Wszystko czytalam 2 godzinki a teraz kiedy juz wszystko wiem
 oczy mam jak na zapalkach wiec naskrobie jutro
 oczy mam jak na zapalkach wiec naskrobie jutro  ale sie ciesze
 ale sie ciesze 
spijcie dobrze

i jeszcze Olus
  i jeszcze Olus   
   wogole
    wogole   
  i doko*cze
  i doko*cze
 tak sie Was wczoraj naczytalam ze w nocy przy pobudkach caly czas myslalam albo o Kocurki oczkach, przeziebieniu Szymonka, butlekach, cyckach, waszych okresach
 tak sie Was wczoraj naczytalam ze w nocy przy pobudkach caly czas myslalam albo o Kocurki oczkach, przeziebieniu Szymonka, butlekach, cyckach, waszych okresach  szal po prostu, a teraz nie wiem od czego zaczac.
 szal po prostu, a teraz nie wiem od czego zaczac. 

Mam pytanie, czy ona mowi do W. tato? Czy jest to slowo zarezerwowane tylko dla jej biol. ojca?
 Mam pytanie, czy ona mowi do W. tato? Czy jest to slowo zarezerwowane tylko dla jej biol. ojca? 
  Witaj w klubie choc ja tak cierpliwa nie jestem i dalam Nelci butle w 3 dobie zycia. Ona kocha cycusie o tak, ale na przystawke a potem jest danie glowne czyli Nan1. Nie mam wyrzutow bo to ona ma byc szczesliwa, ma miec pelny brzusio itp Jesli chodzi o mnie to zrezygnowalabym z cyckow zaraz tylko trzymaja mnie te przeciwciala, a widomo ja mam w domu przedszkolaka dodatkowo wiec ona przynosi wszelkie swinstwa do domu. A ja sie boje chorobsk.
 Witaj w klubie choc ja tak cierpliwa nie jestem i dalam Nelci butle w 3 dobie zycia. Ona kocha cycusie o tak, ale na przystawke a potem jest danie glowne czyli Nan1. Nie mam wyrzutow bo to ona ma byc szczesliwa, ma miec pelny brzusio itp Jesli chodzi o mnie to zrezygnowalabym z cyckow zaraz tylko trzymaja mnie te przeciwciala, a widomo ja mam w domu przedszkolaka dodatkowo wiec ona przynosi wszelkie swinstwa do domu. A ja sie boje chorobsk.  Marcelka fajniutka. Wiem ze cos tam jesczze chcialam ci napisac ale wylecialo mi z glowy niestety.....
  Marcelka fajniutka. Wiem ze cos tam jesczze chcialam ci napisac ale wylecialo mi z glowy niestety.....   

Sliczne fotki, Jasiu prawdziwy facet
 Sliczne fotki, Jasiu prawdziwy facet  Krzys twoj jak zwykle mnie rozwala... ja to w ogole postrzegam go jak prawdziwego Gorala i wiele przez to wybaczam jak sobie Janosika przypominam
 Krzys twoj jak zwykle mnie rozwala... ja to w ogole postrzegam go jak prawdziwego Gorala i wiele przez to wybaczam jak sobie Janosika przypominam  Fajnie ze zakupki udane (no te obcasy to przegiecie hehe) i wszystko ok
 Fajnie ze zakupki udane (no te obcasy to przegiecie hehe) i wszystko ok 
 nie wiem o co jej chodzi, czy za malo jej leci, czy w ogole nie potrafi zassac takiego miekiego cycka? Pojecia nie mam.
  nie wiem o co jej chodzi, czy za malo jej leci, czy w ogole nie potrafi zassac takiego miekiego cycka? Pojecia nie mam.  
   objezdzilam wszystkie pobliskie miasteczka i nic
  objezdzilam wszystkie pobliskie miasteczka i nic   wieczorem nawet do Katowic pojechalismy i tez nie ma
  wieczorem nawet do Katowic pojechalismy i tez nie ma   tzn jakies tam byly ale mi zalezy na bialym, ecru ewentualnie błękit żeby do chrztu mogło być a to juz w niedziele, no nie wiem co wykombinujemy,
 tzn jakies tam byly ale mi zalezy na bialym, ecru ewentualnie błękit żeby do chrztu mogło być a to juz w niedziele, no nie wiem co wykombinujemy, i trzeba przyznać ze jak na razie Szymuś to cały tata
  i trzeba przyznać ze jak na razie Szymuś to cały tata   ale nic sie nie martw
   ale nic sie nie martw   z czasem dzieci sie zmieniają a chłopcy lubią być podobni do mam, więc pewnie za jakis czas z Szymulka będzie cała mama
  z czasem dzieci sie zmieniają a chłopcy lubią być podobni do mam, więc pewnie za jakis czas z Szymulka będzie cała mama   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość