Dzien dobry
U mnie ok,malej Nicole jest juz lepiej ale musze antybiotyk jej dawac do piatku i katarku to juz wcale niema
U nas pogoda straszna... pada deszcz ze sniegiem i jest zimno i brzydko
Ja nadal kaszle i mam katar..
na szczescie niemam goraczki tylko sama sie kuruje i biore cukierki na gardlo i pije syrop..
Wczoraj przyszla tesciowa bo pojechalismy ja z mezem i moja siostra na zakupy i tesciowa zajela sie mala na zakupach kupilam sobie kurtke na zime jeszcze tylko spodnie potrzebuje i zima moze przychodzic... musze zobaczyc czy moje zimowe buty zmienie na nowe albo jeszcze wytrzymaja ta zime zobacze
No i jak przyjechalam z tych zakupow to moja coreczka cala czerwona i zaplakana.. bo juz od ponad pol godziny biegala po calym domu i szukala mamy mnie
biedasinka tesciowa mowila ze nie umiala jej uspokoic ze mala chodzila po domu i pokazywala raczkami ze mamy niema i plakala a jak przyjechalam wzielam ja na rece to tak sie przytulala do mnie mocno ze to byl
Moja slodka perelka tesciowa sama byla w szoku bo juz tyle razy zostawala z mala ta godzinke czy 1,5 godziny i sie bawily i wszystko ok bylo a tym razem takie cos.. no nic zdarza sie tesciowa to tulmaczyla tym ze mala nie jest niby jeszcze calkiem zdrowa i dlatego..
a ja wiem ze malej Nicole zachcialo sie mamy i dlatego plakala
Moje dziecko tez tak robi ze jak cos nie dostanie to protestuje i placze to znaczy tak marudzi chocby chciala tym placzem postraszyc
ale pozniej z ciezkim sercem rezygnuje i idzie po inna zabawke musze tylko powiedziec ze odkad moja siostra jest u nas mala stala sie jeszcze vardziej rozpieszczona niz byla.. no ale moja siostra jedzie w czwartek spowrotem do Polski wiec i Nicolcia sie zmieni
A teraz malutka spi wiec mam troche czasu zeby odpoczac i ugotowac obiadek
Jestem jakos ostatnio leniwa... nic mi sie niechce.. a ciesze sie bo moj groszek mnie ladnie kopie jeszcze nie tak mocno ale daje o sobie znac no za niedlugo bede w 6 miesiacu wow jak ten czas leci
A moja Niunia to na sniadanie je roznie,raz kanapki z pasztecikiem innym razem jajecznica czy kielbaski chude (serdelki) a na kolacje tez roznie albo kanapki albo kaszke albo owoce strasznie roznie jada ale Nicole niema problemow z jedzonkiem i to jest wazne wcina to co jej dam
Milego dnia buziaczki ppaaa