Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 20:55

Ja nie miałam zachcianek przy Wojtusiowi teraz też nie narazie... :-D

babe_boom pisze:a ja już musze kupić większe spodnie, bo już mnie gniotą.

Mnie też ale ja chyba jeszcze zwale na ciąże :-) choć brzuszek mam niby krąglejszy ale to za wcześnie jeszcze! Oby był jak najmniejszy i jak najpóźniej :ico_sorki:

babe_boom Nie pamiętam czy już kiedyś pytałam ale jak tak to się powtórzę: ile Maja miała miesięcy jak w ciąże II zaszłaś?

K@tk@ Tobie moja kochana życzę już do przodu: Miłości, szacunku, roztropności, wiary, znów miłości, wzajemnej akceptacji, siły, trwania w tym w co wierzycie, w czym pokładacie swoje nadzieje na nowej drodze Wspólnego życia, w dniu ślubu. Życzę Ci moja kochana, żebyś przezwyciężyła wszelkie przeciwności losu i doczekała się dzidziusia, bo jesteś i będziesz najwspanialszą mamą na świecie! Pamiętaj, że jesteś stale obecna w moich myślach i modlitwie, Twoje Aniołeczki również! Bądź szczęśliwa!

Ja przyszłam się pożegnać, bo ja czerwcoweczka jestem- ale tylko datowa-, choć tak szczerze powiedziawszy to jednak całą duszą i sercem na zawsze będę uważała się za lutowiankę i to tam będę im śmiecić swoimi zdjęciami brzuszka i wywodami odnośnie ciąży ... będę wszystkim Majóweczką kibicować i zaglądać jak się macie moje kochane. Pamiętajcie, że macie się szanować, nie denerwować, rozpieszczać i trzymać wszystkie razem! Trzymam kciuki za wszytski brzuszki i dzidziusie i przesyłam tony buziulków !!!!! Pa

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 20:59

Małgorzatka, Maja miała 8 miesięcy jak zaszłam w 2 ciążę :)
Zaglądaj tu jak najczęściej :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 paź 2007, 23:49

Małgorzatka, zagladaj tu bo ja nie mam juz tyle czau na sledzenie watkow - a kibicuje ci w tej drugiej ciazy ( pamuetam jak zazdroscilam ci jak Wojtusia urodzilas ) tak jak w pierwszej :-D

K@tk@ - ja mam 1 cm wiecej i 1 kg wiecej :ico_wstydzioch: A fryzura bardzo ladna i ty tez :ico_brawa_01: Tylko mi lezki pociekly jak zobaczylam Twoje duze oczka,ktore tyle lez wylaly :ico_placzek: Przepraszam - ale tak jak widok naszysz dzieciaczkow bedzie wzbudzal u ciebie mieszane uczucia radosci czasem bolu i zalu tak twoj widok wyzwala takie mieszane uczucia radosci,ze jestes i zlosci i zalu do losu za to co sie wam przytrafilo :ico_olaboga:

No i buziaki od Andrzejka dla ciotek z TT za zyczonka :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 07:25

Dzień dory małóweczki

Jak po weekendzie?????

Katka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 08:37

Małgorzatka pisze:
K@tk@ Tobie moja kochana życzę już do przodu: Miłości, szacunku, roztropności, wiary, znów miłości, wzajemnej akceptacji, siły, trwania w tym w co wierzycie, w czym pokładacie swoje nadzieje na nowej drodze Wspólnego życia, w dniu ślubu. Życzę Ci moja kochana, żebyś przezwyciężyła wszelkie przeciwności losu i doczekała się dzidziusia, bo jesteś i będziesz najwspanialszą mamą na świecie! Pamiętaj, że jesteś stale obecna w moich myślach i modlitwie, Twoje Aniołeczki również! Bądź szczęśliwa!

dziekuje Ci kochana MAłgorzatko za te wspaniałe życzonka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-10-22, 08:41 ]
iw_rybka pisze:
K@tk@ - ja mam 1 cm wiecej i 1 kg wiecej :ico_wstydzioch: A fryzura bardzo ladna i ty tez :ico_brawa_01: Tylko mi lezki pociekly jak zobaczylam Twoje duze oczka,ktore tyle lez wylaly :ico_placzek: Przepraszam - ale tak jak widok naszysz dzieciaczkow bedzie wzbudzal u ciebie mieszane uczucia radosci czasem bolu i zalu tak twoj widok wyzwala takie mieszane uczucia radosci,ze jestes i zlosci i zalu do losu za to co sie wam przytrafilo :ico_olaboga:

Kochana Iwonko, wiesz ja głeboko wierze w to, ze moje oczy wyleja jeszcze sporo łez, ale tym razem łez radosci i szczescia i wierze w to, ze moje oczy jeszcze kiedyś zabłysną niczym dwie gwiazdeczki na niebie ...
Całuski dla Ciebie
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-10-22, 08:45 ]
MAJÓWECZKI czuję, ze na mnie też już czas :ico_noniewiem: Będe tutaj do Was zaglądała z pewnościa bardzo często, kibicowała WAM i trzymała za Was kciuki... Moje miejsce jest po raz kolejny na Upragnionym Maleństwie ...
Moze i serduszkiem zawsze będę sie czuła Majową Mamusią, jednak w rzeczywistości nią nie jestem...

W moim pierwszym pośćie jest spis MAJÓWEK 2008, moze go przekopiowac i na bieżąco uaktualniać. Wiem, ze na tym spisie nie ma jeszcze szczako.

Buziaczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 09:29

K@tk@, ja Ci życzę abyś była Majową mamusią 2009 no chyba, że uda się szybciej. Bardzo mocno Ci kibicujemy.

a ja po weekendzie zdycham, gardło mnie boli jakby ktoś wbijał mi mnustwo szpilek w nie, głowa troche boli, katar i odpluwam flegmą, a fuj musze bioparoxu poszukac bo to chyba jedyne co bezpieczne w ciąży no i inhalacje czas zacząć robić

Katka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 10:07

babe_boom hmm wiesz może bedzie nam dane zostac rodzicami jeszcze 2008 roku :ico_oczko: Byłoby cudownie :ico_haha_02: Ale z drugiej strony poddaje sie losowi, co ma byc to bedzie :ico_oczko:

polecam Ci miód lipowy na przeziebienie :-) i kuruj sie kochana jak najszybciej...

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

22 paź 2007, 10:44

Witam po meczacym weekendzie :ico_haha_01:
Wizyta w Polsce jak najbardziej udana. Impreza tez byla super.
A teraz wiecej szczegolow na temat mojej Fasolki...
Wg usg termin mam na 4 maja (czyli wyliczajac z ostatniego "niby-okresu" pomylilam sie tylko o 1 dzien :-D ). Tak wiec teraz ta date bede przyjmowac jako wlasciwa :ico_haha_02:
Uaktualnilam juz suwaczek - a teraz czas na zdjatko :-D
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-22, 10:46 ]
Ups....Nie wiem czemu to zdjecie takie maciupkie :ico_oczko: ale wazne ze jest

Katka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 10:58

felicity piekny dzidziulek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 09:30

Dziewczyny po raz drugi piszę z prośbą.
a$ka od środy w nocy jest znowu w szpitalu. Nie pisałam bo na drugi dzień sytuacja się unormowała w miarę. Ale dzisiaj znowu ma świeżą krew na wkładce. Trzymajcie kciuki za Waszą majóweczkę. Za co Bóg tak ją karze :ico_placzek:
a$ka myślami i serduszkiem jestem z Tobą. Będzie dobrze. Byleby się ten krwiak pod łożyskiem wchłonął i zostawił łożysko w spokoju. :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”