fajne zakupy ten komplecik mi sie podoba czapeczka, szalik, rękawiczki super moze sa tez w odcieniach rózu??? hi hi w sumie mam dla Melci juz na zime w bordo ale.........
no i jaka fajoska kurteczka z lumpka extra naprawdę bombowa
MAMCIA KOCHANA ciesze sie ze relacje ze szwagierką sie poprawiły ,moze ona zazdrosciła wam ze macie córeczke juz itp....? A teraz kiedy sama została mama wie co to jest i z czym to sie je i pomocna dłoń jej sie przyda tym bardziej ze ostattnio tak jej pomogłas to pewnie to doceniła fajnie dzieci jednoczą :)
HEKKATE no co ja tu czytam,chyba musisz dostac kopniaczka ej piekna!!!!!!! Tylko mi sie tu pokazuj i w ogóle pisz jak tylko ci danielek na to pozwoli a w ogóle to dawno nie było zadnych nowych fotek danielka? Moze zapodasz nam cosik tutaj ej???? Ja bardzo lubiłam patrzec na jego pełen usmiech
ASIAM_26 gratulje przespanych nocek a moze w wolnej chwili opiszesz ze szczególami jak osiągnęłas sukces? chętnie poczytam, bo melcia ma nieraz wyskoki ze lubi zasypiac na moich kolanach a ja ze w tej porze mam swój serial to tak ja sobie tule i ogladam film i mi to narazie pasuje ale wolałabym zeby zasypiała samiuska po odłozeniu do łozeczka i tak jest ale bywaja wyskoki dlatego opisz nam co i jak ?
LUTOWKI nic zmykam dzis juz bo mam męzulka na stanie hahahahha nie idzie dzis do pracy takze dzeci śpia to mamy czas dla siebie. A ze był u fryzjera w ogóle oboje byli z kacpim sie obciać hi hi i tak mi dzis chodzi męzulek po głwie ze zaraz go zjem chyba
Jeszcze sie wystroił na to wyjscie do rodzinki, wystrojony z lekkim zaroscikiem i te króciutkie włosy hhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmm uwielbiam to ach ide działac bo wymiekam ju cały dzien wpatruję sie jak w obraz hahahahahahahaha.
I wiecie co pewnie to głupie ale ostatnio podoba mi sie jak idziemy np. spac i on nic nie mowi kompletnie tylko ten wzrok mowi wszystko za siebie i zuje tylko sobie gume do zucia jeny cos mi sie stało ze bardzo mi sie to podoba hahahahahahahhaa jak tak sobie zuje ta gume i nic tylko taki macho czy jak to nazwać hi hi hi nie smiejcie sie zbyt głośno ze mnie, aaaaa własnie wszedł do pokoju i ma gumę i se zuje i oglada tvn hahahha tak więc koncze bo kolanka mi sie miekkie robia a nic nie piłam hi hi,miłego wieczoru-tak dziękuje ja tez pewnie bede miec miły-dobra jestem, i ide papasi acha spokojnej nocki dla was wszystkich do juterka