Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 19:45

hej ja po rozmowie .... było ok ..szef ... no .. ok :-)
dziewczyny - zielone kupy ze sluzem ?? ..to bardzo źle ?? ..on chyba ma tak po tej kaszy mleczno- pszennej ?? ....
impreza jutro ... ale roboty ... znowu bede siedziec do nocy .. dobrze ze młody juz spi ...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 19:50

my na spacerówkę chyba się przerzucimy po wszystkich świętych, z resztą jeszcze zobaczymy. Nasza gondola ma ok 85cm więc Alicja jeszcze bez problemu się w nią mieści.

[ Dodano: 2007-10-24, 19:51 ]
Gosia A, możliwe że to po tej kaszce,

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 19:56

A oto moje dziecie dzis w kąpieli :ico_haha_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 20:15

kamizela, on tak ładnie sam siedzi?? :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 20:20

kamizela, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla zięcia, że tak ładnie siedzi w wanience :-D

Gosia A, no to puszczam kciuki :ico_oczko: daj cynk co i jak... :-)

Urszula coś rozkojarzona leży u siebie i walczy z kołderką :-)

A tu dzisiejsze.... z tel. komórkowego...

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 paź 2007, 20:24

Kamizela :ico_szoking: on juz siedzi w wanience :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ale UWAGA UWAGA...MAYA przeraczkowala dzis sama do zabawki :ico_szoking: :ico_sorki: (Jagodka pamietasz zdjecie jak Twoja mala nozki pod brzuszek podnosi?)-Maya robila podobnie tylko rekami do przodu i nogami sie odpychala tak smiesznie i poszla...a my chcielismy ją do kapieli jeszcze przetrzymac a ona sie rozbryala...i stalismy w szoku jak 2 jełopy...i pobieglam po kamere...i robila jeszcze ale juz nie tak daleko jak wczesniej..a potem juz sie zagapila w kamere i juz ic wiecej sie nie udalo nagrac.....matko ale sie cieszymy ze cos nowego potrafi :-D :ico_brawa_01: :ico_haha_02: .....tylko my musimy jakis program do przerobki formatow sciagnac bo w jakims dziwnym nam nagrywa i nie da sie wkleic na You tube....szkoda.... :ico_zly:

Teraz moja Kochana Kroliczka juz spi...taaaaka zmeczona byla ze szok....jeszcze spotknie z fridą przeszla....

A dzis na obiad byl przepis na miesko z tt...i jutro tez cos z menu tt wyprobuje bo dzisiejsze nam baaardzo smakowalo :ico_brawa_01:

Gosia...zielone i ze sluzem to po nowym produkcie jaki wprowadzilas malemu...ja wlasnie tak czytalam jak wtedy Maya takie robila-tylko ze ona na cycu wtedy byla i mi sie nie zgadzalo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 20:28

A tak wogóle to juz nadrobiłam posty z dnia :::

Glizdunia niezłą miałaś nockę z buszującą Mayą :ico_oczko:

Gosia - spacery OK..... frida OK..... nasivin OK..... - kanalik łzowy możesz masować małym palcem w dół noska... żeby udrożnić... ropa wtedy pięknie wychodzi :-D aaa i biodacyna dla mnie OK... też podawałam :-)

dla Mili :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: - już niedługo spineczki ją czekają :-D :-D :-D ... a mój łysolek, to chyba w pprzedszkolu dopiero się na nie załapie... :-D

Ewcik... i mnie na naszej szkole znalazłaś.... ja też się wkręciłam i zostałam odnaleziona przez koleżanką z podstawówki... teraz jeszcze zostaje nam się zgrać i umówić :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

Mama_Dominika foty foty foty ......... :-D czekamy :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 20:32

kamizela no pieknie mały siedzi, jakis duzy sie wydaje w tej wanienice, to masz ta mniejsza czy wieksza wanienke??

glizdunia to wielkie :ico_brawa_01: dla Majeczki, postaraj sie to przerobic i pokaz nam..
mojej to najlepiej wychodzi sie złoscic jak lezy na brzuszku..

gosia jak rozmowa ok to jestes nastawiona na nowa prace??

massumi a twoja Uleńka wiecznie usmiechnieta :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 20:52

Glizunia no to super extra wiadomość i oczywiście zasłużone :ico_brawa_01: dla Mayi :-D Obrazek

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 21:18

hejka wieczorem

A moj Jakub zjadł dzis w koncu cos innego niz owoce .. tj zjadł kukurydze z pietruszka i ziemniaczkiem ....... srednio mu to wchodziło ale zjadł ......

Tak mu zagladam w ta buzie i widze ,ze te na dolne zeby to nie koniec ... gorne jedynki tez ida ... zdjecia jakos neie moge zrobic bo 3 reki mi brakuje ... jedna otwieram buzie druga cofam jezyk ale nie mam juz zadnej do zrobienia zdjecia .... hmmmmmmm ale cos wymysle ....

a tak poza tym to jak to dobrze jak dzieci juz spia po 19 :)) .... taka cisza :))).....

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”