gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2007, 16:16

gosia ty pewnie inaczej to przezyjesz bo w sumie tomcia juz dawno zostawilas pod opieke innym i to nie obcym tylko rodzinie
no tak ale teraz robi co chce, rozpieszczaja go strasznie. Zastanawiam sie jak to bedzie jak jakas dyscyplina bedzie. Bo my go do tej pory traktujemy jak dzidziusia malego, a to przez to ze nie mowi ( bo on nic jeszcze nie mowi, na wszystko pokazuje) w pieluszkach chodzi jesc sam tez nie je. Wiec o to sie boje ze to bedzie taka cala przeprawa.

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

31 paź 2007, 18:09

my z kondziem juz razem,godz wytrzymal .....dzwonili zebyn przyszla po niego bo jest nie szczesliwy i nie chce sie bawic i placze jak weszlam na sale to siedzial wtulony w opiekunke,smutny i zaplakany i ten obrazek powalil mnie i tez zaczelam ryczec...niezapomne wyrazu jego twarzy chyba do konca zycia, nigdy go takiego wczesniej nie widzialam,no mowie wam.......:ico_placzek: :ico_placzek: mowily ze trzeba bedzie powoli i w piatek znowu idziemy ,tym razem zostaje z nim....

gosia konrad cos tam mowi ale tez nie zbyt wiele,ale to co mowi to zaczal laczyc w dwa wyrazy.nie martw sie tym jak sie tomus rozgada to sily na niego nie bedzie :ico_oczko: a co do pieluchy to wy musicie postanowic ze koniec i sie nauczy.

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 paź 2007, 20:10

sto lat Emilka,Oscarek i Kubun :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Madziorka mr brooks bardzo mi sie podobal :ico_brawa_01: maly mi nie daje pisac ....

[ Dodano: 2007-10-31, 19:12 ]
dziewczyny moje dziecko warczy jak tygrys i rzuca sie na mnie warczac i smiejac sie....to nowa zabawa ...no mowie wam jak zwierz jakis :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2007, 20:28

dziewczyny moje dziecko warczy jak tygrys i rzuca sie na mnie warczac i smiejac sie....to nowa zabawa ...no mowie wam jak zwierz jakis
Lucy NAGRYWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas znowu zaczyna sie myslawica gdzie by tu pojechac :ico_noniewiem: chodzi o UK oczywiscie...
pojawila sie opcja Oxford i Gloucester do Kasika :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 paź 2007, 20:41

a ja zajrzalam na birmingham i rzeczywiscie mieszkania tansze niz w bristolu :-D moze T sie uda nagrac ,bo sama nie dam rady jak tak atakuje :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 paź 2007, 20:44

A u nas znowu zaczyna sie myslawica gdzie by tu pojechac
do Belfastu, do Belfastu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zaliczymy wszystkie pijalnie Dominisio :ico_brawa_01:
Fela żal mi Konradka, ale powiem Ci na pocieszenie ze moja kumpela tez tak miała z córką i jakos stopniowo i jej sie spodobało, wiec moze twojemu synowi tez potrzeba więcej czasu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2007, 20:58

zaliczymy wszystkie pijalnie Dominisio
no mysle, ze uzylas najmocniejszego argumentu - to do Belfastu!!! :-D :-D
i mali kochankowie w koncu by sie poznali :-D :-D
a tak powaznie, to rzeczywiscie myslalam o tym, bo mieszkania sa duzo tansze, ale mowicie z Emilka, ze tam jakies akcje sa na tle religijnym i nie wiadomo gdzie mieszkac, zeby cie nie dopadli :ico_noniewiem: musze jeszcze z mezusiem moim sie dogadac... a skad wy latacie? jest lotnisko w Belfascie?
Fela moja kuzynka robila ze swoim synem tak, ze przez pierwsze 2 tygodnie chodzila z nim, a on taki naprawde mamin synek byl i niesmialy strasznie, a po 2 tyg sam ja do domu wyganial, bo mu w zabawach z kolesiam przeszkadzala :-D :-D
bo sama nie dam rady jak tak atakuje
zebys tylko przezyla :ico_olaboga: :-D :-D

[ Dodano: 2007-10-31, 20:02 ]
marta priva ci wyslalam

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 paź 2007, 21:14

Jasnie Pani ja mieszkam w dzielnicy co jest tu ok, jak wszedzie są okolice bezpieczne i mniej bezpieczne jak w Polsce :ico_olaboga: ale ogólnie ludzie tu są mili i przyjaźni oprócz tych młodocianych pojebów :ico_puknij:
Emilce tez sie podoba :ico_brawa_01:
odpisałam Ci priva :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 paź 2007, 21:16

Jasnie Pani :), tu po prostu trzeba nie pchac sie tam gdzie niepotrzeba :ico_haha_02: a ogonie niemal kazdy na "dzien dobry" dostaje informacje gdzie nie mieszkac :ico_oczko: a mieszkania faktycznie duzo tansze niz w Angli
Co do lotniska to jest w Belfasie i lata wizzair do katowic easyjet chyba do Krakowa i cos jeszcze uruchomilo polaczenia do Gdanska

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2007, 21:17

dzieki dziewczyny :ico_oczko:
Emilka_M, wlasnie mi o ten Krakow chodzilo, bo ja z gor :ico_oczko:
a ile wy za mieszkania placicie i jakie macie duze?

Wróć do „Pozostałe”