hej! Hej!

Ile mam do czytania..lece...mam nadzieje, że se poradze z Waszymi postami i szybko po nadrabiam straty ...lece...
[ Dodano: 2007-10-21, 18:40 ]
Spanie No i nadeszedł czas na niespanie u nas ... Wojtaś w dzień cało co śpi, w nocy się budzi i marudzi. Dzis na przykład nie spał od 24-3:30

I jestem w 100% przekonana, że to górne zęby idą bo ma całe napuchnięte dziąsełka!
karolas Cudowny filmik jak Amelcia tańczy ...i piękne zdjęcia. Bardzo śliczną masz córeczkę! Fajnego masz męża...super! Bardzo ładne butki!
Eva 
że udało Ci się ułożyć Dominisia w łóżeczku! Bardzo się to przydaje, wiem coś o tym! Botki
asiam 
Co Ty piszesz kobieto wogóle!! Jaką złą matką jesteś ... po prostu jesteś mamą rozpieszczającą swoje dziecko ale konsekwentną ...

Wojtuś też robi ze mną co chce! Super że mały spał sam w łóżeczku, brawo!
Lulu GRATULUJE Bierzmowania i życzę Ci, żeby Duch Św. dawał Ci siłę do pokonywania problemów, wiary i umacniał w Tobie wiarę w Boga!
Kurcze ..ale macie czada z tymi butkami ..śliczne kozaczki! Chyba też się swoimi pochwale!
anilewe Och, nie przejmuj się babcią, przecież ona nie ma pojęcia co traci nie poznając swojego prawnuczka a z drugiej strony może i dobrze, że nie przyjechała gdyby miała Ci jakieś głupie morały wygłaszać i Cię wkurzać ...no nie?

Chwała Bogu, że nic się Kacperkowi nie stało

Te dzieciaki, to trzeba pilnować jak oka w głowie!
Mama Kasia, Kajunia No i Waszym córeczom oczywiście..to jest chwila moment a już dziecko coś wymarasi!
Wychowywanie Oj, tez mi zbiera sen z powiek przyznam się szczerze ... Zastanawiam się czy jestem na tyle mądrą matką, że wychowam dzieci na dobrych ludzi, wyrozumiałych, cierpliwych, delikatnych, pomocnych ale konsekwentnych i znających swoje mocne strony, umiejący wyrażać siebie i swoje opinie nie raniąc innych. Tak bardzo bym chciała, żeby im było dobrze w życiu, nie mówię żeby im było z górki, łatwo wszystko przychodziło bo to też nie jest dobre, bo muszą się nauczyć szanować innych, swoją prace i pieniądze zarobione uczciwie i swoimi rękoma .. tylko, żeby byli szczęśliwi! ...
Biust Jak przestałam karmic Wojtusia to mi strasznie zmalał ... no ale znów jest na co popatrzeć ...

mi służy na biust. Zastanawiam się tylko czy będę karmić tak jak Wojtusia to dziecię czy dłużej bo po coś ten cycnik rośnie no nie?
Mamcia 
ooo .. no to serio masz problem ..Czy mi dobrze zrozumiałam, że cię na spaniu próbuje wyseksikować? Kurcze ale jazda!
Qunick Jejkuś, podziwiam, że się nie boisz jakich smakołyków Ninci dawać... Nie boisz się, że się zadławi kapustką? Ja to jestem straszna panikara i nawet jak je biszkopta to się obawiam
Życzonka:
Dla Ninusi, Gabrysi
Dla naszego ś.p Jasieńka [*][/b]
Aniołki idą do nieba, opiekują się bliskimi na Ziemi, koją łzy ... Opiekuj się naszymi skarbami i swoją rodziną ... !