Witam kochane
U nas pogoda fajna, ciepło, nawet słoneczko się pojawiło, a zapowiadały zimno w Częstochowie i deszcz.
Kelly no to rzeczywiście za wcześniej Tymek się obudził i to na nowy czas?
Mi Fillipek dal się wyspać, obudził się o 8 po nowemu, po staremu wychodzi 9.
Ale w nocy dwie pobudki na jedzonko, nie wiem dla czego.
Myślałam ze to tak płacze, Wzięłam go na raczki, troszeczki herbatki cieplej, a on dalej płacz, w końcu dala mleczko to tak się narzuczyl. Może on im się nie najada? Ale Nan 3 trzeba dawać po 9 miesiącu, może można wcześniej dać.
Dziewczyny, które dają
NAN, kiedy zmieniacie na 3.
Qunick, no widzisz jak fajnie, dzieciakami się zajęły, a ty odpoczylaś, tzn. miałaś rozrywkę
Hekkate, ale fajne buciki, tez musze podobne poszukać
A z
powiadomieniami mam tak samo, znowu cos się psuje.
Madzia, ja brałam tabletki Primolut-Nor, lekarz mi przepisał. Miałam regularnie, a tu w terminie nie dostałam okresu, już drugi się zbliżał, to do lekarza, zrobił usg, i jakieś pęcherzyki na jajnikach mam, no i dostałam te proszki, jak teraz za 10-14 dni nie dostane to cos nie tak. Ale prawie u każdych kobiet po porodzie nawet po roku cos się „psuje” z tymi cyklami. I na zapas nie ma co się martwic. No ja uważam ze zawsze trzeba konsultować to z lekarzem. Teraz mam cudownego doktora, szkoda ze pod czas ciąży nie chodziłam do niego, poznaliśmy się przy porodzie, hihi
Dobrze musze uciekać obiadek uszykować, a później do kościoła, ksiądz mnie kontroluje, hihi.
Jako nowa parafiankę. Musi zawsze po msze pogadać, o ewangelii,
Ale bardzo miły ksiądz, taki dobry. Tak zastanawiam się co go skłoniło do tego. Jest bardzo młody, a jaki przystojny – wysoki, uśmiech ma taki, ze nie jedna hollywoodzka gwiazda może pozazdrościć. Gadają ze jak przyszedł do tego kościoła, to więcej dziewczyn i kobiet zaczęło chodzić na msze, hihi.