Dobry wieczor
U nas dzien ladnie minal,bylismy u tesciowej mala sie przewaznie bawila z babcia a ja staralam sie odpoczac chociaz mala do mnie tez szla i chciala sie nosic
Nicole jest taka sprytna.. jak cos chce a nie dostanie tego i np.jest u kogos na rekach to jak czegos nie dostanie to odrazu sie odpoycha i chce na nozki.. maly uparciuszek
Zaczyna powoli wiecej mowic baba i tak po swojemu troche
Poczekam az sama zacznie mowic wiecej a jak nie to pottem sie bede martwic uwazam ze mala ma jeszcze czas na mowienie.. moze to jednak trwa dluzej jak do dziecka sie mowi w dwoch jezykach?? Niewiem....
Aginka powodzenia zycze Malwince ze te plesniawki opuszcza mala raz na zawsze bo to meczace jest i nieprzyjemne dla takiego bobaska
Bedzie ok,a i domek super
Iwona fajne zaslonki taki milusie
I Piotrus jaki juz duzy fajnie urosl
Zubelek twoje corcie sa sliczne,i z takimi pomyslami.. widac ze sa obie za soba i ze sie kochaja siostrzyczki
Iza to powodzenia w tym calym zalatwianiu tych urzedowych spraw.. i piekne foteczki Mati maly przystojniacha
Ok moja dziewczynka slodka sobie juz spi musze mala pochwalic ze tak pieknie spi.. Dzisiaj to spala w ciagu dnia 2 razy.. Pierwszym razem spala 1,5 godzinki obudzila sie sama przed wyjsciem do tesciowej a drugi raz spala u tesciowej jakos tez 1 godzinke a dzisiaj to juz zasnela o 21 00
i ciekawe kiedy jutro sie obudzi?? Ale nic ja juz ide tez spac troche szybciej dzisiaj bo czuje sie zmeczona i spiaca
I jest mi tez niedobrze.. chyba cos mi zaszkodzilo co zjadlam?? A moze wypilam za duzo jablkowego soku?? Byc moze ale taki dobry byl.. ohh ok juz spadam dobrej nocki do jutra papaaa