Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 paź 2007, 10:53

Nie madziarka my mówimy właśnie o tych "siatkowych". Bo że takich normalnych nie można uzywac to wiem. Przy tych z siatki jest napisane że są wielorazowe, tzn. że można je prać.

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

31 paź 2007, 10:58

kaska28, to wydaje mi się ze te wielorazowe są lepsze, po pierwsze bardziej ekonomiczne no i nie trzeba kupowac ich wiele :-)

My juz po śniadanku, zaraz zupa się ugotuje to pojdziemy po zakupy. :-) Maciek wróci około 12 z pracy to akurat zdążymy wrócić do domu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 paź 2007, 10:59

Madziarka w takim razie udanych zakupów :-)

Marcia z Twojego opisu wynika że tak homepatia to rzeczywiście pic na wodę :ico_puknij:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 paź 2007, 13:14

Czesc Dziewczynki!!

Ja tylko na chwile, zaraz uciekamy na pociag i w droge.... :ico_oczko:

Kasia, wracaj szybko do zdrowia, ja tez uwazam, ze najlepsze sa domowe sposoby leczeniai jesli tylko pomagaja to nie nalezy sie truc lekarstwami!

Marcia, fajnie ze masz cisnienie w normie no i ze humorek Ci dopisuje!! Oby tak dalej!!! Fajne te linki, przejrze na spokojnie i jakby co to bede pytac!! Z tego co widze, to faktycznie jest duzo taniej!!
A pieluszki jednorazowe jakie kupujecie?? Ja slyszalam, ze na poczatku to lepiej pampersy, a potem mozna jakies inne sprobowac?

Zycze milego dzionka!!!
Trzymajcie sie mocno!! Wpadne moze wieczorkiem... jak mnie Tesciowa nie zameczy :ico_oczko: !

Buziaczki!!

Awatar użytkownika
Fintifluszka

31 paź 2007, 14:35

Jak się zaziębiłam kilka tygodni temu, to piłam syrop prenalen dla ciężarnych...bardzo szybko mi przeszło, tylko trochę czosnkiem zalatuje :ico_oczko:
nie wiem czy nie będę musiała odłożyć piątkowych zakupów :ico_olaboga:
ja też lubię kupować na allegro i chyba tam właśnie się zaopatrzę, bo nie mam chwili czasu, żeby zrobić to w normalnym sklepie... dobrze, że o tych majtkach piszecie, bo ja mam totalny zamęt-nie wiem co lepsze i co kupić, co trzeba, a co nie :ico_szoking:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

31 paź 2007, 14:58

Z tymi majtkami to tez mam zamet bo jak rodzilam Julke to zwykle mialam wprawdzie troche ich szkoda ale wtedy nawet nikt mi nie mowil ze trzeba kupic jednorazowe.A co do podpasek to mialam takie duze bella w aptece je kupowalam to sa takie specjalne chyba na nich piusze pieluchy.wiem ze takie wlasnie w szpitalu kazali kupowac bo tam pielegniarki tez mialy takie w sprzedazy. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-31, 14:02 ]
Kurcze tyle jeszcze trzeba kupic niby male rzeczy i tanie ale tak jak piszecie uzbiera sie tego a teraz tych pieniedzy naprawde brakuje az sie boje ze nie zdaze kupic wszystkiego bo finansowo sobie nie dam rady.Cale szczescie ze wozek i ubranka po Julce sa to juz to odpada. Chce cos fajnego kupic na wyprawke do szpitala ale naprawde nie wiem co macie moze jakies stronki fajnych ubranek.

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 paź 2007, 15:08

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 paź 2007, 16:00

Witam :-)
Nio kochane sie rozpisałyście :ico_brawa_01:
Goniu bardzo fajna rzecz i na pewno sie przyda,już o tym myślałam,ale zamówię dopiero jak się dzidzia urodzi :-)
A ja wróciłam z miasta,tak sie nachodziłam,ze mam dość :ico_olaboga:
Chciałam sobie coś kupić,ale nic ciekawego nie było w rozmiarze XXXL :ico_smiechbig: i za wszelką cene chciałam na siebie wrzucić rozmiar S,M hihi :ico_puknij: i mi sie nie udało :ico_oczko: ,ale przynajmniej zaczerpnęłam, powietrza i od razu lepiej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

31 paź 2007, 16:24

No właśnie zamierzam zakupić taką chustę, ale wybór jest ogromny i nie wiem na jaki model się zdecydować... z resztą wstrzymam się chyba do narodzin małej... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 paź 2007, 18:08

Gosiu ja na początek planuję kupi Pampersy, a potem spróbuję sie przerzucic na Happy.

Goonia nie wiem jak sie sprawdza taka chusta w praktyce ale odkupiłam bardzo podobną za grosze i mam :ico_haha_01:

No monia niezła jesteś :ico_smiechbig: 8 miesiąc a Ty się w S lub M chcesz zmieścic :ico_smiechbig:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”