witam
Ja zdecydowanie rozumiem
Kasię choć chyba nie bardzo ją znam
Ja też czasami tak czuję,teraz jak nie ma M ,to z nudów siadam do kompa,żeby z kimś pogadać,bo nie bardzo mnie odwiedzają,każdy pracuje i ma swoje życie.I fajnie,że jest tt bo mam tu sporo przyjaciół ale właśnie nie rzadko się zdarza,że wyganiam Zuzię przed telewizor itd.Tracę dużo a zwłaszcza to przywiązanie dzeci.Też postanowiłam się nimi zająć i nie spędzać aż tyle czasu na tt.Choć komp mam włączony cały czas bo nigdy nie wiadomo kiedy się M odezwie i strona tt jest włączona,to nie przesiaduję już tak...Całkiem nie zrezygnuję bo bym już nic innego nie miała jak gary,pranie i dzieci ale to fakt...tt wciąga i to bardzo
[ Dodano: 2007-10-28, 14:27 ]
a tak moja Gabi zasnęła przed chwilą

nawet jej nie przeszkadzało,że spływa w dół,podnosiła sie i znowu spływała co jakiś czas

a matka wyrodna foty pstrykała zamiast dziecko położyć

ale jak popstrykałam to ją połozyłam

a przynajmniej jest pamiątka
[ Dodano: 2007-10-28, 14:30 ]
a teraz jeszcze wkleję inne robione na dniach,a tak żeby się pochwalić jak moje dziwaczki się ubierają w każdego ciucha jakiego napotkają,Zuza to czasem na 2 sukienki,spodnie,majtki na głowie,szaliki i rajtuzy na szyi...obłęd.Gabi zaś woli się rozbierać,tu ma rozpiete body bo walczyła z ich ściągnięciem

na buziach obie mają resztki różności do jedzenia i malowania

tu widać jaka Gabi duża

tu Gabi wymazała na sobie cały mój cień w kremie

i zjadła kuleczki pudrowe z avonu