Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 19:14

zborra ten chicccko pomaranczowy ładny ... ale czy te wozki mają ruchome oparcie tzn regulowane ?? bo jak nie to nie polecam .. taki maluch 6 mieiseczny nie ma szans zeby siedział w czyms takim .... moj Filip dopiero teraz zaczął w takim jezdzic ...

u nas dzieci juz wykompane .... zaraz spacku jeden i drugi a ja do ksiazki .. zaczełam czytac "PEstke" Kowalskiej czytała ktoras ??

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 19:38

wpam się tylko przywitać i zaraz zmykam. Zaraz będę miała nowy system w laptopie. W końcu na ubuntu przechodzę. Od miesięcy proszę Mariusza żeby mi zainstalował, ale zawsze jakoś schodziło, ale dziś się uparłam i będzie.

Obrazek dla Hubercika

Sikorka super ten mój zięć, ślicznie siada

Dobra znikam, niech się istaluje :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 19:49

a ja w miedzy czasie prosze o klik
tutaj http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

i tutaj
http://kulka.act4trees.com/

i tutaj www.pajacyk.pl

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 19:57

zborra ten chicco mi się podoba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2007, 19:58

Zbora wózeczki super, ale tak jak pisze KUlka nie wiem, czy on się całkiem na płasko rozkłada, jeżeli nie to też nie polecam, Hania nawet na wiosnę jadąc w wózeczku pewnie będzie ucinała sobie drzemki więc wygodniej jej będzie na leżąco. Ja miałam dla Kacpra peg perego, drogi był jak cho.... ale rewelacja.

KUlka, "Pestkę" czytałam, ale już ładnych parę lat temu.

GLIZDUNIA może jest u Was ta woda morska tylko nawet nie wiesz, są różne z różnych firm i mają różne nazwy, ja mam STERIMAR - na licencji francuskiej. Ale wiem, że jest też DISNEMAR - Hiszpańskie i jeszcze MARIMER.

I dziękujemy za komplementy :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 19:59

Wróciaaaam :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 20:00

Tak, on ma regulowane oparcie...do półleżącej, ale zawsze coś. No poza tym, typowo leżące nie musi być, bo przecież nie ma w nim sypiać...Podoba nam się też puzzle...ale mam dylemat...
Wampir mnie nie chce...drzewko się nie chce odpalić... :ico_noniewiem: za to choć pajac nakarmiony :-D

Ewcik cóż to za system? nigdy nie słyszałam...znam tylko windowsa i linuxa... :ico_noniewiem:

Hania właśnie usypia...A ja...po prawie 6miesiacach posiadania dziecka...znalazłam coś na puszce mleka :ico_wstydzioch: ...że 100ml mleka to 90ml wody i 3miarki mleka ...czyli jeśli moje dziecko zawsze piło wg mnie 100ml, to de facto piło...110 :ico_noniewiem: no niby tak...

A gdzie wszyscy? czekacie na wyniki wyborów czy jak?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 paź 2007, 20:02

Zborra...dla mnie ten pomaranczowy...no ale chyba faktycznie na potem taki wozek...choc jak sie rozlozy to bedzie gitara...

Moja coreczka juz spi :ico_szoking: zasnela o 18.45..wczesnie ale miala ciezki dzien i temperature 37.5...i pelen nosek...a z fridą chodzimy dzis wszedzie....po domu oczywiscie...
biedaczka zasnela jak glaskalam ją po pleckach...ale potem frida i ryk..i cycus i spi....no i dzis wyprobowujemy sposob na katar mojej mamy-przekrojone cebule ustawic w sypialni na noc....czyli juz smrodek sie roznosi.... :ico_noniewiem: ,ale wszystkiego sprobuje bo serce mi sie kraja jak moje dziecko sie dusi....i nie je :ico_placzek:

Mam nadzieje ze o wynikach mi powiecie...znaczy dobrze czy zle :ico_oczko: no a wlasciewie kiedy bedzie wiadomo?

Lady...a jak po urodzinach....??

[ Dodano: 2007-10-21, 20:05 ]
Sikorko...wielgachne dzieki za te nazwy...zaraz poszukam na necie a jutro w miare mozliwosci w aptece..... :ico_sorki: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-21, 20:21 ]
No i znalazlam te wode morską...jest w uk...jutro do apteki!!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 20:22

zborra, no chyba tak... z tym mlekiem będzie... ale ja taka sama gapa jak Ty ... :ico_oczko: :-)

Pi razy drzwi przeleciałam się po stronkach i :
Bobasy rozkoszne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A to moje szczęścia :ico_brawa_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 20:25

Massumi Ty wędrowniczku, gdzieś znów była babo???

Glizdunia cebula mówisz? no to daj ten sposób, może się kiedyś przyda...A o wyborach ja mam takie wieści, że chyba mogę się zaczynać cieszyć...

A wózek nie na później, tylko już od grudnia się przesiadamy...No chyba nie chcecie mi powiedzieć, że dziecko w spacerówce półleżącej nie da rady... :ico_noniewiem: skoro większość maluchów TTakowych już od dawna śmiga w spacerówkach...Dobra, więc chyba ten pomarańczowy...choć J marudzi na ten puzzle...
A Sikorko mnie nie stać na peg perego...poza tym, ile ona w nim pojeździ?w najlepszym wypadku ze 2lata...więc bez sensu. Ja niestety (albo stety) jestem w tych sprawach realistką i nie napalam się na wszystkie cuda wianki. Tak samo było z łóżeczkiem i innymi schematami dla dziecka. Nie musi mieć wszystkiego...i z najwyższej półki.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”