Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 21:24

Dziewczyny ja małego jeszcze nie sadzam...Dziś wyjątkowo włożyłam go do wanny (mam tą miejszą), patrzę, a on złapał się, to go puściłam i normalnie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: - mężulek szybko za aparat i pstryk pstryk :ico_oczko: Skubaniec dalej by tak sobie siedział ale mamusia go polożyła - jeszcze za wcześnie na takie wyczyny :ico_nienie:

Obrazek

Spadam na "You can dance"

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 21:27

dobranoc Kamila :-) i jeszcze raz :ico_brawa_01: dla zięcia !!! Ula jest z niego dumna :-D

Kulka ............. Ty daj spokój z tymi fotami... ja Ci wierzę na słowo... że z Jakuba mała pirania się robi :-D :ico_haha_01: :-D

A ten obiadek z pietruszką to Twój firmowy... czy ze sklepu ???

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 21:39

hahhaa massumi przestaszyłas sie chyba opisu sytuacji heheheheh
sama sie teraz smieje jak to czytam .......

a obiadek gerbera -kupny ..... hahaha

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 21:42

KUlka, no żebyś wiedziała :ico_oczko: :-D

Ula wydudlała 140 na dobranoc... ciekawe o której da mi czadu... bo wczoraj miałam bonanzę ok 24.00..... 3.00..... 5.00.... szok szok szok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 21:46

Dobry wieczór
:-)
Ja tak na chwilkę, jestem padnięta, Kacper mi się rozchorował, wczoraj dostał temperatury prawie 39, dopiero dziś przed wieczorem go trochę puściło, gardło czerwone. A ja dziś biegałam od pokoju do pokoju, od jednego do drugiego. Oby się tylko mały nie zaraził.

Przeczytałam tylko tak po łebkach co pisałyście i na śliczne zdjątka popatrzyłam. A teraz zmykam się położyć i odpocząć.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 21:48

no co do roboty ...to ja nie wiem .. a jeszcze dzis wróciłam do domu 18.40 .... koszmar od 11 ... i sama juz nie wiem..czy chce zostawiac małego ...jakis cyrk ... no zobaczymy ..poczekam na telefon i zobaczymy co mi zaproponuja ..

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 21:51

Sikorka, ojojoj trzymaj się kochana i chłopaków z dala od siebie !!! :ico_olaboga:

GosiA z twoich opisów... to normalnie żyjesz w MATRXIE :ico_szoking: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2007, 21:58

massumi, ..zebys wiedziała ...... Duży sobie ubzdurał , ze musi spłacic wszystkie długi ..i wziął sie do roboty - ... ( no dobrze nie narzekam :-D ) ale rozkręca sie firma jego .. i jest od zaj... szkoleń .... jego nie ma non stop ..rano wychodzi, wraca w nocy ... łącznie z sobotami .... jest tak duzo roboty, ze nawet ja sie ruszyłam i zostawiam małego .... i mam wyrzuty sumienia ... jakis cyrk ... ale niech sie skonczy jutrzejszy dzien - to wa napisze o co chodziło :-D ... a na roazmowy chodze i sama nie wiem po co :ico_noniewiem: moze zaproponuja cos ciekawego ?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

24 paź 2007, 22:01

a zapomniałam ...... Patrycja tak w Sopocie na Malczewskiego .... :) dokładnie 19 ...

cos mnie juz spannko bierze aale walcze ........

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2007, 22:06

Jestem...kuźwa i znów czytania od cholery...

Massumi hehehe ale MisiUla ma kaftan bezpieczeństwa go jedzenia!!! mi by się też przydał, bo potem za diabła nic zejść nie chce...No właśnie..Glizdunia ja miałam na plamy cudowne mydełko dr beckman...ale marchewka ni chu...chu...nie chce zejść...

Ladybird23 nie przejmuj się...dzieci się ciągle zmieniają...A uszka? weźcie się głupie baby! włosy im urosną i już...A jak nie to na 1komunię zrobicie im plastykę... :-D

Kate_k82 po prostu :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i Bogu :ico_sorki:

I co jeszcze???a...dla Mayi :ico_brawa_01: jestem w szoku!
Kamizela :ico_szoking: świetnie to wyszło!!!

Gosia no to mamy dalej trzymać kciuki???

KUlka smacznie się czyta ten obiadek...chyba muszę kupić...

I już nic nie pamiętam...
W pracy luz, wracałam biegiem, w domu teściowa...Kąpiel i lulku, na razie ok, ale ciągle się wierci...Ja oglądam you can dance, jem kolację i zaraz będę se strzelać pedicure...

I chyba się już pożegnam...Jutro też mam na 15, więc może uda mi się jakoś wejść...pa!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”