Dzien dobry
A u nas nocka ladnie przespana ani razu nie wstanelam do malej bo nie slyszalam jej po prostu a moj maz mnie nie obudzil tylko sam wswal chyba ze dwa razy (kochany jest
) i fajnie sie wyspalam mala tez bo obudzilysmy sie jak zawsze o 8 30 i teraz mala sobie znowu spi,mojej Nicole tez ida zabki i bardzo sie slini ale tak to jest zdrowa i zywa jak ryba
Jesli chodzi o sprawdzanie wytrzymalosci.. To moja Nicole wie np.ze niemoze przelaczac kanalow przy telewizorze ale stoi tam i kiwa glowka ze nie mozna a i tak szybko paluszkiem przelacza czasami jak sie jej wspomni.. Musze wam powiedziec ze mala jakas sie taka spokojna stala.. moja siostra pojechala a Nicole wrocila do normy jest slodkim lobuzkiem ale wszystko robi w normie i juz nie robi cyrku jak jej cos niechce dac .. niewiem od czego to zalezy.. jak byla moja siostra to Nicole byla niemozliwa... a teraz jestesmy tylko obie moj maz w pracy to Nicole jest taka jak zawsze.. ciesze sie
Aha a jak chodzi o kubki na stole to moja coreczka nie dotyka ich juz.. moze nie zapomniala od ostatniego razu.. bo teraz nawet jak kubek stoi pusty na stole to mala go nie rusza i juz nie jest ciekawa co tam w srodku jest teraz zajmuje sie innymi rzeczami na stole
Oh ale ogulnie niemam co narzekac bo naprawde Nicole jest grzecznym i zywym dzieciatkiem a ze spankiem tez niemam z mala wiekszych problemow
Wypije sobie herbatke pobawi sie wlosami pozniej leze sobie kolo niej a mala usypia
A ja zaraz ide posprzatac mieszkanko i dokonczyc obiadek bo dzisiaj moj maz bedzie szybciej
A pozniej to moze pojde do tesciowej na kawe bo moj tesc jest w Polsce takze zobacze jeszcze..
Aha musze wam sie pochwalic ze moja Nicole to ostatnio zaczyna mi pomagac bardzo.. Ja tu chce odkurzac a mala chwyta za ta rurke do okurzacza i tez chce odkurzac wkleje wam pare foteczek to same zobaczycie
Aha a jak ja jestesm zajeta np.odkurzam i niemam czasu sie w tej chwili bawic z Nicole to po prostu odwracam malej uwage na cos innego i jakos sie udaje a przy tym nie odtracam tylko mowie ze teraz niemoge jak mala do mnie rece wyciaga i ze chce na raczki tylko ja czyms innym zajmuje
Ok teraz na szybko te zdjecia wkleje
U nas pogoda zimnaaaa,niema sniegu ale jest bardzo mrozno i dobrze ze tesciowa mieszka jak rzut kamieniem to nie musimy daleko chodzic z Nicole
A to moj maly pomocnik:
Jaki odkurzacz moze byc ciekawy??
:
I ciag dalszy poznawania odkurzacza
:
No i proba odkurzania
:
Barbara sliczne foteczki Asi i musze powiedziec ze naprawde wasze bobasy Asia i Kourosh do Diem maja podobny typ urody te wloski i te oczka jakos widze podobienstwo malutkie