Witamy nowa mamusie i Olenke
Nadrobilam zaleglosci poki co obejrzalam wszystkie zdjecia ...dzieciaczki rosna jak na drozdzach, Malwinka jak malowana ...ach ten buziak, a Kingunia wyglada szalowo i Nicol ... juuz niedlugo starsza siostra zostanie, a raczej juz jest
ale tez czas mknie
Dziewczyny ...wiec zrobilam dzis test ale NIESTETY wynik byl negatywny ...tylko ,ze to nic mi nie mowi, bo z Kourosh'em bylo to samo
nawet 2-3 razy test robilam i test nic nie wykazal ...
bylam u lekarki i jesli przez najblizszy tydzien okres sie nie pojawi to mam przyjsc i bedzie zrobione badanie krwi
dzis odstawiam tabletki, ktore juz na tym etapie ( po 45 dniach od ostatniej @ ) sa niewskazane ...jakby co
to wstrzemiezliwosc lub inne zabezpiecznie ... sek w tym,ze jesli okaze sie , ze jestesmy w ciazy to bedziemy w siodmym niebie ...ale jednoczesnie obawiamy sie cczy aby jestesmy gotowi i czy nie jest za wczesnie o te 3-4 miesiace ... wiec zdajemy sie na to badanie krwi i nie chcemy niczego zbroic do tego czasu
...
ech, serce bije mi szybciej bo tak bym chciala ... zobaczymy ...
A Kourosh ostatnio zaczal mnie po brzuszku calowac i non-stop sie przytula
moze on juz wie
Zabki ida na calego ... czasami prawie nic nie chce jesc, wiec jutro zamierzam kupic jakies witaminki ...