hej kochane
zaczynam od wrrrrrrrrrrrrrrrrr
martufcha jak to ja wpadam od czasu do czasu?????????????????????/
kochana moj adas placze ze caly czas do niego plecami siedze bo wiecznie zaczytana w tt.... codziennie tu wpadam... tylko naOisze 1-2 RAZY a porzadnie (niekoniecznie konkretnie)
i jesli o mnie chodzi to WAS NIE OPUSZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo strasznie was lubie (ba,,, KOCHAM DO BOLU) hihi
NORMALNIE LASKI .. SUPER Z WAS BABKI!!!
ta nasza wirtulana przyjazn jest WIELKA
jasnie pani no wiec ty tez sie nie martw... bede was zanudzac moimi postami czy wam sie to podoba czy nie!!!!!
beatko moj numer jest aktualny. pisz smialo. jesli nie bedzie mnie w domu i nie bede mogla przekazac dziewczynom wiadomosci to wysle smska do marty
zdjecia super
oscar podobny do mamusi
sliczny jak zawsze
a twoj brzuszek jaki duzy... ale zgrabniutki
hihi
trzymam kciuki i mam nadzieje ze wywolywanko sprawnie pojdzie i jutro juz przeczytamy wesola nowinke!!!!!
dzis nie moglam wczesniej wpasc, bo przyleciala tesciowa. pojechalismy z leonkiem na lotnisko.. babcia zobaczyla wnuka i zakochana juz po uszy hihi
leos zlapal dzis jakis atak kolki.. nagle kiedy polozylam go na brzuszku i ten sie wygial do tylu podpierajac sie na raczkach wpadl w placz... nie wiedziaalm o co chodzi ale kochana babcia szybko wybadala sprawe i zapodalismy herbatke... i zaraz poszlo kilka pierdniec i kupka i bylo ok
potem przyjechal dziadzius z londynu i leos juz byl rozchachany na maxa hihi
nie wiem co mu sie stalo bo spal chyba 2 godzinki , az do 19-tej
wystawilismy go na zewnatrz z wozeczkiem i spal na swiezym powietrzu hihi
potem zjadl godzinke z nami posiedzial i domagal sie kapieli i spanka
i po kapieli , cycek i od razu leos spokojny, oczka mu sie kleily.. i zasnal sam bez ani jednego stekniecia hihi
kochany szkrabek
musial mocno odczuc wyprawe na lotnisko, poiwtanie babci, bo taki zmeczony hihi
takze laseczki wybaczcie jesli w tym tygodniu bede was mniej odwiedzac...
ale rozumiecie co?
tesc zostaje do wtorku.. wiec bedziemy w czworke przez kilka dni hihi
bedzie wesolo
ale i wstawac bede szybciej
bo glupio zeby do poludnia na mnie czekali
oni wczesnie sie zrywaja wiec i tak kilkagodzinek sobie posiedza zanim my z leonkiem sie obudzimy hihi
ale dzieki nim bnede tez szybciej sie kladla spac hihi
Moja tesciowa jest super babka, kochana.. nie wtraca sie absolutnie... super zajmuje sie leonkiem.. (czyt nosi ) ale nawet raz zapytala czy moze.. bo wie ze ja staram sie go nie rozpuszczac hihi ale pozwalam babci
tak rzadko bedzie widywala wnuka wiec musi sie nim nacieszyc...
moi tesciowie planuja na wiosne budowac dom w gorach i tam sie przeniesc.. takze super pespektywa
piekne miejsce, i blisko do adasia wesolej beskidzkiej rodzinki hihi
monika zobaczysz ze czas szybko poleci i za chwile ty bedziesz chwalic sie tak pokaznym bebenkiem... a tymczasem rob foteczki obecnego i wklejaj tutaj
DZIEWCZYNY CO Z WAMI??? TYMI ZAGINIONYMI???
juz nie chcecie z nami gadac??
fela wraca niedlugo... chyba juz 2 tyg minelo odkad wyjechala to jeszcze tydzien i bedzie z nami hhi
bede ja molestowac zeby nas odwiedzili hihi
ale mysle ze nie bedzie takiej potrzeby i wpadna do nas bez problemu hihi
dobra koncze i spadam sprawdzic co u czerwcowek hihi
tym razem one dostana kopie postu hihi