Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2007, 21:33

i ja jestem wieczorem ... padam ...mały, wisze na telefonie i komputer - niech to szkolenie wyjdzie!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i juz bedzie po bo ja padne ..Duzy na nerwach ...sie denerwuje ... ( no bo na 260 osób ... ) myślałm, że sobie pogadamy ... posiedzimy - a ten poszedł spac ... to siedze sama .. znaczy z wami .. wlne se piwko..troche ..a co..
massumi - witaj !!!!! :ico_brawa_01:
..wybaczcie reszty nie pamietam..Glizdunia - a ty bidulka sie trzymaj z Maja!!!!
aaazborra - chłop ci wyjezdza - teraz narzekasz - potem bedziesz tesknic !! lec pic wino i ten.no ten tego :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 21:40

sikorka widac ze szczescie i radosc cie nie opuszcza :ico_brawa_01: po prostu kocham ten twoj optymizm.. :ico_brawa_01:

zbora no no pewnie poszalejecie po tym winku :ico_oczko:

ja tez wykorzystałam znow moment kiedy moja niunia sie kreciła i fuk z nia do wanny, a co, dzis musiała byc kapana i.. happy..tez uwielbia sie kapac, a odkad kłade ja na brzuszek podczas kapieli to wogóle japka sie cały czas śmieje :-D ...tez pomyślałabym o basenie, ale raczej dla samej siebie, zeby powrocic do seksownych kszałtów.. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 21:42

Zborra co do tych spacerow jesiennyn to ja tylko po ogrodzie bo za ogrodzenie z 2 dzieci - sama- to sie nie odwaze ..... za duzo roboty hehehe ,......

u mnie cisza spokuj .......

ide chyba zaraz cos poczytac ...... chyba ,ze padne wiec poczytam jesczze TT ...... hiihi

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 21:45

Alicja już śpi, na mnie chyba też już pora. Mam nadzieję ze jutrzejszy dzien będzie lepszy od dzisiejszego. Jutro idę do okulisty. Coś coraz gorzej widzę.
dobranoc
Obrazek

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2007, 21:52

Jestem po weekendzie, kiedy to zupełnie nie daję rady znaleźć chwili wolnej, w tygodniu jak połowa rodzinki w pracy i szkole już łatwiej :ico_haha_02:

A my z Kinią miałyśmy miły dzień, odwiedziliśmy mamusię czerwcową i jej Laurusię, jak widać zresztą na fotkach. :ico_haha_01:

A tak to byliśmy w piątek na usg bioderek, raczej OK tylko musze dawac 5 kropli wit. D3 z tendencją do wpadania 6 i wydaje mi się że to sporo. A Wy ile dajecie?
I jeszcze że Kinga to leń do kwadratu :ico_haha_02: bo nie chce się przekręcać, umie to zrobić tylko nie chce jej się, lekarz ją powybadał i ok, tylko co tu zrobić żeby zaczęła się bardziej ruszać :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 22:55 przez mama_Dominika, łącznie zmieniany 1 raz.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 22:20

mama dominika az 5-6 kropel, z powodu tych bioderek czy jak??ja daje 1 krople, czasem mi wpadna dwie, ale zalecana dawka to 1 kropla... :ico_noniewiem:
ja na ostatnie - mam nadzieje - usg ide w srode i mam nadzieje ze to koniec z ta parszywa rozworka..

a jutro mamy szczepienie, to chyba juz tez ostatnie, nie??przynajmniej do skonczenia roku :ico_noniewiem:

a czy wasze dzieciaczki duzo leza na brzuszku??bo Mili to nie za bardzo sie podoba, a siostra mnie straszy ze jej sie płaska głowa z tyłu robi i mam ja czesciej kłasc na brzuszku zeby jej sie to wyrownało.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-22, 22:22 ]
no i miałam sie pozegnac, na dzis mowie dosc z tym komputerem, normalnie przesadzam...
wiec spokojnych snow zycze :555:
:516:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 22:25

ja tez juz mowie dobranoc..... :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 22:27

mama_Dominika, Ula dostaje 2 kropelki :ico_oczko:
mama_Dominika pisze:Kinga to leń do kwadratu bo nie chce się przekręcać, umie to zrobić tylko nie chce jej się, lekarz ją powybadał i ok, tylko co tu zrobić żeby zaczęła się bardziej ruszać
Może ją pogilgocz :ico_oczko: :-D :-D :-D

Ewcik, :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: koniecznie !!! I nie odkładaj okulisty na pojutrze, bo ja też odkładane sprawy... gonię i gonię... i juz mam zadyszkę... :ico_oczko:

KUlka pisze:za ogrodzenie z 2 dzieci
:-D :-D :-D wie coś o tym :ico_oczko:

Gosia A, witaj!!!!!!!!!!! I trzym się... "Angie" jak nie Ty to kto ... ? :-D

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 paź 2007, 22:40

my tez dajemy 2 kropelki, D3, czasem wpadna mi 3 :-) a czasem nawet zdarza mi sie zapomniec...

a co do wielkosci to miedzy dziewczynami jest tylko 2 tygodnie roznicy ale Kinga jest dluzsza... pozatym fajnie razem wygladaja... takie male robaczki :-) hi hi

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 22:45

avisek, fajowego irokeza ma Laurka :ico_oczko: :-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”