Witam!
JUZ WEEKEND !!!!!!!!!!!!!!!! wolny weekend- nie macie pojecia jak ja sie ciesze! dzis małż ma nocke to z wmai troche posiedze i nadrobie zaległości... ale fajnie.
Ja zimowe buciki kupiłam Julce w CCC za 50 zł, bardzo fajne, takie ciemno rozowe kozaczki, z kwaitszkami u gory
Jak mam do kupienia małej buty to od razu ide do CCC bo tam są śliczne buciki dla maluszkow i nie az takie drogie
Kurtke kupiłam też nie drogą, bo za 30 zł w Auchan. też fajna
Ja dziś z Julką byłam na ostatniej kontroli u pediatry.. już jest wszystko ok
kupki już są fajne, ale lekarstwa jeszcze do jutra musze podawać. Ale biedna widac że po chorobie jest.. taka bladziutka...
hihi Pawełek ślicnzy golasek
sie dzis w pracy usmiałam... w grupie 6 -latkow to takie romanse są, że nie wiadomo czy to ejst zabawne czy żałosne.podchodzi do mnie roztargniony chlopiec i wrecz placze: prosze pani niech pani cos powie kubusiowi bo on ma juz 3 dziewczyny i jeszcze moja mi podrywa. on ma oliwie, wiktorie i dominike i jeszcze do gabrysi sie przytula. o ma 3 a ja nie bede mial ani jednej! ... a ja jak zamurowana stanełam i nie wiedziałam co biednemu chlocowi doradzic hehe świetne sa te maluchy. Ale ten Kubuś to jest taki kasanowa, kocami sie przykrywa z dziewczynami i całują sie ostro! rece pod bluzki wkłada a te głupie ciesza sie z tego niemozliwie..