ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

26 paź 2007, 16:40

hej dziewczyny

mnie tez bola nadgarstki, mimo ze malo nosze michasia.

ale za to siedze non stop przy wozku, nauczylam go lezec w wozku i bujac i teraz cierpie :-D . jest taki słodki mimo wszystko
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 0506426530
zobaczcie same :-D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

26 paź 2007, 16:47

i ja się witam :-D

ESKA i mi także bolą nadgarstki, tyle że właśnie jeśli długo noszę Darka :-)

oj dziś porządeczki robicie :-D :ico_brawa_01: ja pranko :ico_duzepranko: :ico_pranko:
byłam też na spacerku, pogoda piękna :ico_brawa_01: Daruś spał, a Julcia karmiła gołąbki :ico_brawa_01: za to od dwóch dni boli ją brzuszek, ma rozwolnienie :ico_olaboga: kurcze jakiś wirus czy co bo nic takiego nie jadła :ico_noniewiem:

a Dariuszkowi jakieś krostki się pojawiły na buźce, wczoraj się napiłam soku pomarańczowego troszkę i widać tak chyba zareagował :ico_olaboga: smruję mu kremem i mam nadzieję że zniknie :ico_noniewiem:

eSKa
4000 - letni staruszek

26 paź 2007, 16:50

ewasiek :ico_brawa_01: dla Michałka ale z niego bystrzak :ico_haha_01: A jak słodko sie śmieje. On cały czas taki spokojny czy tylko jak gra karuzelka :-D

[ Dodano: 2007-10-26, 16:57 ]
Agnieszka u nas o wirusie nic nie słyszałam ale to co chwilka przybłąka sie jakaś grypa jelitowa :ico_olaboga: Gdyby była mamazuzi to napewno rzuciłaby jakimś sprawdzonym sposobem na takie dolegliwości, ja niestety nie pomogę :-/
A krostki na buźce szybko znikają przynajmniej u Olka, teraz znowu ma jakis wysyp bo ostatnio to za bardzo nie patrzyłam co jem, a smaki mnie przechodzą że hoho, jakbym conajmniej w ciąży była :ico_szoking: :-D więc troszke chyba przesadziłam z tymi róznościami i teraz nawet nie wiem który smakołyk zaszkodził :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 paź 2007, 18:30

eSKa jestes prorokiem?? :-D No pewno ze zly nastroj przez faceta... Ale wszystko po kolei. Po pierwsze to moze skoro mieszkasz niedaleko Katowic to umowisz sie ze mna i z Eve w grudniu na zakupki ploteczkowe?? :-D Ale bylo by czadowo!!

Co do zakupow to ja sie wybieram w poniedzialek. Jasiu ma zostac z Anna no i bede mogla sobie poszlec. na sama mysl sie ciesze :ico_brawa_01: Musze w koncu kupic sobie te spodnie. No i moze cos dla Jasia. Ja jego szafe traktuje troszke jak swoja wlasna, jak nie ma nic nowego to znaczy ze nie ma sie w co ubrac :-D
Wczoraj K. oznajmil mi ze kupil bilety na polska zabawe w Oslo. Kurcze nie lubie takich niespodzianek, bo nawet mnie nie zapytal czy chce isc, no i co jak Anna nie bedzie mogla przypilnowac malego?? Mogl to ze mna skonsultowac... Poza tym nie mam sie w co ubrac :-D I jak Anna bedzie wtedy zajeta to nie powiem ile kasy pojdzie sie walic. To moj pierwszy powod do zlosci. A teraz drugi. Wczoraj wracal jego kolega z Polski, mial kupic dla Jasia herbatki no i Krzysiek pojechal to odebrac. Wiedzialam ze kolega na pewno "cos" z Polski przywiozl wiec powiedzialam ze piwka moze sie napic ale na tym koniec. Nie wspomne ze wrocil o 24 i co czuje?? Jedzie woda jak nie wiem... Fajne mi piwko co ma 40 procent! Wkurzylam sie!! I dzis jeszcze sie mnie glupio pyta o co sie zloszcze. Nie gadam z nim, nie mam ochoty.
Wogole czuje sie podle, bo jestem tutaj taka samotna, dobrze ze mam Was bo inaczej to bym zeswirowala :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wlasnie skonczylam jezdzic na szmacie, zaraz zjem jakas kolacje i ide do lozka, bo Jasiu w ta noc byl jakis niespokojny, nie wyspalam sie wogole.

Ewasiek ale slodziutki Twoj Michas!! A kolki minely??

Agnieszka to Darek juz nie aniolek?? Oj wspolczuje, jedno malutkie dziecko a drugie chore. Podobno na biegunke dobrze jest zjesc banana i popic cola... Ale sama nigdy tego nie testowalam.

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2007, 19:27

hej dziewczyny,Hanulka juz lepiej (tfu tfu żeby nie zapeszać) ja za to mam mniej pokarmu więc walczę z laktatorem i herbatkami dla karmiących ...teraz może nadrobie zaległości w czytaniu bo mąż zabawia naszą Królewnę :-D dzis była bardzo grzeczna,brzuszek nie bolał więc mogłam cokolwiek zrobić

[ Dodano: 2007-10-26, 19:28 ]
aaa i stawiam kolejeczkę za skończone 3 tygodnie Hanusi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

26 paź 2007, 19:33

DOMINISIA faceci chyba nigdy nas nie zrozumieją :ico_szoking: no i w końcu te herbatki chociaż przyniósł? :ico_oczko: a Daruś nie mogę powiedzieć ,że jest niegrzeczny, ale od czasu do czasu pokazuje jakie ma możliwości :ico_oczko: najlepiej to mu pasuje żeby go nosić tak pionowo przy sobie wtedy na wszystko ma oko :-D teraz wykąpany uspia :ico_brawa_01: tfu tfu :ico_oczko:

EWASIEK :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: słodziutki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-26, 19:35 ]
LALKA :ico_prezent: ja się czestuję :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

26 paź 2007, 21:52

Lalka buziaczki dla Hanusi :ico_buziaczki_big:

Dominisiu jasne że chętnie się umowie z wami.
Fajne mi piwko co ma 40 procent!
Powiedz jeszcze że po takim "piwku" wrócił sam samochodem :ico_szoking:
Mogl to ze mna skonsultowac
Zgadzam się z tobą kazdy lubi niespodzianki ale nad takim wypadem przy małym dziecku trzeba faktycznie sie zastanowic, ale facet jak to facet najpierw robi potem myśli.
najlepiej to mu pasuje żeby go nosić tak pionowo przy sobie wtedy na wszystko ma oko
No to witam w klubie :-D

[ Dodano: 2007-10-26, 21:56 ]
Mój mały własnie obudził się na butle, ale to juz dzis rola taty, mamusia ucieka do łazienki ładnie się zrobić :ico_haha_01: Myslałam ze dzis troszke się "powygłupiamy" z mężulkiem ale kurcze chyba sobie odpuszcze bo dzis znów troche zaczęłam krwawić :ico_szoking: :ico_wstydzioch: hmm nie wiem czy to normalne bo juz niby wszystko było ok.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

27 paź 2007, 10:18

no ja witam się pierwsza :ico_brawa_01:

nocka jako tako :ico_haha_01: nawet się wyspałam, tylko na noc zadzwonił mój były z zapytaniem jak się nazywają tabletki "po" :ico_puknij: do kogo takie pytania :ico_puknij: wraca z włoch we wtorek i już się denerwuję :ico_olaboga: mam nadzieję że będzie ok, ale nie było go 9 m-cy i odzwyczaiłam się że zabiera Julcię, ona jest nastawiona bardzo pozytywnie do niego, bo tak jej cały czas mówię, wręcz na niego czeka...a mnie nerwy zjadają...przepraszam że tak z rana smutki moje wylewam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Dominisia

27 paź 2007, 12:05

Dzien doberek!

eSKa no na szczescie nie jechal samochodem. Nigdy nie jezdzil pijany ani na drugi dzien po wipiciu. Cale szczescie ze chociaz tyle ma rozumu. Byl z nim taki chlopak co u nas mieszka i to on kierowal... No w sumie nie wazne bo juz sie pogodzilismy :-D K. poszedl wczoraj spac do biura, ale ja przyszlam do niego w nocy, bo ja nie umiem sie dlugo gniewac i nie moglabym isc spac poklocona, tym bardziej ze popoludniu pprzepraszal, mialam w planie tym razem tak szybko nie wybaczyc ale nie wyszlo :-D :-D :-D

Agnieszka bedzie ok! Najwazniejsze ze wasze kontakty sa poprawne, bo Julcia na pewno to odczuwa.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2007, 13:39

witajcie :-D
ja tylko na momencik
wpadłam do domku po pampersy itd dla Szymulka
siedzimy nadal u moich rodziców a M został tutaj w domku bo jest chory:(
tak że na razie jestsmy od siebie odizolowani
tęsknie za wami :ico_placzek:
kurde nudze sie troche u rodziców, no ale musze jakos dac rade :ico_oczko:
nawet nie zdażylam was poczytac bo musze juz jechac spowrotem