jogobella, krzeselko uczydelko - zarabista sprawa.Andrzejek dostal na chrzciny i niedawno mu rozpalkowalismy
Jest jescze za maly,bo krzeselko uczy alfabetu,kolorow i liczenia.na stoliczku ma ksiazeczke - jak przeklada kartki - krzeselko mowi - Piesek,huhau - nastepna strona _ Kotek - miau,miau.Jest tez lampeczka - naciska i krzeselko mowi - swieci sie np.znielone swaitelko ( sa 3 kolory ),znowu nacisnie - swiatelko wylaczone.Jest zegar,ktory mowi - tik-tak. Jest tryb muzyczny,wowczas wszystko co dotknie wydaje dzwieki np.lalalalalal,pimpariaim,juuchu,dadaalalalaia itp. Jak siada to krzeselko mowi - witaj,siedzisz na krzeselku i spiewa np. kiedy wstajesz jestes na gorez,kiedy siadasz jestes na dole albo spiew alfabet albo spiewem liczy do 12 itp.Jak zejdzie krzeselko mowi- do zobaczenia,papappa.Duzo bajerow ale on jeszcze za maly,siedzi jak sie go trzyma i pasjami wlacza lampke
Ale byli u nas znajomi - ich syn usiadl i nie bylo dziecka.No i siostra kupila,bo wiedziala,ze to dobry prezent - bo swojej corce kupili i mowi,ze nie bylo dnia zeby mala na nie nie usiadla

Zobaczymy
syla75, chyba bede musiala poprobowac

Wczoraj maly zjadl grochowki toche i nic mu nie bylo - a jaka fajan kupke zrobil

Juz dawno taka nie byla - ciagle tylko taki zbite gnieciuchy
delicja, my tez mielismy elocom - ale taki w plynie do stosowania punktowo.I fakt - skora w tym miejscu po nocy byla biala ( zero krei w tym miejscu

) to potem wszystko wrocilo do normy i juz nie wyszlo.Ja jestem zadowolona.A moze zasugeruj,zeby wyslali cie na takie badania jak Viki,moze jest inna przyczyna tych wysypek.Oby nie ale nie zaszkodzi sprawdzic. A podajesz Zyrtec? I tym,co mowi baba w aptece sie nie sugeruj - to tylko farmaceuta,nie zna calej historii leczenia Olci

Nie lubie takich madrych bab,co to na podtsawie recepty namieszaja ci w glowie i rujnuja zaufanie do lekarza
Kochan mam nadzieje,ze wam to szybko przejdzie