Witam :)
ja załatwiłam dziś ten szpital, Pani doktor poprawiła L4 i wróciłam do domku, po drodze wstąpiłam z mamą do "Bobolandu", bo chciałam popatrzeć na foteliki samochodowe, jakie maja i w jakich cenach, bo w listopadzie chcemy kupic i tak dla porównania chciałam zobaczyć czy faktycznie bardziej opłaca się kupowac na allegro i wygląda na to, że tak... ale jeszcze w jakąś sobotę wybiorę się z mężuśkiem na sklepy i popatrzymy, bo jak wyjdzie nas to samo to lepiej kupic z ręki do ręki i dotknąc... choc jak dotąd nie narzekam na allegro
dziś mężuś szukał mi przez google spodni ciążowych, hehe się martwi chopina, że trzeba mi jakieś ładne kupic i powiedział, że mam nie patrzec na ceny tylko sobie poszukac, bo może coś znajdę, ale wiecie co, no nie wiem może głupia jestem ale kupowac spodnie za 140-160 zł. to lekka przesada, jeszcze inaczej tak "normalnie", bo pochodzisz w nich trochę, w tych niby też 4-4,5 mies. no ale wiecie o co chodzi
...
mam w planach o wypłącie wybrac się do Tychów na targ, tam były butiki ciążowe i nawet niedrogie a fajne spodnie - byłam z żoną kuzyna i ona płaciła 89 to chyba jeszcze nie taka tragedia, ale zobaczymy, bo to było rok temu, to teraz różnie może byc...
a dziś się dowiedziała, że przyjeli dziewczyne na próbę za mnie, szefowa się śmiała, że takie to wystraszone i w ogóle hehe, masakra, powiem Wam, że teraz tak głupio, bo nie wiem co to i kto to, tyle czasu się nie mogłam doczekac aż przyjmą 2 dziewczynę a ty zrobili to jak mnie nie ma, aż dziwnie się czuję, no nic zobaczymy w piątek czy mój gin pozwoli mi wrócic do pracy, jeśli tak to 7 pójdę i zdam Wam relację co to za "młoda" się próbuje wkupić na moją miejscówę
słodkich snów Wam życzę kwietnióweczki
ps. Asika fajne mebelki