Maggiea to pozostaja nasi chlopcy ordzinalni
u mnie na dole w kuchni praca wre ... juz polowy nie ma
balagan, ze ho ho
jakas kawusie by sie wypilo ... a ja jeszcze sniadanka nie jadlam
[ Dodano: 2007-03-19 ]
ja tam nie lubie nikogo do robot zaganiac
[ Dodano: 2007-03-19 ]
smigam cos zjesc... kaola szerokiej drogi! Maggie moze jednak znajdziesz sily na prace domowe teraz jest na to dobra pora ...
na tiktaku niemal puuusto
z takim humor zmykam kochan ebabooosy zajrze pozniej :ico_buziaczki_big:
dziewczyny nie wiem co juz robic.......maruda straszny....nocka nieprzespada..o 8 zasnal na 30 min..od tamategoczasu nie spi..a jest zmeczony...i llam i nosze i wszystko juz robie..a on nic..jest tak zmeczony ze az zasnac nie moze kaola zachacz o mnie..wez mojego marude na przejazdzke
a ja padam juz ze zmeczenia.......ale jestem maruda, co???
a ja padam juz ze zmeczenia.......ale jestem maruda, co???
oj iza, wcale nie jestes maruda, po to mamy tt zeby sie czasem pozalić...ja tez czesto gesto...jestem tak padnieta ze jedyne o czym marze to połozyć się i nie musiec sie o nic martwic, ale z drugiej to juz nie umiałabym zyc bez Tośka...
iza, wcale nie jesteś marudna - tylko zmęczona jesteś - po prostu masz cięzki okres teraz i już - nic sie zrobić nie da musisz to jakoś przeżyc
a my możemy cię tylko pocieszać niestety
- i jeśli się nam uda to dobrze
ale pewnie już niedługo będzie wszystko za tobą i odeśpisz
- przecież nie będa mu te zębale wychodziły przez wieczność
więc kobieto trzymaj się dasz radę - i już niedługo razem z Matim i pełną paszczęką zębisków będziecie się bawić i hahać
a Nicola padła na przejażdzce i teraz dogorywa w wózku
[ Dodano: 19-03-2007 ]
i zakupy mi się udało zrobić
biedna już była zmęczona i w drodze powrotnej zdążyła sobie tylko smoka z buxki wyciągnąc i tak go w rączce do tej pory trzyma
[ Dodano: 19-03-2007 ]
pędzę jej teraz coś upitrasic - bo pewnie się głodna obudzi i wyjec głodowy się włączyć może
a tego byśmy nie chcieli