hej
myslalam ze juz nie wpadnie wieczorkiem... ale adas utknal w korkach, leos spi. tesciowie zaczytani wiec co tam hihihi
bo ostatnio jestem maniak netowy... jak wejde po wstaniu to za pozno wybieram sie z leosiem na spacerki.. i czas umyka hihi
z kolei popoludniu adas wraca i zamiast z nim pogadac to siedze na necie i tt
a jak on sie polozy spac..... to hmmm trace wspolne zasypianie, pogaduchy do poduchy, przytulanki hihi no i ide spac bardzo pozno.. potem spie do poludnia i tak w kolko.. cxyt brak organizacji, czasu itd
wkrotce leos bedzie duzy, i wymagal bedzie wiecej uwagi i moje siedzenie na tt sie ograniczy,. zwlaszcza ze ja do zorganizowanych ospb nie naleze hihi wiec bedzie ciezko
ale nie opuszcze was!!!!!!!!!!!!!!
no ale do rzeczy,..
lucy leos raczej nie miga sie przed czyszczeniem noska frida hihi
ale zdarzalo sie ze wpadl w mega placz kiedy trwalo to zbyt dlugo
ale tak to nie... raz ciach wyciagamy hihi a on sie smieje hihi
jak te kozy nie chca wyjsc bo sa za suche to zapusczam sol fizj i za chwile probuje
i nie wkladaj tego do noska tyllko tak przytykaj i ciagnij, hihi
mnie czasem tchu brakuje tak sie natrudze hihi ufff
julie swietny nathanek.. jak zwykle pelen energii hihi
emilka ale obecne fajerwerki to chyba nie z powodu halloween... przeciez tutaj maja fireworks... hihi chyba w listopadzie.. ale strezlaja juz grubo przed....
kurde napisalam tego posta 3 godziny temu. i skopiowala przed wyslaniem..
dopiero teraz przegladam tt i widze ze cholera nie ma.. hihi
dobrze ze nie kopiowalam nic innego.. ufff i mozna go odzyskac hihi
ja jestem znow na tt, bo leos zasnal wlansie, adam pojechal z ojcem do kolegi po odbior super polskich pysznosci podanych mu przez moja mame
a tesciowa sie prysznicuje hehe
zapomnialam sie pochwalic ze bylam dzis na zakupkach hihi
w h&m jest wiele rzeczy za 1 i 3 funciaki hihi
kupilam rybaczki jeansowe z 20 na 5 f hihi czapke za 1f, chuste na wlosy za 50 penow hihi
takze czad
a leosiowi kapciuszki mikolajki hihi ale juz gdzie indziej hihi
tesciowa tez happy bo ma krotkie palce i udalo jej sie znalezc w h&m skorzane rekawiczki za grosze hihi
delfinko witaj. bidulko ty znow chora

kuruj sie kochana