hej - ja na razie na wstrzymanie wzięłam
Dziewczęta - wiem, że pisałyście o tym... ale!!!! ja nie wiem czy karmię Lilke dobrze, czy nie za mało jej daję np. ciepłych posiłków etc. jak wygląda Wasz model karmienia?? co dokładnie na obiad ile razy obiad, czy słoiki czy swoje - ja rzadko gotuję "dla nas" obiady, a jeśli już to takie co ona mogłaby to raz-dwa razy w tygodniu... przecież nie dam jej chińszczyzny czy włoszczyzny
po przebudzeniu dostaje mleko z kaszką 180-210 ml, potem jak wstajemy ok. 11 robię kanapkę z wędliną drobiową (albo placki z jabłkami, rzadziej parówkę, jajecznicę dziecięcą ) potem serek albo coś w tym stylu, potem jej zupka (o smaku np. buraczkowa, pomidorowa, kalafiorowa, brokułowa, wielowarzywna) 200-230 ml (tam są warzywa i pierś z kury, czasem z ryżem, czasem z ziemniokiem), do 20 je jakieś tam miśkopty lub owoce (banan, kiwi, jabłko) albo coś w podobie, przed snem 240 ml mleka z kaszką - mam wrażenie, że po tym obiadku chodzi głodna bo żebrze hihi jak widzi, ze jemy ale jak jej coś dam konkretniejszego to na noc mlika nie chce
a jak podajecie kaszki z owocami?? bo słyszałam, na wodzie?? na mleku?? i czy np. dajecie płatki kukurydziane?? bo jak ja jej to Lila lubi podjadać ode mnie
kurde, czasem zastanawiam się co ona jadła wcześniej bo nie pamiętam co kiedy i jak a tu z Różką trza będzie repetę
plis help - Wasza Marita