WITAM
Ja też jestem zdania,ze jak matka nie moze to nie musi,bo stres i smutek tylko jeszcze szkodzi ciecku ale jestem zagorzałą zwolenniczką karmienia i nie rozumiem tych które mogą a nie chcą i kombinują i mówią,że nie dają rady a to tylko wymówka ,która nie rzadko idzie na niekorzyść tych matek,które rzeczywiście karmić nie dają rady.
Madziu ty jesteś wielka za to,ze chcesz i mimo trudności się starasz i takie właśnie kobiety trzeba podziwiać,które się starają a jeśli nie wyjdzie i któregoś dnia Leoś postanowi pożegnać się z cycem,to nie miej wyrzutów ,bo zrobiłaś co mogłaś.Nie poddajesz się bez walki
Marta super te buty ale ja też bym tyle nie dała

tych co mi się podobają też nie kupiłam ,bo miałam je wziąć razem z płaszczem ale płaszcz przelicytowali,a że jaki taki bidok to juz więcej dać nie mogłam no i zwinęli mi go z przed nosa.Innych fajnych nie znalazłam no chyba,ze za kasę jakiej dać nie mogę
Więc po co mi buty jak i tak nie mam do czego ich ubrać
Sandrasuper foteczki

dużego już masz synusia,ty też super laseczka tylko faktycznie chudziutka
Co do wyjazdu do Norge to faktycznie kuszące i aj też bym tam poleciała bez zastanowienia gdyby tam język był angielski

ale tak to nie wiem
Marta trudno,stało się z tymi pielęgniarkami,wiem,ze nie oddałaś małego tak o...nie ma co już nad tym ubolewać,trzeba zmienić ośrodek i będzie ok.Jak tam będę to chyba też się Was poradzę gdzie do lekarza chodzić

żeby na takie s...ki nie trafić .