Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2007, 10:21

Katrin ja też w zasadzie nie powinnam się wtrącac skoro mieszkam w uk ale pozwoliłam sobie pójśc i zagłosować... w koncu obywatelstwo mam nadal polskie i powinnam dbać o to by w moim kraju zylo się lepiej... zatem poszłam (jeszcze wyciągnęłam mamę bo leniuchowata nie chciała iść :ico_nienie: ) i zagłosowałam żeby Kaczory poszły precz!!!!

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2007, 11:18

witajcie dziewczyny :-) u nas dziś potworny ziąb, więc Oli chyba będę musiała założyć cały kombinezonik na spacer :ico_szoking: .
My wczoraj z mężem byliśmy w kinie na "Katyniu". obiecałam sobie, że już nigdy więcej nie pójdę na wojenny film w reżyserii polskiej. Jeśli któraś z was go oglądała to mnie rozumie. choć film był przepiękny, ale tak realistycznie to przedstawione (w sumie to takie to miało być :shock: w końcu to o zbrodni katyńskiej), że czułam się tak jakby to mnie strzelali w tył głowy.
A po wyjściu z kina zastanawiałam się, czy Artur Żmijewski i Paweł Małaszyński faktycznie tylko grali :ico_puknij: wstrząsająca historia, i wielki żal, to kilkadziesiąt lat temu miało naprawdę miejsce :ico_placzek: tyle ludzi zginęło :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a tak z innej beczki to ja jestem głupia. naprawdę. Mówię dziś rano gangrenie ( :-D ), że alegie trwają mniej więcej do roku, góra dwóch i większości przypadków dzieciom wszystko przechodzi, to ona oczywiście z tekstem, ze koleżanki synek ma 12 lat i ciągle ma alergię. kurcze zastanawiam sie po cholerę ja jej tak wszystko opowiadam???? :ico_puknij: nie wiem może szukam pocieszenia, ale chyba trafiłam pod zły adres
kolka kiesy znajdziesz chwilkę to wyślij.
a jeśli chodzi o noszenie na rękach niuni przez teściową to rozumiem cię kochana, mnie też szlag trafia
heh a moja ola chyba ma alergię faktycznie na teściową, bo jak tylko ją na rękach ponosi, to Oli zaraz krostki wyskakują :ico_szoking: :ico_szoking: :-D
jogobella teściowa robi takie wianki jak dziewczynki do komunii świętej mają. taka praca chałupnicza. przynajmniej się czymś zajmie bo tak to się pałętała po chałupie jak nie powiem co. chociaz to bardzo nieopłacalne, bo ciągle i tak narzeka że nie ma kasy. A płacą 1,90 za sztukę. A wszystko dostaje osobno, zaczyna od drucika, oplata wstążeczką, musi wklejać jakieś tam koraliki, przyczepiać listki :ico_olaboga: siedzi często do 2 w nocy, a potem wstaje rano (bo Ola ją budzi :-D ) lewą nogą i rozstawia wszystkich po kątach. :-D
kasi.k Vikusia przepięknie siedzi, :ico_brawa_01: no i widzę, że lubi pozować do zdjęć :ico_brawa_01:
caro to dobrze, że mąż ma wolne, troszkę ci pomoże
a my jutro posłusznie do pani alergolog tup tup tup...

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 paź 2007, 11:18

kasi.k, ja gdybym byla w kraju tez bym zaglosowala bo przeciez jestem Polka i tylko Polka, a mysle ze juz dluzej nie moglabym wytrzymac tego poczucia wstydu jak pokazuja tutaj w telewizji zawziete kaczuchy.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 11:49

delicja, niezle - przeczytalam mezowi tekst o gangrenie - a on do mnie :ico_szoking: -A kto to gangrena????No to mu powiedzialam - ale sie usmial :-D

Dziewczyny - ja nie poszlam glosowac :ico_wstydzioch: Nie mialam czasu zaglebic sie w programy wyborcze a w ciemno nie chcialam glosowac :ico_wstydzioch:

U nas druga nocka z jedna pobudka - i to tylko dlatego,ze cos mu sie przestawilo i nie chce jesc wieczorem - ostatnie jedzonko kolo 17-18 i potem dopiero o 2-3 w nocy :ico_zly:

A pogoda - slonko i na termometrze.....10 st - to chyba tak w miare :)

Awatar użytkownika
Blanka26

22 paź 2007, 12:20

przeczytalam mezowi tekst o gangrenie
Rybko to nasza Kolka taka pomysłowa, ale trafiła w samo sedno, idealnie pasuje :-D :-D :-D :ico_brawa_01:
a może Andrzejek już się przestawił i wystarczy mu jeden posiłek w nocy???Moja Ola już od jakiegoś miesiąca nie je w nocy
ja też nie byłam na wyborach :-D
dziewczyny a ja mam jeszcze takie głupie pytanko. czy wy wyparzacie jeszcze butelki???

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 paź 2007, 13:13

DELICJA ja nie wyparzam butelek juz od miesiaca albo i dalej
KASIK córcia superowa i też cieszę sie ze kaczek nie będzie
A my z mężusiem stawiamy torta :ico_tort: i kawę :ico_kawa: dziś mamy 8 rocznice ślubu.
a martynce idą chyba dolne 2 :ico_szoking: a nie górne jedynki

[ Dodano: 2007-10-22, 13:15 ]
my po jednym spacerku już ale zimno dobrze tyljko że nie pada zaraz obiadek i lulu napół godz. zapewne no ale cóż potem może jeszze jeden spacerek i po dzionku

Awatar użytkownika
Kolka

22 paź 2007, 13:59

Hey!

Ja tylko na sekundę.

Syla- wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża! życzę Wam wiele miłości, i żeby życie tak Wam się poukładało, żebyście nie musieli już się rozstawać

Delicja Ja też nie wyparzam już butelek. Przepisy już się piszą. Wyglądają smakowicie. Wkrótce Ola z nich skorzysta. Niektóre są dla starszych dzieciaczków, ale nasze dzieci przecież rosną.

Ja poszłam na wybory i głosowałam jak wyszło :ico_brawa_01: mam nadzieję, że kiedyś nie będę musiała porozumiewać się z moim dzieckiem za pomocą internetu i kamerek a roaming będzie nam obcy :ico_sorki: No i mam nadzieję, że swoim wnuczkom będę mogła dawać kaskę z własnej wysokiej emerytury :-D , a nie będę sama na utrzymaniu swego dziecka lub opieki społecznej :ico_olaboga:

Julci już widać 2 ząbki na górze- ale prawą jedynkę i... dwójkę :ico_szoking: Niech lepiej gangreny nimi nie gryzie, bo tamta jadowita

Zmykam. Trzeba coś sobie sprawić na weselicho :ico_olaboga:

Do wieczorka. ucałujcie od nas dzieciaczki. papapa

[ Dodano: 2007-10-22 ]
I stawiamy dziś ciacho i kawę... bez okazji :-D

caro

22 paź 2007, 17:15

Ja byłam na głosowaniu i też chciałam żeby kaczory wreszcie przestały rządzić, bo już patrzeć na nich nie mogłam, bylismy akurat na spacerku, a mój G. zapomniał dowodu i nie głosował :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , ja zawsze chodzę na wybory, przynajmniej potem nie jestem na siebie zła, że nic nie zrobiłam aby było lepiej!!!!

Kasi.k niunia twoja po prostu super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Delicja ta twoja teściowa to po prostu nonono grochowa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ja wyparzałam tylko na samym początku, potem tylko płukałam przegotowaną wodą, a już chyba ze 4 miesiące płuczę po prostu pod kranem!!!!

Syla to życzę Wam wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim, żebyście nie musieli żyć w rozłące!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Kolka

22 paź 2007, 18:05

przynajmniej potem nie jestem na siebie zła, że nic nie zrobiłam aby było lepiej!!!!
otóż to :ico_brawa_01:

Delicja- wysyłam maila. Ktoś jeszcze sobie życzy?

katrin

22 paź 2007, 18:10

Syla-wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy, szkoda, ze musicie obchodzic taki dzien osobno, ale w grudniu sobie odbijecie :ico_oczko:
Julci już widać 2 ząbki na górze- ale prawą jedynkę i... dwójkę Niech lepiej gangreny nimi nie gryzie, bo tamta jadowita
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Zycze udanych zakupow
Caro-[quote="caro"]ja zawsze chodzę na wybory, przynajmniej potem nie jestem na siebie zła, że nic nie zrobiłam aby było lepiej!!!! [/quote]
dokladnie jestem tego samego zdania :-) tylko teraz mam do najblizszego konsulatu 100 km, wiec nie glosowalam, ale trzymalam kciuki

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”