witajcie dziewczyny

u nas dziś potworny ziąb, więc Oli chyba będę musiała założyć cały kombinezonik na spacer

.
My wczoraj z mężem byliśmy w kinie na "Katyniu". obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie pójdę na wojenny film w reżyserii polskiej. Jeśli któraś z was go oglądała to mnie rozumie. choć film był przepiękny, ale tak realistycznie to przedstawione (w sumie to takie to miało być

w końcu to o zbrodni katyńskiej), że czułam się tak jakby to mnie strzelali w tył głowy.
A po wyjściu z kina zastanawiałam się, czy Artur Żmijewski i Paweł Małaszyński faktycznie tylko grali

wstrząsająca historia, i wielki żal, to kilkadziesiąt lat temu miało naprawdę miejsce

tyle ludzi zginęło
a tak z innej beczki to ja jestem głupia. naprawdę. Mówię dziś rano gangrenie (

), że alegie trwają mniej więcej do roku, góra dwóch i większości przypadków dzieciom wszystko przechodzi, to ona oczywiście z tekstem, ze koleżanki synek ma 12 lat i ciągle ma alergię. kurcze zastanawiam sie po cholerę ja jej tak wszystko opowiadam????

nie wiem może szukam pocieszenia, ale chyba trafiłam pod zły adres
kolka kiesy znajdziesz chwilkę to wyślij.
a jeśli chodzi o noszenie na rękach niuni przez teściową to rozumiem cię kochana, mnie też szlag trafia
heh a moja ola chyba ma alergię faktycznie na teściową, bo jak tylko ją na rękach ponosi, to Oli zaraz krostki wyskakują
jogobella teściowa robi takie wianki jak dziewczynki do komunii świętej mają. taka praca chałupnicza. przynajmniej się czymś zajmie bo tak to się pałętała po chałupie jak nie powiem co. chociaz to bardzo nieopłacalne, bo ciągle i tak narzeka że nie ma kasy. A płacą 1,90 za sztukę. A wszystko dostaje osobno, zaczyna od drucika, oplata wstążeczką, musi wklejać jakieś tam koraliki, przyczepiać listki

siedzi często do 2 w nocy, a potem wstaje rano (bo Ola ją budzi

) lewą nogą i rozstawia wszystkich po kątach.
kasi.k Vikusia przepięknie siedzi,

no i widzę, że lubi pozować do zdjęć
caro to dobrze, że mąż ma wolne, troszkę ci pomoże
a my jutro posłusznie do pani alergolog tup tup tup...