Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

31 paź 2007, 11:34

Barbara, ale to już coś. Kinga też przeważnie kupola w pampersa robi.

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2007, 11:41

Barbara pisze:Moja Asia rano zrobila slicznie siku do nocnika :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 paź 2007, 11:42

Mama_Kingi, to mnie pocieszylas, bo myslalam ze to tylko moja Asia tak robi :ico_noniewiem: . Jak byla mladsza, to jakos udawalo mi sie natrafic na ten moment i robila kupke do nocnika, a teraz coraz czesciej przychodzi i mowi: "upa!" (czytaj: kupa), tylko ze jest juz w pampersie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-31, 10:43 ]
siunia, dziekuje w imieniu Asi :-)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2007, 11:54

a moj Milan to praktycznie wogole nie chce nic mowić, tylko mama, papa, tata, baba, kaka, kak, i cos tam po swojemu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

31 paź 2007, 12:00

siunia, ale jak się rozgada.... :-D . Będziesz mu pewnie czasem chciała zamknąć buźkę, choć na chwilę, a nie da rady :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

31 paź 2007, 12:03

Ada mi histerie jaką odwaliła :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
darła się jak szalona i w ogóle nie wiem o co jej chodziło :ico_olaboga: :ico_olaboga: a potem pół godziny przyklejona do mnie była i nie chhciała nawet na sekunde się. oderwać :ico_olaboga:
i co najgorsze jej to ostatniosię zdarza coraz częściej :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 paź 2007, 12:47

siunia, moje Asia rowniez nie mowi, tylko pare slowek mniej wiecej tak jak Twoj Milan, i tez sie troche zaczynam martic :ico_placzek: , mam nadzieje ze jak jej wyjda te zeby to zacznie mowic :ico_sorki:

Wlasnie niedawno sie obudzila, spala niecala 1h i teraz przeszkadza mi w pisaniu bo mam ja na kolanach :ico_szoking:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2007, 13:01

Mi Milan pojdzie pewnie dopiero spac o 13
Słoneczko u nas ładnie świeci , ale co z tego jak wczoraj w nocy lało i dziś napodwórku strasznie mokro, niby mam gumaczki dla Milana ale nie mam takich spodni jakis nieprzemakalnych zeby mogł sie pochlapać.Szkoda

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2007, 13:42

Witajcie Baboski
U nas nocka taka sobie,w sumie to sie wyspalam ale tylko dlatego ze od 4 00 spalam z Nicole i pozniej jak maz poszedl do pracki to tez polozylam sie jeszcze kolo malej i spalysmy do 9 00 :ico_brawa_01: Pierwszy raz od dluzszego czasu tak fajnie sobie pospalysmy :ico_oczko: A i dzisiaj od rana juz chate sprzatam bo jutro swieto i juz bylo nie za czysto :ico_wstydzioch: :ico_oczko: A teraz moja kochana kluseczka zasnela wiec ja szybko na chwilke do was i spadam dalej robic porzadki w domu juz mi nie zostalo duzo ale jeszcze czeka na mnie obiad do zrobienia :-D :ico_oczko:
Moja Nicole to narazie tez mowi tylko mama,mniam mniam,i jak jej cos spadnie na podloge to mowi bam i mowi tez bebe i tak fajnie pokazuje ustami robi jak cos jej nie smakuje i pozniej mowi tez baba i stara sie wymowic papa troche malo ale ciesze sie ze wogule cos mowi to dobry znak bo jest dwu jezyczna i chcialabym zeby umiala mowic w dwoch jezykach :ico_oczko:

Barbara super avatorek :ico_brawa_01: Fajnie wygladasz :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Zubelek to fajnie ze za niedlugo zobaczysz meza.. i bedziecie tam na stale super powodzenia i wielkie :ico_brawa_01: trzymam kciuki ze wam sie wszystko ulozy :ico_oczko:

Maggie tak mam juz imie dla chlopca.. U nas bylo tak ze jak bedzie dziewczynka to wybiera imie moj maz i tak sie stalo za pierwszym razem urodzila sie nam dziewczynka i moj maz wybral jej imie wlasnie Nicole :ico_oczko: A teraz jestem drugi raz w ciazy i wiem ze bedzie chlopczyk wiec wybor nalezy do mnie i juz mam imie dla chlopczyka to bedzie Marcus w takiej pisowni jak napisalam przez C a nie przez K.Tak samo jak pisze Nicole przez C a nie K.Tak jest internacjonalnie i podoba mi sie :ico_brawa_01:

Siunia tez mi sie podoba kombinezon.. mala ma tez jednoczesciowy ale kupilam jej juz kurteczke na zime i zobacze czy jej kupie jeszcze taki kombinezon dwu czesciowy napewno tylko musze sie troche porozgladac :ico_oczko: Przyda sie malej taki kombinezon jak bedzie duzo sniegu i bedzie siadala pupa na snieg :ico_oczko: :-D

Ok baboski ja wpadne jeszcze pozniej bo dzisiaj moj maz tez przyjdzie szybciej z pracki a ja jeszcze w proszku i bez obiadku no w sumie zupa jest ale potrzebne jest tez drugie danie :-D :ico_oczko: A pozniej jedziemy do sklepu kupic znicze i z tesciowa jedziemy na gorke do kosciola bo tam musi grob swojej mamy oporzadzic a tesc jest w Pl.Ok milego dnia u nas pogoda nie za ciekawa.. nie pada narazie ale jest zachmurzone niebo jakos ok papa

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 paź 2007, 14:06

baboski tyle piszecie ze nie daje rady doczytac

u nas z nocnikowanie totalna klapa..ale nic na siłę..przyjdzie na wszystko czas

wklejam kilka oststnich fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-31, 13:22 ]
a za słodyczami Mati tez nie przepada....i dobrze w sumie

u nas tez ząblowanie ....idą teójki ale jeszcze daleko do nich..Mati je bardzo mało..własciwie wcale..i mało spi..w nocy placze.....

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”