No tak też mi się wydaje ze ta moja szwagierka to jakaś dziwaczka, no jeszcze żeby była biedna to bym się nie zdziwiła, ale jej mąż pływa od 10 lat i jest już tam chyba 2 oficerem wiec zarabia nie źle . ona oczywiście księżna diana nie pracuje i nigdy nie pracowała taka marynarzowa. no ale cóż rodziny sie nie wybiera. Ja ostatnio też czuje się dobrze. odpukać

Zdięcia Jolcia super

My wczoraj kupiliśmy taką fajną lampke na ściane w kształcie żuczka zielonego, daje takie stłumione światełko tak akurat na nocne obowiązki.
K@tk@ witaj kochana miło że nas odwiedziłaś.
[ Dodano: 2007-10-25, 09:43 ]
iwona83, Z tym urlopem to naprawde kicha!!

Ale ja to mam mój 5 listopada wyjerzdza do warszawy na szkolenie i wraca dopiero koło 25 listopada i już się martwi jak ja sobie dam rade no i oczywiście że mam na niego czekać z porodem!!! A moje maleństwo wierciło sie dzisisj całą noc zasneło nad rankiem i o 8 już było znowu aktywne i teraz cały czas się wypina to piąstaka to piętka .

katarek troszke przeszedł. smaruje się amolkiem i dostałam w Aptece od pani magister takie kropelki z soli morskiej i rumianku na wysuszoną śluzówke i na przeziebienie już przynajmniej krew mi nie leci. Wczoraj cały dzionek w łózeczku leżałam , herbatka z lipy z miodem i sokiem malinowym , dziś rano już wypiłam mleczko z miodem i czosnkiem ale smierdze.

ale naj ważniejsze żeby się nie dać i żeby szybko przeszło.